BRAVO…!!! Milionarul sucevean, Ștefan Mandachi, strigă cu durere, „nu vă abandonați câinii în Ucraina, găzduim câini, pisici și alte animale la Hotel Mandachi din Suceava!”

 

Felicitări, Ștefan Mandachi!

 

În ziarul meu, RomâniaVipPress, ziar care promovează românii valoroși la ei acasă și în lume, am doar interviuri de colecție, nu știri…, etc, dar, în aceste vremuri, și, mai cu seamă, în acest moment, nu pot să nu vă spun pe scurt povestea unui român valoros de la Suceava, român, care, în foarte multe situații a dat dovadă de o mare calitate umană, a fost mereu prezent acolo unde oamenii au avut necazuri și nevoi, el este băiatul care a construit un metru de autostradă, ca să dea o palmă de trezire celor care sunt în măsură și avizați să o facă! De când a început războiul în Ucraina, acest suflet nobil, a ajutat zi și noapte la sprijinirea refugiaților urcainieni la noi în țară!

 

Ștefan Mandachi, este un român bogat, muncește enorm, pentru că, așa vrea el să fie bogat, deci, se poate, și, iată, că, din munca lui, ajută acolo unde sunt situații grele, acolo unde inima-i plânge de durere…!

Acest om, este pe sufletul meu, m-a impresionat până la lacrimi inima lui cât China, pentru că, la hotelul său de lux din orașul Suceava, găzduiește câini și pisici, veniți cu stăpânii lor din calvarul războiului…, Ștefan Mandachi, lasă animăluțele să doarmă lângă stăpânii lor!

Mai jos, este textul scris de Ștefan Mandachi pe pagina lui de Facebook!

„Un Pit Bull doarme ca un copilaș, după un drum istovitor din Harkov, cel mai bombardat oraș din Ucraina. Proprietarul mi-a spus că din oraș a rămas o ruină…

Proprietarul mi-a spus că a preferat să lase toate bunurile în urmă, dar nicio clipă nu s-a gândit să-și abandoneze tovarășul fidel. Ce om…

Mi se rupe sufletul când știu câți câini n-au avut norocul să fie luați peste graniță. Au rămas flămânzi, însetați, părăsiți, sub bombele rușilor.

Dacă aveți prieteni ucrainieni, informați-i că la Suceava, str. Sofia Vicoveanca 106 ( Mandachi Hotel) găzduim câini, pisici și alte animale.

NU VĂ ABANDONAȚI CÂINII ÎN UCRAINA!”

Ana Moroșanu Magdin

Președinte RomâniaVipPress

 

În imagine, Ștefan Mandachi

Foto preluate de pe pagina de Facebook Ștefan Mandachi

Distribuie