De vorbă cu Luminița Anghel!

De vorbă cu Luminița Anghel,
“Suntem foarte mândri de ce a ieșit, foarte mândri de “PRIZONIERA”, noul single!”

Luminița Anghel, este o adiere pozitivă a României, o valoare artistică fără egal, un suflet care vrea să-și bucure semenii, adorată de românii de pretutindeni, așteptată în toate colțurile lumii ca să aducă lumină în inimile celor care o iubesc și  care iubesc muzica româneasca!

_MG_1857

Ana Magdin: Cum ai început acest an, dragă Luminița Anghel?:)
Luminița Anghel: 2016 a început cu punerea în practică a unui plan conturat încă din Decembrie 2015, alături de prietenul și compozitorul Mihai Alexandru. Cu Mihai m-am întâlnit de multe ori în selecția națională pentru Eurovision, ne-am tachinat și am glumit pe seama participărilor noastre, dar niciodată nu am avut un proiect muzical comun, ca până acum. Suntem foarte mândri de ce a ieșit, foarte mândri de “PRIZONIERA”, noul single.
Ana Magdin: Ce noutăți ne aduci din domeniul muzical?
Luminița Anghel: Această nouă piesă aduce un suflu plin de pozitivism și bună dispoziție. Este o piesă pop-rock, cântată într-o manieră mai puțin obișnuită pentru ascultătorii mei. Avem un feed-back foarte bun din partea iubitorilor de muzică, de calitate, așa cum ne place să spunem, lipsiți de modestie.
Ana Magdin: De când colaborezi cu Mihai Alexandru și care sunt compozitorii tăi de suflet?
Luminița Anghel: Cu Mihai am mai colaborat cu mulți ani în urmă, într-un proiect muzical destinat Eurovision-ului, împreună cu alți artiști români. Însă, cele mai multe piese din repertoriul meu sunt semnate de familia Ionel Tudor, Andrei Tudor, Andreea Andrei, dar am și o baladă extraordinară semnată Andrei Kerestely.

34357_127655997270443_1143441_n
Ana Magdin: Cum crezi că este piața muzicală pentru artiștii români, moderatorii radio-tv sunt interesați să promoveze valorile muzicale românești sau se duc mari lupte la acest capitol?
Luminița Anghel: Cred că piața muzicală românească este aglomerată de multe stiluri muzicale, cântate în foarte multe limbi și feluri. Se duce, în continuare, o luptă pentru o promovare diversă și pentru înfrângerea unei mentalități formate cu foarte mulți ani în urmă. Lucrurile par a se îndrepta spre bine, dar mai este mult până la o piață muzicală transparentă și corectă ca aceea în occident.
Ana Magdin: Ce momente îți bucură sufletul și viața?
Luminița Anghel: Familia, timpul petrecut alături de cei dragi, departe de toxicitatea presei tabloide, a bârfelor și micimii care vinde și face rating.
“Acasă” este cuvântul suprem pentru mine și are legătură nu cu locul ci cu “acolo” unde este familia mea.

Ana Magdin: Ce îți dorești cel mai mult pentru sufletul tău?
Luminița Anghel: Să îmbătrânesc frumos, fără frustrări și neîmpliniri, alături de cei care mă iubesc și mă prețuiesc necondiționat.

34662_131999640169412_3520741_n
Ana Magdin: Cum te menții atât de frumoasă, de proaspătă? Cum ai reușit să slăbești?
Luminița Anghel: Am fost și sunt în continuare un spirit pozitiv. Îmi place să râd și să îi fac și pe cei din jurul meu să râdă și să se simtă bine. Deși sunt o fire sensibilă și emotivă, nu am încetat niciodată să lupt pentru adevăr și pentru “mai bine”. Întotdeauna am dus o luptă continuă cu kilogramele, dar am găsit soluții pentru a avea un asptect plăcut și să mă simt confortabil în propriul trup. Am facut tot ce face o femeie care se respectă și își respectă publicul atunci când este persoană publică. De la sport, diete, masaj, întreținere corporală și facială până la simpla bucurie a trezirii de dimineață lângă cei pe care îi iubesc.
Ana Magdin: Cum îți dorești să fie România, visând cu sufletul tău de artist?
Luminița Anghel: Avem o țară foarte frumoasă, căreia nu îi lipsește ceva din punct de vedere geografic. Dar, mă întristează faptul că, la 26 de ani de la revoluție, s-au schimbat atât de puține lucruri în bine.

262160_564596230233148_1901728514_n

Ana Magdin: Un gând pentru românii de pretutindeni!
Luminița Anghel: În orice colț de lume v-ați afla, vă îmbrățișez cu multă dragoste și prietenie. Doamne Ajută să fim cu toții sănătoși și să ne putem bucura de cel mai de preț lucru pe care îl avem: VIAȚA!
Ana Moroșanu Magdin

Distribuie