Stilul, eleganța, pasiunea și profesionalismul, sunt cuvinte care definesc salonul de înfrumusețare ELLA LOOK din București!

 

 

Gabriela Rinciog își deschide un salon de înfrumusețare în centrul Bucureștiului!

Aveți grijă de corpul Dvs ca sufletul să vrea să trăiască în el!”, este sloganul salonului ELLA LOOK din București!

 

Salonul ELLA LOOK, amplasat în Floreasca/Dorobanți,  îți propune o gamă de servicii de înfrumusețare, tratamente corporale și faciale la standarde profesionale.

Salonul Ella Look, este un loc unde visele devin inspirația noastră! Stilul, eleganța, pasiunea și profesionalismul, sunt cuvintele care caracterizează salonul de înfrumusețare ELLA LOOK din București. Echipa noastră este formată doar din specialiști talentați și cu mult suflet, oameni care iubesc oameni și al căror suflet se umple de bucurie atunci când pe chipul clientului apare un zâmbet de fericire și mulțumire. Pe lângă serviciile de calitate oferite de specialiștii noștri, pun accent și pe o ambianță deosebită, care să îți mângâie simțurile. ELLA LOOK vă oferă rezultate începând cu prima ședință, cu ajutorul celor mai moderne și sigure tehnologii de estetică non-invazivă pentru corp și față. Indiferent dacă îți dorești să scazi în centimetri, să scapi de celulită, să înlături părul nedorit, sau să îți intinerești tenul, specialiștii noștri vă vor oferi cele mai bune soluții de pe piață.

Dorim ca prin vizita la salonul nostru ELLA LOOK , să transformăm puținele clipe de relaxare, în cele mai frumoase momente ale zilei.

 

 

Tratamentele și procedurile de înaltă calitate ce aparțin celor mai renumite branduri destinate exclusiv lucrului în saloanele de înfrumusețare și remodelare corporală.

ELLA LOOK vă oferă rezultate începând cu prima ședință, cu ajutorul celor mai moderne și sigure tehnologii de estetică non-invazivă pentru corp și față. Indiferent dacă îți dorești să scazi în centimetri, să scapi de celulită, să înlături părul nedorit, sau să îți întinerești tenul, specialiștii noștri vă vor oferi cele mai bune soluții de pe piață. Tratamentele și procedurile oferite la ELLA LOOK vă aduc nu numai un corp mai frumos și mai sănătos, ci, și o stare de încredere în sine, așa cum o spun clienții noștri: „Dac încă nu ai fost la Salon ELLA LOOK, nu ezita, programează-te acum și fii sigur că va fi dragoste la prima vedere!”

Ana Moroșanu Magdin

 

 

 

Distribuie