Raluca Vuță a scris o carte cu mesaje primite de la Dumnezeu!

Raluca Vuță, românca stabilită în America, a scris  cartea “FĂRĂ CUVINTE”!

Pe toată perioada scrierii El m-a condus, și mi-a dat toate mesajele care trebuiesc să fie transmise acestei lumi...!”

 

Ana Magdin: Raluca Vuță, acum, locuiești în Los Angeles! Cum ai ajuns acolo și de ce?

Raluca Vuță: Înainte de a lua decizia de a ne muta în Los Angeles, am locuit în Noua Zeelandă aproximativ 3 ani.

Ne-am decis să venim în America, din două motive: cel dintâi este primirea rezidenței permanente aici, și al doilea motiv a fost, curiozitatea de a vedea și America.

16807158_10202557121686437_8456373710837376360_n

Ana Magdin: Când te-ai apucat de scris cărți, în ce context? Despre ce scrii…?

Raluca Vuță: Aceasta este prima mea carte.

Scrierea cărții “ FĂRĂ CUVINTE”, am început-o în luna octombrie 2016, și în luna februarie 2017, am finalizat-o.

Am scris-o într-un timp record aș spune, cu foarte multe sacrificii făcute și multe nopti nedormite.

Este o carte destul de consistentă, are ca numar 335 de pagini.

Este o experiență frumoasă și unică, am avut multe experiențe, dar cred că aceasta e cea mai sensibilă și profundă experiență din viața mea.

Nu mi-a trecut niciodată prin minte această idee de a scrie o carte, probabil dacă cineva mi-ar fi spus lucrul acesta, cu siguranță aș fi zâmbit și aș fi spus că nu sunt eu cea potrivită pentru a scrie o carte.

Dar, în luna octombrie, într-o dimineață, după ce am avut un vis în acea noapte de la Dumnezeu cu referire oarecum la acest subiect, m-am trezit și primul lucru care mi-a venit în minte a fost acest nume “FĂRĂ CUVINTE”.

Am știut că este un mesaj din partea Lui Dumnezeu, și imediat mi-a spus să scriu o carte. Apoi, imediat mi-a dat și capitolele în minte, am luat o hârtie și un pix, și am scris fără ca eu să gândesc, era ca și cum cineva mi-ar fi dictat ceea ce trebuia ca eu să scriu.

Am înțeles importanța mesajelor pe care El le are pentru omenire, și am continuat într-un ritm alert pentru finalizarea cărții. Eram oarecum conștientă că și de mine depinde această sarcină care Dumnezeu mi-a dat-o pentru a scoate această carte cât mai repede cu putință.

Pe toată perioada scrierii El ma condus, și mi-a dat toate mesajele care trebuiesc să fie transmise acestei lumi.

Sunt foarte multe de spus, cred că mi-ar lua ore bune ca să pun pe hârtie experiența mea cu Dumnezeu vizavi de această carte.

În această carte veți găsi descoperirile cu privire la evenimentele ce vor avea loc începand cu anul 2017. Unul din capitole se intitulează “Profețiile Americii”. Acolo sunt scrise evenimentele ce vor avea loc în anul 2017, cât și după.

În această carte ni se mai descoperă dragostea, bunătatea și îndurarea Lui Dumnezeu, care o are pentru noi.

 

Ana Magdin: Cum este viața ta departe de țara în care te-ai născut?

Raluca Vuță:   Viața mea este frumoasă, chiar dacă nu mai stau în Romania de câțiva ani, viața mea a fost, este și va fi frumoasă oriunde merg, atât timp cât Dumnezeu este alături de mine și familia mea.

577700_10150835116294605_1506694710_n

Ana Magdin: Lucrezi undeva, care este programul tău zilnic?

Raluca Vuță: Momentan lucrez în calitate de mămică pentru cei doi copii ai mei. Am doi băiței, unul de 4 ani iar cel mic de 1 an. Cu ei îmi petrec mai tot timpul meu, ieșim afară, ne jucăm, mergem în parc, învățăm lucruri noi împreună și multe alte lucruri pe care le face o mamă cu copii ei.

A fi mamă nu e ușor, acest lucru necesită mult timp și oboseală fizică, dar e cea mai satisfăcătoare și împlinită muncă.

 

Ana Magdin: Ce gânduri te-au convins să rămâi în America?

Raluca Vuță:  Am venit cu gândul de a rămâne aici pe cel puțin 5 ani până la cetățenie. Apoi, pe mai departe, numai Dumnezeu știe unde vom mai merge, aici suntem doar în tranzit, nu cred că vom rămâne pe o perioadă mai îndelungată în America.

16508339_10202522747947115_7694031912411648263_n

Ana Magdin: Cum visezi să fie viața ta, ce îți dorești cel mai mult pentru sufletul tău?

Raluca Vuță: Visez ca viața mea să fie cel puțin cum a fost și până în acest moment, o viață frumoasă langă familia mea fericită și implinită.

Cel mai mult pentru sufletul meu, îmi doresc ca Dumnezeu să mă folosească în continuare în misiunea care El o are pregatită pentru mine și familia mea.

Ana Magdin: Raluca, ești o femeie fericită, împlinită…?

Raluca Vuță: Sunt o femeie foarte fericită, împlinită, binecuvântată din toate punctele de vedere, am o familie minunată, un soț bun, iubitor și doi copii frumoși și deștepti.16864433_10202570687985586_5209392897662031534_n

 

Ana Magdin: Un gând pentru românii de pretutindeni!

Raluca Vuță: Tuturor românilor le doresc sănătate, fericire și multe binecuvântări.

Un gând pentru românii de pretutideni, doresc să aibă loc o deșteptare spirituală și o întoarcere spre Dumnezeu.

Ana Moroșanu Magdin

 

 

 

Distribuie