Conform Legii Rezonanței, noi atragem ceea ce emitem!

De vorbă cu Radu Mihai Fătulescu despre Psihologia energetică, Porțile timpului din București dar și despre „călătoriile” noului Președinte al SUA, Donald Trump…!

 

1743663_612252048848633_47790072_n

Ana Magdin: Domnule Radu Mihai Fătulescu, ce sunt “atacurile energetice” și cum se pot apăra oamenii de ele?

Radu Mihai Fătulescu: Atacurile energetice sunt cunoscute și menționate din cele mai vechi timpuri, ele ocupând un loc de cinste în tradiția orală a poporului roman, și nu numai.

Un atac energetic este orice formă de gândire negativă, de vibrație joasă, conștientă sau nu, emisă de o persoană împotriva altei persoane, ființă, lucru etc. Cu cât persoana care face acest lucru posedă mai multă cunoaștere și energie, sau atunci când mai multe persoane se unesc în același timp în vederea executării unei astfel de acțiuni, cu atât efectul este mai mare.

Cea mai bună apărare este curățarea noastră de vibrații joase, de emoțiile negative captive, cum ar fi: frica, ura, invidia, resentimentul sau neiertarea. Conform Legii Rezonanței, noi atragem ceea ce emitem.

Există și forme avansate de protecție împotriva acestor atacuri energetice, dintre care amintesc rugăciunea și vizualizarea. Ne putem vizualiza, de exemplu, în interiorul unei sfere de lumină, spre care vin forme negative sub forma unor săgeți sau gloanțe, dar acestea nu pot pătrunde în interior, ci sunt dizolvate sau respinse în lumină, la fel întâmplându-se și cu cele îndreptate din interior către exterior, pentru a nu atrage răul prin emisiile noastre.

Cele mai populare forme de atacuri energetice sunt farmecele și blestemele, care sunt de fapt niște programe negative. Odată lansate în execuție ele nu mai pot fi oprite sau anulate, decât cu ajutorul altor programe, de genul Programelor Antivirus de pe computerele noastre.

 

Ana Magdin: Cu ce se ocupă “Psihologia energetică”? Cine o practică și în folosul cui?

Radu Mihai Fătulescu: Psihologia energetică constituie una dintre cele mai rapide și eficiente metode de rezolvare a problemelor psiho-emoționale, și nu numai, conform studiilor efectuate. Este terapia cunoscută sub numele de Tehnici de Eliberare Emoțională (EFT). În mod paradoxal aceasta a fost fondată de un inginer, pe numele său Gary Craig. El a realizat încă din tinerețe următorul lucru: „Calitatea vieții unei persoane este direct legată de sănătatea sa emoțională, iar aceasta din urmă reprezintă fundația pe care se sprijină încrederea în sine. Încrederea în sine este trambulina pentru realizări în orice domeniu al vieții.”.

12743758_997507540323080_8752284508426701168_n

Deși nu a profesat niciodată ingineria, și-a folosit această formație științifică în căutările lui din domeniul dezvoltării personale. Pentru el un instrument trebuia să aibă sens, să fie practic, să fie ştiințific. Pe scurt, dacă acesta nu dădea rezultate în lumea reală, nu îl interesa. Psihologia era pentru el un puzzle.

Căutările lui au făcut un pas uriaş înainte după ce a auzit vorbindu-se despre un psiholog din California de Sud, Dr. Roger Callahan, care obținea vindecarea pacienților de temeri intense (fobii) în doar câteva minute. L-a sunat imediat pentru a-l întreba despre metodele sale. Acesta i-a spus că metodele folosite de el nu se limitau doar la fobii, ele se aplicau la toate emoțiile negative, incluzând depresia, vinovăția, furia, supărarea, stresul post traumatic (SPT) şi orice altă emoție negativă la care vă puteți gândi. Mai mult de atât, aplicarea metodei dura de obicei doar câteva minute, iar rezultatul era, de regulă, permanent.

” Roger Callahan: – Metoda constă în bateri cu vârfurile degetelor la capetele meridianelor
energetice ale corpului, în timp ce pacientul își enunță problema.
Gary Craig: – Vrei să spui meridiane, ca în acupunctură?
RC: Exact!
Hmmm, asta-i un pic cam prea de tot! – a gândit atunci Gary.”

Psihologia energetică poate fi învățată de orice persoană, indiferent de pregătire, în numai câteva ore, citind Prima parte din Manualul de EFT al lui Gary Craig. Putem aplica aceste tehnici pe noi, ceea ce este și recomandat pentru început, iar apoi și în favoarea altora. Ca în orice domeniu, cu cât practicum mai mult, cu atât devenim mai buni. De un mare ajutor sunt de asemenea materialele video care se găsesc din abundență pe Internet.

 

Ana Magdin: Circulă o legendă conform căreia, sub București ar exista “Porțile Timpului”! Puteți să ne detaliați?

Piata_Unirii

Radu Mihai Fătulescu: Această teorie nu există numai cu referință la București, ci ea este asociată capitalelor multor țări, și numai capitalelor. O notă particulară în acest caz este data de faptul că Bucureștii sunt singura capitală din lume cu numele la plural.

Cele mai cunoscute tuneluri din această rețea subterană sunt cele de la Curtea Veche, cel care face legătura dintre Giuleşti şi Dealul Cotroceni şi galeriile care unesc Palatul Ghica şi Mănăstirea Plumbuita, aşa-numitele „Porţi ale Timpului”. Am fost personal, printre altele, în cele de la Palatul Voivodal Vechi și Curtea Nouă de pe Dealul Arsenalului, în timpul demolărilor din anii ’80. Din ultima am salvat de la distrugere portretul unui Domnitor Fanariot, pe care l-am predat personal Președintelui de atunci al Uniunii Artiștilor Plastici din România. În subteranele de sub Curtea Veche am detectat niște vase umplute cu excremente, sila fiind cea mai bună protecție.

Anul 1981 a reprezentat începutul sfârșitului pentru regimul dictatorial al lui Ceaușescu și pentru comunismul din România.

În 1981, România avea o datorie externă de 11,8 miliarde dolari, dar, de exemplu, aceeaşi datorie o avea şi Ungaria, numai că, din cauză că această ţară avea doar jumătate din populaţia României, datoria pe cap de locuitor a Ungariei era dublă faţă de cea a României. Cu toate acestea, Ungaria a fost salvată de băncile străine occidentale, în vreme ce România a fost nevoită să-şi achite datoriile până la ultimul ban.

Forțarea României de a-și plăti împrumuturile a avut un efect și mai catastrofal deoarece Ceaușescu începuse demolările cartierelor Izvor, Uranus etc. pentru a construi Casa Poporului, Centrul Civic și alte mărețe ctitorii. Orice om cu scaun la cap ar fi oprit proiectul, dar dictatorul român a mers înainte.

Bucureștiul a fost dintotdeauna un oraș caracterizat de transformări, mai mult sau mai puțin fericite. Cartierul Uranus-Izvor, un cartier tihnit, aparte prin străzile sale în panta, unice in București, a constituit o excepție, el rămânând aproape neschimbat de-a lungul timpului. Acest cartier de case vechi, boierești, situat în centrul Bucureștiului, ținea încă viu spiritul României ante-comuniste. El era locuit în majoritate covârșitoare de familiile bune de dinainte de comunism, care se transformaseră acum în dușmanii poporului și indivizi cu origine nesănătoasă. Cei care locuiesc la case formează o comunitate caldă, apropiată și umană, în timp ce locuitorii blocurilor aproape se ignoră unul pe altul. Pe locul acelui cartier au început să se construiască blocuri pentru ca securiștii să poată apăra mai bine Casa Poporului și pe Ceaușescu.

Acest proiect paranoic cuprindea printre altele un buncăr antiatomic cu pereţi din beton de 1,5 metri grosime, acoperiţi cu o placă de eclatare, care nu poate fi penetrată de radiaţii, legat de principalele instituţii ale statului prin 20 de kilometri de catacombe.

Adăpostul este compus din sala principală, adică punctul de comandă sau cartierul general care trebuia să aibă legături telefonice cu toate unităţile militare din România, şi mai multe apartamente de locuit, destinate conducerii statului, în caz de război.

Sala principală urma să fie dotată cu o masă mare în mijloc şi pe pereţi, cu un sistem de hărţi ale României, în relief. Pentru ventilaţie s-au adus pompe suedeze, cu filtre speciale, care au fost încastrate în pereţi. Avem vreo 12 camere mari cu filtre de rezervă, stivuite pe rafturi. Acestea sunt singurele componente străine din Casa Poporului.

Aceste tuneluri au fost proiectate în aşa fel încât să se poată circula prin ele cu maşini cu motor electric. Tunelurile principale leagă Palatul Cotroceni de Academia Militară, pe aceasta de Casa Poporului, iar de aici pleacă două tuneluri mari: unul spre Comitetul Central al PCR şi unul spre Ministerul Apărării. Cele dinspre Piaţa Revoluţiei sunt întrerupte din loc în loc de uşi de şapte tone greutate fiecare, pentru a închide etanş zona în caz de necesitate. Au fost înglobate în acest sistem şi catacombele mai vechi, realizate în perioada interbelică, cum e cea din zona Cotroceni, a lui Carol al II-lea. Sunt şi multe tuneluri secundare, cum e cel dintre Casa Poporului şi staţia de metrou Izvor.

Pe locul ales pentru construirea Ministerului Apărării Naționale era deja un buncăr cu un planşeu din beton de 1,2 metri grosime, construit de nemţi prin 1942. De acolo, armata germană dislocată în România avea legătură telefonică directă cu Hitler. Această structură era prea greu de demolat, astfel că s-a luat decizia de a fi înglobată în noua clădire. Aşa a devenit construcţia lui Hitler al doilea buncăr antiatomic al lui Ceauşescu.

Ceauşescu a însărcinat Armata să-i construiască o linie de metrou secretă care să facă legătura între Casa Poporului şi Aeroport, pe care să o poată folosi pentru a scăpa în caz de pericol.

Această idee i-a venit lui Ceaușescu de la linia de tren subterană secretă din New York care aparține Clubului Bildenberg, oculta care conduce din umbră lumea.

Deoarece aceste porţi sunt folosite de vrăjitoare drept sedii în care, în anumite nopţi numai de ele ştiute, îşi încarcă „bateriile energetice” pentru practicarea magiei negre sau albe, sunt ţinute în mare secret. Totuşi, în urma cercetărilor de documente şi pe teren se pot localiza cu prudenţă nouă zone: Mântuleasa, Uranus-13 Septembrie-Panduri, Antiaeriană-Sălaj, Dealul Cotroceni, Foişor, Cocioc-Piscului-Văcăreşti, Mitropolie şi Zeţarilor-Drumul Găzarului. În Nuvela sa “Pe strada Mântuleasa”, Mircea Eliade descrie cu lux de amănunte o călătorie printr-un asemenea portal, al cărui erou principal se spune că a fost chiar el, după cum se poate deduce și din Jurnalul Personal conținut în cartea “Romanul adolescentului miop”.

large_foto-articol-219

Aceste Porţi ale Timpului pot fi echivalate cu ceea ce radiesteziştii, cei care se ocupă printre altele cu neutralizarea radiaţiilor nocive, biodetecție şi echilibrarea energetică, le numesc „zone de iritare”. Pomenite în trecut ca „zone necurate”, s-a observat că cei care au stat mai mult de opt zile în locaţiile geopatogene respective, manifestă stări de iritare, insomnie, migrene, crampe musculare etc., iar în timp, dacă nu se iau măsuri, apar disfuncţii endocrine şi chiar cancer. Cunoscutul fizician A. Dincă recomandă printre metodele simple de corectare a perturbărilor mutarea patului, a canapelei sau a biroului, ori amplasarea în locuinţă a unor cristale de cuarţ care absorb energia negativă. Oameni de ştiinţă de notorietate, precum doctorul francez Peyre şi germanul Weitmann, au reuşit să demonstreze că, în zonele malefice de care ne ocupăm, există acumulări masive de energie telurică. Această energie misterioasă ar produce cu predilecţie întâmplări nefericite, pe anumite arii în care sunt amplasate clădiri sau drumuri. Specialiştii susţin că atâta timp cât Bucureştiul este supus demolărilor şi tăierilor de copaci masive, apar noi zone geopatogene.

 

Ana Magdin: Cum comentați știrea conform căreia, în ziua depunerii jurământului, noul președinte al SUA, Donald Trump, a fost escortat de extratereștrii? Pe ce s-au bazat jurnaliștii americani când au făcut o astfel de afirmație?

Trump-OZN-avion-1

Radu Mihai Fătulescu: Pe data de 21 Ianuarie 2017, în timp ce noul preşedinte al SUA, Donald Trump, se îndrepta cu Aeronava Prezidențială Airforce One, despre care, în paranteză fie spus, se zvonește că are capacitatea, printe altele, de a deveni invizibilă, spre Washington DC pentru Ceremoniile de Investire de a doua zi, un OZN a fost surprins pe camerele video de supraveghere aproape ciocnindu-se cu avionul prezidențial.

OZN-ul a trecut cu o viteză atât de mare, încât chiar şi camera video a avut probleme focalizându-se pe el. Însă, televiziunea Fox News a fost suficient de norocoasă pentru a-l surprinde și a-l arăta lumii la televiziunea națională. Concluzia care se trage ar fi următoarea: se pare că extratereștrii au un interes profund vis-à-vis de noul președinte al SUA!

Demn de menționat în acest sens este și faptul că un OZN a fost văzut tot lângă noul preşedinte ales, Donald Trump, în timp ce acesta se afla în elicopter în timpul uneia dintre campaniile sale electorale, în statul Iowa.

De altfel, această speță nu este nouă. Pe un forum american circulă de ceva vreme o teorie conform căreia Trump ar fi călătorit în timp cu o Mașină a Timpului a cărei proiectare și construcție a fost finanțată chiar de către el, a făcut o avere din informaţiile obţinute şi a făcut schimbări subtile care l-au ajutat să întârzie viitorul pe care el l-a văzut. Dar viitorul vine acum, şi nu mai poate fi întârziat, şi de aceea, Trump ştie că singura posibilitate de a preveni acest viitor sumbru pentru omenire este ca el să devină preşedintele SUA.

tesla1

 

După moartea savantului Tesla, vlah din Valea Timocului – astăzi în Serbia, FBI a ordonat Biroului de Custodie a Proprietăţii Străine (Office of Alien Property Custodian) să confişte averea lui Tesla, deşi Tesla era cetăţean american. Apoi, Comitetul de Cercetare în Apărarea Naţională a chemat un profesor de la MIT (Massachusetts Institute of Technology) pentru a analiza dacă din notiţele lui Tesla s-ar putea face vreo tehnologie. Profesorul de la MIT era John Trump, unchiul actualului Președinte al SUA, Donald Trump.

Tesla avea o mulţime de teorii fantastice pentru noi, ca energia liberă, antigravitaţia, invizibilitatea sau chiar călătoria în timp. John Trump a pretins că nu era nimic viabil în notiţele lui Tesla, dar asta era, bineînţeles, o minciună, pentru că, dacă invenţiile lui Tesla erau puse în practică, acest lucru ar fi însemnat sfârşitul lumii.

Deşi John Trump şi-a dat seama că o maşină a timpului este fezabilă, totuşi ea nu era posibilă a fi realizată la nivelul tehnologic al anilor 40. John Trump a murit în anul 1985, nu înainte ca toate notiţele secrete ale lui Tesla să ajungă la nepotul său favorit, Donald Trump. În jurul acelei perioade, Donald Trump mai era cunoscut în familie sub pseudonime ca John Miller sau John Barron, dar Donald mai avea şi un alt pseudonim mult mai puţin cunoscut: John Titor.

Da, John Titor, faimosul “călător în timp” care a făcut “ravagii” pe Internet undeva în anii 2000 şi care susţinea că ar proveni din anul 2036.

Ana Magdin: La dvs la cabinet, ce tratamente aplicați, ce tip de oameni va solicită și cu ce probleme?

16114009_1343286825745148_6882934751305876281_n

Radu Mihai Fătulescu: Tehnicile pe care le aplic la Cabinetul meu fac parte din domenii precum: Theta Healing, Șamanism (Munay Ki, Ho’ponopono, …), Psihologie Energetică (Tehnici de Eliberare Emoțională – EFT), Reiki, Radiestezie sau Inforenergetică.

Marea majoritate a clienților mei este un grup țintă caracterizat prin oameni cu o evoluție spirituală peste medie, care vin la mine ca să se cunoască mai bine, să evolueze, să se optimizeze, să se curețe energetic, să-și depășească unele blocaje psiho-emoționale, să învețe noi tehnici, etc..

Ana Magdin: Care sunt cele mai importante rezultate pe care le aveți?

Radu Mihai Fătulescu: Cel mai relevant în acest sens consider că este reproducerea câtorva mărturii ale beneficiarilor mei:

În urma multor provocări ale vieții, trecând prin multă suferință și diverse experiente în care nu găseam răspunsuri, am început să caut, să citesc, să fac cursuri de dezvoltare personala si anumite initieri, cu scopul de a mă cunoaște și de a afla ce se afla dincolo de noi, să aflu acel ceva care de mică mă punea pe gânduri și nu știam de ce mă simt câteodată atât de singură și de cine mi-era atât de dor.

“În urma a 4 ani de citit si învățat s-a întâmplat ca tatăl meu să se întoarcă acasă, în ceruri, după o luptă grea cu cancerul la plămâni. Am încercat să fiu echilibrată și să-i susțin pe toți în jurul meu, să fiu puternică știind că totul nu este decât o trecere în altă dimensiune și că Sufletul nu moare niciodată, însă pe lângă aceasta pierdere, a tatălui meu au început fel si fel de alte provocări din partea celor mai dragi ai mei.

Nu intru în detalii, căci sunt multe si dureroase. Cert este faptul că , deși făceam meditații, rugăciuni, la un moment dat, din cauza faptului că nu am pus în aplicare detașarea de tot si toate, am început să clachez. Aveam fel si fel de frici, crize de nervi, scurgeri de sânge, dureri de piept, nu mai vedeam în nici un fel rostul meu în această viață. Am plecat spre Servici cu lacrimi în ochi, cerând lui Dumnezeu să-mi dea un semn, sa- mi arate calea , căci nu mai puteam, mă simțeam copleșită.

Ajungând la locul de muncă, așteptând să se încarce telefonul de Servici ca să pot sa- mi fac treaba, am intrat un pic pe facebook si am văzut o amintire de acum un an, o postare pe care o distribuisem în iulie 2015 de a domnului Fătulescu. În acel moment am intrat pe pagina dumnealui si i-am văzut numărul de telefon, si primul impuls a fost să-l sun. Este ceea ce am si facut. Ce mi-a plăcut foarte mult la acest om, a fost faptul că, după ce i-am povestit prin ce trec si l-am întrebat dacă mă poate ajuta, mi-a spus că poate să încerce să o facă, nu mi-a promis marea cu sarea.

Am luat decizia să merg la o consultație si rezultatele au fost uimitoare pentru mine, care știu destul de multe despre astfel de tehnici. De când am intrat, am găsit un om cald si răbdător si in momentul in care a început să lucreze pe mine i- am simtit energia imediat. Când am ajuns acolo eram deprimată iar când am plecat eram zâmbitoare si intr- o stare pozitivă și echilibrată.Și asta nu este tot, am constatat că sângerarea care nu se mai oprea de două săptămâni, s-a oprit și sânii nu mă mai dureau deloc.

Mulțumesc cu multă recunoștință domnului Fatulescu si am încredințarea ca Dumnezeu lucrează prin oameni si ca, oricât am ști și am cunoaște, la un moment dat avem nevoie de alți oameni care să ne ajute si sa ne învețe. Va recomand tuturor celor care sunteti intr-o criză existentiala sau aveti nevoie de ajutor să apelați cu cea mai mare încredere la acest om, pe care eu il consider Minunat”.

Mariana Mari

 

“Nimic nu este intamplator in Univers si nici intalnirea mea cu Domnul Radu Fatulescu. ‘’Rasfoind’’ internetul am gasit blogul Domniei Sale si am fost placut surprinsa de materialul privind ‘’rezolvarea karmei de familie si a celei genetice’’. Am stabilit o prima intalnire care pentru mine a fost foarte benefica: am devenit o altfel de persoana, mai echilibrata, mai stapana pe sine; sincer nu eu am sesizat schimbarile ci persoanele cu care interactionez zi de zi. Au urmat si alte sedinte la fel de profesionale astfel punand o caramida importanta la edificiul sufletului meu. Ii multumesc foarte mult pentru amabilitate si profesionalism si il recomand tuturor celor care au nevoie sa se descopere sau redescopere pe drumul desavarsirii sufletului.’’

Tina T., București

***

“Am citit un articol scris pe blog-ul Lumina Sinelui si am avut o revelatie: aceea de a scrie un mesaj si apoi a suna la nr de telefon afisat. Am facut cateva sute de km dar a meritat cu siguranta. Am gasit in fata mea un om dispus sa ma ajute, dispus sa ma asculte si sa imi vina in ajutor. Aveam de ceva timp probleme la coloana vertebrala si simteam ca acele probleme nu sunt doar de la statul incomod pe un scaun multe ore dar si de la un stres foarte mare zi de zi, de la depresii avute in timpul anilor, de la frici si de la incarcarea chakrelor. Dupa curatarea energetica  am simtit ca si cum ma pot relaxa, ma pot destinde iar durerea a disparut. Domnul Fatulescu m-a purtat mai apoi intr-o lume sub pamant in care am putut sa imi vad fricile, sa le accept si sa le alchimizez, mi-am rezolvat probleme din trecut care m-au apasat atatia ani si care m-au tinut prizoniera fricii si a depresiei. M-am vazut si m-am simtit desprinsa de corp, desprinsa de timp, desprinsa de lume, lucruri pe care n-am crezut vreodata ca le pot simti. De atunci ma simt un altfel de om si sunt absolut convinsa ca in curand visele mele vor deveni realitate si voi putea realiza ceea ce imi doresc. Cuvintele sunt prea sarace pentru a putea relata ceea ce am simtit dar pot spune ca acele maini m-au purtat mai aproape de Dumnezeu. Multumesc din tot sufletul”.

Elena Velea

“Anul acesta am fost și sunt într-o continuă schimbare, într-un întreg proces de trezire și conștientizare aceea ce am crezut și simțit de când mă știu, în această viață pe Pământ. Și anume că viața înseamnă maimult decât știm, există mai multe decât credem că știm, vedem, auzim și simțim. Iar anul acesta am avut multe confirmări, pe mai multe planuri, în acest sens. În lunile intense de introspecție, am observat ce greșeli am făcut și cum le-am repetat și mi-am dorit să le îndrept, astfel că am început să lucrez mult cu mine. Am început să meditez, să lucrez cu cele șapte chakre, să mă rog, să cer să fac pace cu mine, să fiu o ființă echilibrată, să trăiesc în armonie. Zilnic am început să îmi pun întrebări și să îmi răspund sincer, să îmi derulez și văd amintirile ca un film și să observ anumite tipare. Am început să fiu un spectator în propria viață și am urmărit cu interes persoanele care au apărut sau reapărut în viața mea. Au existat și cazuri în care altele au dispărut. Am lăsat în urmă anumite energii și le-am primit pe altele în viața mea, mai bune,  mai înalte și  pozitive.  Și  așa am început și  eu să fiu,  mai echilibrată,   mai liniștită și  mai împăcată cu sine. Mai aveam și mai am de lucru, dar toate se rezolvă cu răbdare, iertare, acceptare și iubire necondiționată.

Cum am ajuns la theta healing este o poveste interesantă. La începutul verii, mi-am făcut un jurnal, un caiet  în care scriu de mână orice simt și  gândesc,  oricând simt nevoia,  chemarea să mă descarc de informații, emoții, sentimente. Într-o zi, după un monolog de câteva pagini și șiruri de întrebări adresate mie și sufletului meu, am scris la final, pe un rând separat, lumina sinelui. M-am întrebat de ce și ce înseamnă asta, deoarece simțisem altfel îndemnarea de a scrie această expresie. Mă gândeam că poate am citit ceva pe undeva, așa că am intrat pe internet și am dat o căutare, și așa am ajuns la domnul Fătulescu.

Mi-am zis că nimic nu este întâmplător și am început să citesc articolele postate pe site-ul său. I-am văzut numărul de telefon și l-am sunat să mă programez. Nu știam ce înseamnă o ședință la dânsul, nu m-am documentat și nu mi-am făcut niciun fel de așteptări. Nu aveam habar despre ce mă așteaptă și mă încânta ideea aceasta. Eram doar curioasă să aflu de ce mi-a apărut în acest mod, în jurnalul meu. Ședința a fost extrem de intensă. Am simțit cum mă curățam de ceea ce nu mai era necesar, cum se deblocau anumite emoții, amintiri, păstrate acolo sau uitate și nu își mai aveau rostul. Am închis ochii și domnul Fătulescu a început să rostească anumite programe. Uneori plângeam și mă simțeam ușurată fizic, psihic și emoțional. În funcție de ce eliberări cerea dânsul, eu le ofeream și simțeam pe loc cum mă curățam de ele. În același timp, aveam și senzații fizice, corpul fizic și chakrele mele lucrau de asemenea.Am plecat și mai împăcată de la acea terapie și mai încrezătoare în propriile forțe.

Într-o lume în care credem că le știm pe toate și totuși existența noastră încă e sub semnul întrebării, ne dorim să știm cine suntem, de ce, cum și de unde venim, fiecare are propriile întrebări și răspunsuri sau încă le caută. Am fost învățați să căutăm în exterior, când de fapt, totul este în interior. Dacă simțim nevoia de confirmări exterioare, este în regulă, nu suntem de condamnat. Avem liberul arbitru și putem cere ajutorul oricui ne dorim. Chiar și de curiozitate recomand o ședință de theta healing, șamanism, ho’ponopono sau holistic. Fiecare are dreptul să încerce, să vadă cum e și să tragă singur o concluzie”.

O zi minunată vă doresc!

AludoR, București

 

“Perioada în care trăim este destul de bulversanta, mai ales pentru cei care și-au pus întrebări legate de existența și rostul nostru pe pământ și și-au ales caile potrivite lor pentru evoluție. Venim cu tipare ancestrale, uneori destul de dure, pe care trebuie sa le vindecam, dar nu ne dam seama cum sunt atât de inradacinate sau numeroase încât ne coplesesc. Dar, dacă îți mai dai și cu stângul în dreptul cum mi se întâmpla uneori mie, asta e și mai și.

 

În luna iulie a.c. am „reusit” să mă intoxic cu clor și să-mi creez o stare groaznica, într-o perioada în care eram singură acasă și cu 2 animalute (catel și pisica), geloase una pe cealaltă. Nu știam ce sa mai fac, deoarece intrasem și într-o stare de stres și nemultumire și ma blocasem. Imi era rău și nu-mi reveneam. Având în vedere ca, pe internet am găsit foarte des soluții potrivite mie, cautand, am dat peste un articol:”Inlaturarea sigiliilor energetice și activarea spiralelor ADN”, iar la sfârșit era o oferta din partea domnului Radu Mihai Fatulescu terapeut Theta Healing. Șamanism, Ho’ponopono  și Holistic.

Cum nimic nu este întâmplător, l-am sunat și am constatat din discuție, ca ma poate primi în câteva ore (desi era Sâmbăta dupa masa). Ulterior, intalnindu-ne, am găsit o persoana binevoitoare, calma, plina de solicitudine și cu multă rabdare. M-a ajutat mult în acel moment, iar ulterior, am descoperit și faptul ca am niște vinovatii de care încă ma țineam destul de strâns și pentru care trebuia făcut ceva.

V-am povestit toate acestea,ca sa înțelegeți ca, este extraordinar sa întâlnești astfel de oameni, mai ales ca(e punctul meu de vedere),bolile noastre nu pot fi tratate și mai ales vindecate de doctori, cu pastile. Suntem un întreg, nu numai fizicalitate, iar chimicalele ne ascund foarte adânc problemele reale.

Ii mulțumesc domnului Radu Mihai Fatulescu ca exista și ii urez mult succes în ceea ce face și în evoluția personala”.

Veturia Popa, București

 

Ana Magdin: Știu că aveți multe călătorii spirituale, în ce țări ați fost și ce experiențe interesante ați avut acolo?

11923201_911023882304780_4598959811606886593_n

Radu Mihai Fătulescu: Călătoriile mele spirituale au fost până în prezent mai mult interioare, după modelul Călătoriei Eroului – Mitul lui Parsifal, prezentat de PH. D. Psihoterapeutul italian Alberto Villoldo în cartea sa: “Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului”, sau pe teritoriul României, săpând în istoria familiei mele, pentru a putea merge mai departe, istorie despre care am constatat cu stupoare că toți cei din jurul meu, într-un sens destul de larg, știau mult mai multe decât mine. Am călătorit de asemenea mult pe teritoriul Uniunii Europene, dar pentru a participa la întâlnirile din cadrul proiectelor la care ONG-ul pentru învățământ destinat persoanelor cu dizabilități, al cărui Președinte sunt, am fost Coordonator sau Partener.

Cele patru spaţii ale Lumii de Jos

 

Lumea de Jos este Edenul primordial, cel despre care legenda spune că l-am pierdut cu toţii. Este un paradis terestru, la care vă puteţi întoarce oricând, acolo unde v-au rămas, într-o stare de graţie şi inocenţă, părţile pierdute ale sufletului. Acest domeniu este împărţit în patru spaţii şi fiecare dintre ele conţine câte o înregistrare a istoriei sufletului vostru.

 

  1. Primul dintre acestea este Spaţiul Traumelor, unde descoperiţi trauma originară care a făcut ca o parte a sufletului să vă părăsească, modificându-vă astfel cursul destinului. Aici nu veţi căuta cea mai recentă manifestare a acestei răni – care ar putea fi o relaţie umană pe care aţi pierdut-o sau o criză personală – ci chiar sursa traumei. Se poate să fie ceva ce vi s-a întâmplat când eraţi copil, sau un incident din timpul când vă aflaţi încă în pântecele mamei. Adesea, poate fi o experienţă traumatizantă, dintr-o viaţă anterioară.

Cu toţii avem o traumă originară care revine sub înfăţişări diferite. Ea devine o temă recurentă în viaţa noastră, repetând adeseori un scenariu de lipsuri, pierderi, absenţa iubirii, trădări sau părăsiri, care se petrec într-o familie chiar de-a lungul a mai multor generaţii.

 

  1. Cel de-al doilea este Spaţiul Contractelor, unde veţi descoperi promisiunile de suflet pe care le-aţi făcut. Multe dintre acestea vor fi obligaţii cumplite, la care aţi consimţit chiar mai înainte de a vă fi născut – şi de existenţa cărora nu sunteţi conştienţi. Multe dintre ele au apărut sub stresul şi spaima rănirii originare şi, adeseori, nici nu ştiţi de existenţa lor. În acest spaţiu, puteţi renegocia termenii unui acord încheiat într-o formulare nepotrivită, care v-a condamnat la o viaţă de suferinţe repetate, sau, după caz, puteți chiar să cereți anularea acestuia.

 

  1. Cel de-al treilea este Spaţiul Graţiei. Aici vă veţi găsi partea de suflet vindecată, care este gata să se întoarcă, cu toata puterea ei de viaţă, la voi. Graţia Divină este combustibilul care vă împinge înainte în viaţă, care vă aduce bucurie şi pace. Nu este suficient să călătoriţi, pentru a descoperi patologia creată de traumele voastre; mai este necesar şi să căutaţi frumuseţea, armonia şi darurile unice ale sufletului.

Câteodată, când lucrez cu un client, descopăr cum forţa sa vitală s-a transformat dintr-o vâlvătaie – odinioară, uriaşă şi dezlănţuită -într-un foc plăpând, gata să dispară. Această flacără abia dacă mai pâlpâie, cât să încălzească sufletul. Văd adesea acest lucru la clienţii care suferă de oboseală cronică, de anxietate şi depresie. Recuperânduşi partea de suflet care le lipsea, ei se pot întoarce la starea naturală de graţie Divină şi vitalitate şi îşi pot regăsi pofta de viaţă.

 

  1. Cel de-al patrulea spaţiu a Lumii de Jos este Spaţiul Comorilor. Avem tendinţa să culegem acele câştiguri care sunt cele mai aproape de suprafaţă – atât cât este de ajuns pentru o viaţă confortabilă şi obişnuită. Dar trebuie să săpăm mai mult, ca să adunăm pietrele cele mai preţioase, aurul şi argintul îngropate la mare adâncime. Ca şi în cazul diamantelor, cele mai mari comori nu pot fi extrase decât cu un efort deosebit. Când aplic o procedură de recuperare a sufletului, pentru o persoană care are dificultăţi în a manifesta ceea ce doreşte să devină, merg în acest spaţiu, pentru a o ajuta să-şi regăsească un dar

artistic sau creativ neexprimat. Aici, adânc în subconştient, ea poate găsi resursele care o vor ajuta să trăiască plenar. Totodată, de aici, recuperez şi un animal de putere, care o va ajuta să-şi recapete instinctul natural. În fiecare dintre aceste spaţii, veţi citi câteva dintre cărţile aflate în „biblioteca vieţii voastre” şi veţi scoate la iveală traumele îngropate adânc, contractele, binecuvântările şi darurile.

 

În prezent șamanii moderni au început să nu mai facă distincția dintre Lumea de Jos și cea de Sus, așa cum îmi mărturisea recent Don Francisco, unul dintre Conducătorii Ordinului Protectorilor Pământului.

 

Ana Magdin: În România, care sunt cele mai importante centre energetice?

descărcare

Radu Mihai Fătulescu: Se spune că în Peninsula Balcanică se află un Octogon Energetic Sacru. VORTEXUL SACRU. Zonele principale ale benzii energetice directoare sunt:

– Muntele Olimp (Grecia)
– Medjugorje (Bosnia-Heţegovina)
– Nordul Budapestei (Ungaria)
– Masivul Hoverla (Ucraina)
– Masivul Rarău (România)
– Masivul Ceahlău (România)
– Masivul Bucegi (România)
– Masivul Retezat (România)

În zona localităţii Şinca Veche, judeţul Braşov, se află o matrice energetică modificată (de către atlanţi şi entităţi extraterestre), şi este în conexiunea cu centrele din Retezat şi Rarău. Acolo exista o convergenţă naturală a energiilor pământeşti (elementale) cu cele cereşti, dar a fost anume alterată (s-au modificat anumiţi parametri) pentru a fi în conexiune subtil energetică cu centrele din Retezat şi Rarău. Vârfurile celor două triunghiuri Fibonacci au rolul de „reglatori energetici”. Triunghiul violet, cel cu unghiurile laterale de 720 este un triunghi isoscel de tip Fibonacci care are rolul de „pătrunzător”, de „explorator” pe zona energetică şi psihoemoţională. Intrând în conexiune cu centrele sale, putem accesa energii care ne erau încă necunoscute, şi care ne ajută în procesul de evoluţie. Există o conexiune foarte puternică între aceste trei puncte.

sinca_veche4
Triunghiul albastru, cel cu unghiurile laterale de 360, este un triunghi isoscel de tip Fibonacci care are rolul de echilibrare, armonizare, calibrare, a energiilor capătate. Aduce echilibru pe fiecare plan (fizic, energetic, emoţional, mental, cauzal) cât şi armonie între interior şi exterior.
Nu este neapărat nevoie să vă aflaţi în templul de la Şinca Veche! Efectul matricei are efect pe o rază de câţiva kilometri. De altfel vor fi unele persoane care se vor simţi mult mai bine în alt loc din zonă decât alte persoane, care vor fi atraşi de un alt deal din apropiere.
Centrele energetice din Retezat, Bucegi, Rarău şi Ceahlău au o rază de acţiune benefică de până la 15 km (la Bucegi e chiar mai mare, de circa 25 km).
Entitatea Ral, coordonatorul matricei carpatice, mi-a transmis că este recomandat ca, întâi să se viziteze centrele de bază (Retezat şi Bucegi pe de-o parte, Retezat şi Rarău pe de altă parte), şi apoi vârfurile (Ciornohora, Şinca Veche). Localitatea ucraineană cea mai potrivită pentru a accesa vârful primului triunghi este Yasinia. Mi-a mai transmis că atunci când suntem în aceste două „vârfuri” de triunghi, este îndeajuns să fim conectaţi cu mintea şi sufletul la centrele din baza triunghiului iar matricea noastră energo-informaţională va face restul.
Instrumentul de lucru va fi şi în acest caz triada intenţie-imagine-emoţie.

28325_41717_14

Deşi Retezatul este locul cel mai special (datorită piramidei energetice), iar Sarmizegetusa Regia pilonul central (datorită conexiunilor făcute cu piramida din Retezat şi a matricei energetice complexe), întregul traseu energetic este de fapt mult căutatul Kogaionon!
Foarte mulţi oameni de cultură, dacologi, ezoterişti etc., au căutat acest loc sacru al strămoşilor geto-daci, şi nu odată s-au iscat polemici aprinse. Iată că, într-un fel, cu toţii au avut dreptate. Kogaiononul este întregul lanţ carpatic! Niciun punct nu are întâietate în faţa celuilalt. Toate sunt la fel de importante, atât pentru bunul mers al dinamicii energetice planetare, cât şi pentru viitoare transformări sociale.
Fiecare punct de pe acest traseu energetic este sacru!

Ana Magdin: Ce credeți că se află sub Munții Bucegi?

muntii-bucegi-14_1a318013871de3

Radu Mihai Fătulescu: Se spune că pe platoul Bucegilor, și sub acesta, s-ar afla un fel de Aeroport care ar servi drept punct de schimburi, să zicem informaționale, de exemplu, între diferite Civilizații Extraterestre. Structurile megalitice de acolo sunt astfel poziționate astfel încât să dirijeze vânturile, după Solstițiul de Vară, astfel încât să producă sonicități de o anumită frecvență, despre care vorbea și Academicianul Gheorghe Constantinescu.

Pavel Coruț scria într-una dintre cărțile sale că sub Sfinx s-ar afla o camera ascunsă care ar fi sediul Organizației Secrete pe care el o numește Octogon-ul, și care ar data de pe vremea dacilor. Acest lucru este confirmat de naistul Gheorghe Zamfir.

Despre acest lucru vorbește pe larg enigmaticul Radu Cinamar, o posibilă anagramare după Radu Chin Amar, se pare un General de Securitate, care vorbește despre Departamentul Paranormal al Securității – Departamentul Zero, Zamolxis, sau UNA, detașamente de copii orfani, masoni, biblioteci holografice universal, tuneluri spre Egipt și alte locuri îndepărtate, CIA, masoni, evrei etc.

 

Ana Magdin: Unde vă pot găsi oamenii care doresc să vină la cabinetul dvs?

Radu Mihai Fătulescu: La telefon sau pe e-mail, care se află postate în subsolul fiecărui articol de pe blog-ul meu: https://luminasinelui.wordpress.com/, precum și pe pagina de contact a acestuia. Cabinetul este situat în București, în zona Pieței Unirii.

 

Ana Magdin: Un gând pentru românii de pretutindeni!

mb25

Radu Mihai Fătulescu:  Românii sunt geniali, dar nu sunt uniți. Se pare că nu mai avem mult timp să corectăm acest lucru. Eu am început să o fac, cerându-mi scuze de la toți pe care i-am supărat într-un fel sau altul. Așa cum spunea Ovidiu Ioanițoaia, cu fiecare zi care trece, rămâne tot mai puțin timp pentru a face acest lucru, mai ales în aceste momente prin care trecem din ce în ce mai accelerați. Ar fi păcat să intrăm certați într-o lume mai bună!

Ana Moroșanu Magdin

Distribuie