Ioan Bogdan Codreanu, susținut de artista Silvia Mitrache, una dintre cele mai bune voci de muzică rock din lume!

Silvia Mitrache, venită din Parma-Italia, la RomâniaVipPress, pentru a-l susține pe Ioan Bogdan Codreanu, la Președinția Consiliului Județean Suceava,

Bogdan Codreanu, este omul care a arătat că se poate, și, atunci, cum să nu fie susținut? Trebuie să fim nebuni dacă nu alegem tinerii care arată că se poate, și, care au dovedit deja că au capacitatea să realizeze proiecte în folosul românilor!”

 

 

Silvia Mitrache, una dintre cele mai bune voci din lumea rock, iubește Bucovina, și, este alături de Ioan Bogdan Codreanu, îl susține necondiționat, pentru că, îl consideră un român valoros, un bucovinean care a sfințit locul în care s-a născut, prin toată munca depusă, astfel încât, locuitorii din Comuna Pojorâta, să beneficieze de cele mai bune condiții de a trăi frumos și curat, într-un loc superb, dobândit prin vărsarea sângelui de moșii și strămoșii locului!

 

 

 

Ioan Bogdan Codreanu, a arătat că se poate, și, da, iată că, dacă vrei, se poate, doar să vrei, și, poți să realizezi lucruri la care alții nici măcar nu visează!

Succes, Ioan Bogdan Codreanu, RomâniaVipPress, este alături de tine și de toți românii valoroși, la ei acasă și în lume!

Ana Moroșanu Magdin

Distribuie