Maria Ghiorghiu, experiente divine la Mormantul Sfant, in Israel!

 

 

De vorba cu Maria Ghiorghiu dupa intoarcerea sa din Tara Sfanta,

„Ce bucurie, câta emotie si câte lacrimi de bucurie imi curgeau pe obrajii arsi de soarele torid al zilei ce tocmai se incheiase…”!

 

 

images (2)

Ana Magdin: Maria, ti s-a implinit un mare vis, acela de a ajunge la Mormantul Sfant, in Israel. Cine ti-a facut aceasta mare bucurie?

335 A.D., Jerusalem, Israel --- The tomb of Christ, where the body of Jesus was laid to rest, and rose again to heaven. Today, the Eastern Orthodox, Roman Catholic and Armenian Church conduct daily services --- Image by © Gerald French/Corbis
Maria Ghiorghiu: Asa este !

Desi am fost cu sufletul la MORMANTUL SFANT, si chiar am scris pe Blogul meu DUMNEZEU EXISTA – MARTURII,despre aceasta mare si uimitoare MINUNE, iata ca a venit si ziua de 23 Aprilie 2017,zi in care am ajuns si cu trupul la IERUSALIM si sa merg si eu pe urmele MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS, si-ale PREA CURATEI si PREA SFINTEI SALE MAICI, PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA.

Ce pot să spun dintre toate MINUNILE pe care le-am trait acolo?

Voi incerca sa le spun pe cele care, m-au facut sa tresalt cu toata fiinta mea.

Dar mai întâi as dori,ca sa multumesc din toata inima mea, unor oameni cu suflet mare care au facut posibila aceasta calatorie a mea in TARA SFANTA, în IERUSALIM.

Nu le voi da numele intreg, dar voi spune ca sunt doi oameni care-i iubesc pe DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI mai presus decat orice pe lumea aceasta, DANIELA si PĂRINTELE GABRIEL, pentru care ma rog si am toata pretuirea si tot respectul.

Fara marinimia acestor oameni,fara ajutorul lor, fara gandul lor bun ca eu sa ajung la IERUSALIM, aceasta mare bucurie eu nu as fi trait-o niciodata in viata de pe Pămant ,deoarece, posibilitatile mele financiare sunt foarte limitate.

 

Ana Magdin: Ce ai simtit cand ai calcat pentru prima oara pe Pamantul Sfant?

Maria Ghiorghiu: Când am coborât din autocar, după miezul noptii si asteptam  sa primim camere la un anume HOTEL din BETLEEM , am simtit acel fior rece pe şira spinarii, acel fior care m-a facut ca sa tresalt ca la un soc electric.

Simteam in dreapta mea, in stanga mea, oriunde as fi privit, simteam prezenta DUHULUI SFANT si a MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA.

Chiar in aceasta clipă cand scriu aici, un glas mi-a grait ca sa scriu asa:

„Simteam prezenta DUHULUI SFANT !”

Si după cum vedeti, ca intotdeauna , m-am conformat si- am scris exact asa precum mi s-a grait de la DUHUL CEL PREA SFANT.

Oriunde priveam cu ochii sufletului, vedeam numai Sfinte Icoane, numai tot ceea ce este scris în SFINTELE EVANGHELII.

 

Ana Magdin: Stiu cat de mult iti doreai sa ajungi in locul in care a trait Isus. Povesteste-ne te rog, ce experiente ai trait acolo, ce semne ai primit si tot ce stii tu ca trebuie sa povestesti celor care asteapta sa-ti cunoasca experienta din Tara Sfanta.

Maria Ghiorghiu: Cu adevarat am trait multe experiente frumoase acolo,multe TAINE pe care nu le gasim in CARTILE SFINTE, in SFINTELE EVANGHELII.

Si as dori sa incep cu primele 2 zile ale pelerinajului meu in IERUSALIM.
images

Deci, eram nerabdatoare dragii mei, ca sa vad pentru prima oara IERUSALIMUL si nu numai.

Cand am ajuns aici,am fost cazati pentru prima noapte la un hotel din BETLEEM,oras care se mai cheama si orasul Pâinii.

În ebraică, „Betleem” înseamna „casa pâinii”.

De aici si numele de Orasul Pâinii.

Israel--3

Dragii mei,bucuria prezentei mele in TARA SFANTA, a fost umbrita si spălata cu lacrimi fierbinti de clima de acolo, de lipsa vegetatiei,de lipsa apei potabile sau chiar a apei menajere.

Peste tot de jur împrejur erau numai munti fara vegetatie, doar piatra goala, numai nisip si Soare arzător.

Ne spalam la Hotel cu apă ce venea de pe acoperisul cladirii, din niste butoaie mari din plastic, cred ca avea 1000 litri unul.

Apa era incalzita numai la soare. Aici nu exista lemn de foc,niciodata.

Aici, este numai cald si foarte cald.

Îmi era dor de -un fir de iarba, imi era dor de-o floare, de-un pom înverzit.

Nimic nu exista, din ceea ce eu imi doream in acele zile.

Apa care se foloseste la baie, ajunge undeva la subsol si se purifica din nou, ajungand din nou pe acoperisul cladirii in acele butoaie uriase.

Dar lăsând toate acestea la o parte, mergand prin IERUSALIM, mergand prin Iordania si Egipt, vedeam numai soldati (copii intre 16 si 20 ani)pe strazi, si pe stanga si pe dreapta, cu arma in mâini si cu degetul pe tragaci.

Deasupra noastra, zburau Avioane de lupta, acele avioane numite F15,F16,F17…etc.,precum si elicoptere.

imageResize

Alarma se declansa foarte des,iar noi eram pe strazile IERUSALIMULUI; dar eu stiam că daca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI au voit ca sa ajung in TARA SFANTA, in Vechiul IERUSALIM (noi vom fi NOUL IERUSALIM)atunci vom fi cu totii ocrotiti si ne vom intoarce sanatosi acasa.

Cand eram în PENINSULA SINAI, la fel vedeam avioane deasupra noastra si politie militara, dar imbracati civil, bărbati care aveau multe arme de foc la brâu, mascate cu un sacou larg, pentru ca pelerinii sa nu vada si sa nu se sperie.

S-a intamplat ca in faţa autocarului care ne ducea, sa avem si escorta militara atât în faţă, cât si in spatele autocarului.

Masinile militare, masini de razboi,circulau cu soldatii pe scara masinii, soldati care tineau arma în mâna, în caz de urgenta.

Asadar, prieteni dragi, RAZBOIUL nu bate la usile noastre, ci este deja pe strazile IERUSALIMULUI,pe strazile EGIPTULUI si nu numai.

Peste tot pe oriunde mergeam in pelerinaj, vedeam armata si arme.

La un moment dat, vedeam din autocar un mic PARC cu doar câtiva arbori care rezistau la seceta,si care, erau udati cu furtunul numai langa tulpina pentru ca sa reziste la temperaturile mari.

Aici, in acest PARC,sa nu va inchipuiti că erau multime de arbori! Nici vorba! Doar din loc in loc, cate un mănunchi de iarbă aspra precum spinii, si cate un pom care creste si-n desert.

Dar, adevaratul cuvant „PARC”il defineau TANCURILE, masinile de razboi, elicopterele de lupta.

Printre toate aceste masinarii de razboi, se aflau elevi cu tot cu educatori si profesori,copilasi cu vârsta cuprinsa intre 6 si 12 anisori.

Copilasii primeau lectii de Război. Erau peste tot, pe tancuri, in masini de razboi, in elicoptere, si li se arătau armele de foc.

Mi se facuse pielea de gaina,atât de tare m-am intristat si m-am cutremurat.

Prieteni dragi, am trait multe MINUNI aici în TARA SFANTA. Minuni pe care le voi scrie pe Blogul meu si pe Facebook,cu mare drag  pentru voi toti, dar voi lasa si pentru CARTEA la care scriu in prezent,si care va apărea in aceasta vara, cu titlul:
„ROMANIA  VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM!”
Prieteni dragi, m-am reintors din TARA SFANTA, incarcata ca un MOS CRACIUN (am scris multe MINUNI in caietele mele),apoi, incarcata sufleteste de tot ce inseamna DIVINITATE ,TAINE si MINUNI traite de mine acolo.

Le voi scrie pe Blog, zi si noapte, pentru ca si voi dragilor, sa va incarcati inima si sufletul de IUBIREA DIVINA.

Chiar in noaptea de 24 Aprilie 2017, la HOTEL fiind, iata ce am trait prieteni dragi:

 

Era a doua zi de când ma aflam în Betleem !

Deja am vizitat Golgota, Mormantul Sfant, Biserica Adormirii Maicii Domnului si multe alte Sfinte Biserici frumoase.

Acum, la aceasta oră, in sfarsit după o zi de alergatură am ajuns în camera de Hotel si m-am bagat in pat.

Am închis ochii si din acest moment,o Forţă Divină mă poarta prin tot IERUSALIMUL , prin toate locurile sfinte pe care nu le vazusem niciodata in viata mea,dar le vedeam acum cu sufletul.

Desi -mi era tare somn, nu voiam ca sa dorm,ci voaim sa stau treaza si cu ochii inchisi ca sa calatoresc cu Puterea DUHULUI SFANT,pe-acolo unde El voieste.

Chiar am vorbit in sinea mea asa cu MANTUITORUL:
Doamne Iisuse Hristoase,daca Tu voiesti ca eu sa nu dorm in aceasta noapte, ci sa scriu toate câte voiesti ca sa-mi arăţi,atunci ,asa voi face. Voi sta trează si voi scrie toate câte voiesti.

Din aceasta clipă dragilor, in faţa mea s-au perindat numai MINUNI DIVINE.

Sau mai corect spus,am fost purtata de DUHUL CEL PREA SFANT prin tot IERUSALIMUL si nu numai.

L-am vazut pe IISUS HRISTOS in vesminte ca de Soare si cu o Coroana aurie din Stele mari si stralucitoare pe capul Său prea sfant,stand asezat pe un Tron inalt ca din Soare rupt.

Mantuitorul avea in Mâna SA stanga, o Carte voluminoasa de culoare rosie.

IISUS imi zambeste bland, si aud glas care graieste asa:
„Împărăţia Lui Dumnezeu!

IISUS  HRISTOS va veni Întru Puterea Sa !”

Din aceasta clipă fratilor, asa cum zboara cuvantul prin telefonul fara fir,tot asa si eu zburam cu viteza gandului,cu Puterea Lui Dumnezeu zburam cu sufletul deasupra IERUSALIMULUI si nu numai.

Vad o SFANTA BISERICA mare si impunatoare, in care se afla O ICOANA SFANTA la fel de frumoasa si impunatoare.

Privesc la aceasta ICOANA SFANTA si-L recunosc chiar DUMNEZEU TATAL ,in marime naturala pictat .

Icoana avea deasupra ei TRICOLORUL romanesc ,asezat sub forma unui 8 culcat, adica sub  semnul INFINIT.

 

Apoi, vad dragilor la cladirea Bisericii Sfinte,asezat cu dragoste tot Tricolorul romanesc,asezat tot sub semnul Infinitului..

 

Vreau sa va spun dragilor, că aceasta ICOANA SFANTA cu INSUSI DUMNEZEU TATĂL,am vazut-o intocmai in zilele urmatoare in IORDANIA.

Cand am intrat in SFANTA BISERICA, am recunoscut SFANTA ICOANA din trairea mea.

Apoi, DUHUL CEL PREA SFANT ma duce intr-o alta SFANTA BISERICA care era încununata cu Tricolorul romannesc, si-n care O vad pe MAICA  DOMNULUI imbracata in vesminte rosii si catifelate, tinand in Mâna Sa dreapta un baston auriu.

Ceva m-a facut sa ma cutremur in trairea mea,vazând aceasta SFANTA BISERICA, in care MAICA DOMNULUI coborase din SFANTA ICOANA si graia asa:
„Ecusei !

Ecusei mai ai colivă ?!”

Fireste că in urmatoarele zile, am revazut aceasta traire pictata dumnezeiesc de frumos ,intr-o SFANTA BISERICA din IORDANIA.

Tot in aceasta noapte dragilor zburam cu sufletul deasupra TARII SFINTE,iar DUHUL CEL PREA SFANT imi arăta că fiecare cladire din TARA SFANTA, are agătat TRICOLORUL ROMANESC sub forma de STEAG ,sau sub Semnul INFINITULUI.

Inchipuiti-va fratilor ce simteam in acele momente,vazand ca nu era coltisor din Tara Sfanta ,in care sa nu straluceasca in Lumina Duhului Sfant ,TRICOLORUL romanesc asezat sub semnul INFINITULUI.

Ce bucurie,câta emotie si câte lacrimi de bucurie imi curgeau pe obrajii arsi de Soarele torid al zilei ce tocmai se incheiase.

ROMANIA DUHULUI SFANT fratilor, era prezenta in TARA SFANTA prin TRICOLORUL ROMANESC fluturand in aerul cald si plin de praf ,din cauza lipsei vegetatiei si a apei cea de toate zilele.

Orice cladire,orice colt de strada, orice Biserica sau stalp de electricitate, toate aveau TRICOLORUL ROMANESC,fratilor !

TRICOLORUL romanesc stralucea in vechiul IERUSALIM, anticipând VIITORUL NOU IERUSALIM- ROMANIA DUHULUI SFANT,ROMANIA  zilelor noastre.

Chiar Sus in CERUL LUI DUMNEZEU, vad Steagul ROMANIEI, alaturi de care scria:

Romania al Doilea Ierusalim!

Vad dragilor in calatoria mea din aceasta noapte ,văd Locul unde MANTUITORUL a luat CINA CEA de TAINA.

Îl vad chiar pe IISUS HRISTOS stand în picioare la masa cu Apostolii Săi cum împartea painea si vinul chiar cu Mâinile Sale.

646x404

IISUS HRISTOS punea Vinul in pahare pentru Apostolii Săi, iar Pâinea din care rupea bucati mari si le dădea Apostolilor ,nu se termina niciodata din MAINILE  LUI IISUS.

Vad dragilor un T mare inconjurat de lumina alba orbitoare, împodobit frumos de Tricolorul românesc.

Acest T mare dragilor,vine de la cuvantul TRIOD care inseamna :

TRIÓD, trioduri, s. n. Carte rituală creștină cuprinzând cântările și rugăciunile din cele zece săptămâni dinainte de Paști. [Pr.: tri-od] – Din fr.triodĩ.

După care dragii mei, mi se arată adevărata Golgotă; MUNTELE GOLGOTA, spre care MANTUITORUL a urcat descult si cu a SA CRUCE in spate,fiind batut,lovit,scuipat, biciuit si-nsângerat ,cu acea COROANA de spini mari care i-au ranit capul si fruntea Sa.

Si aici, pe MUNTELE GOLGOTA din timpul LUI IISUS HRISTOS, flutura in vant TRICOLORUL romanesc deasupra CRUCII SFINTE cu IISUS HRISTOS rastignit pe CRUCE.

Multime de oameni erau adunati aici, pe adevaratul MUNTE al GOLGOTEI si priveau cu uimire si cu lacrimi, la MANTUITORUL HRISTOS dar si la TRICOLORUL romanesc.

iisus_rastignit_intre_doi_talhari_0

Însuşi DOMNUL IISUS HRISTOS avea DRAPELUL TRICOLOR în Lumina Sa alb orbitoare, langa TRONUL rupt ca din Soare pe care EL statea.

În toata aceasta calatorie a mea, vedeam stand cu ochii inchisi,pe MAICA DOMNULUI care avea de-a stanga Sa pe ARHANGHELUL GAVRIIL, iar de-a dreapta Sa pe ARHANGHELUL MIHAIL ,în timp ce  deasupra LOR ,stralucea SEMNUL INFINITULUI alcatuit din TRICOLORUL romanesc.

Si iarasi, dragilor, IL vad pe IISUS HRISTOS pe TRONUL SĂU ca din aur, in vesminte rosii si catifelate cu o pelerina albastra pe umerii Săi,avand in Mîna SA stanga SFANTA EVANGHELIE, pe care a deschis-o la mijloc si cu multa dragoste mi-o dădea mie;o întindea spre mine ca s-o iau eu.

imparatul-impratilor

Pe IISUS HRISTOS dragii mei,tot in aceste clipe ÎL vedeam cum  intra in IERUSALIM asezat pe o Asină albă, insotit de UCENICII SĂI.

Peste tot ,oriunde priveam in orice colt si spre orice loc sau cladire, vedeam semnul INFINITULUI alcatuit din TRICOLORUL romanesc.

Nu uitati dragilor, că orice s-ar intampla in LUMEA asta mare, IISUS HRISTOS va veni in NOUL SĂU IERUSALIM numit ROMANIA  DUHULUI SFANT,ROMANIA VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM.

În IORDANIA ,mai precis în orasul PETRA din pustiul Iordaniei,de inchideam in mod voit ochii mei,vedeam la fiecare munte,la fiecare colt de strada,vedeam TRICOLORUL ROMANIEI asezat sub forma Infinitului ,sub forma unui 8 la orizontala.

Prieteni dragi, ar fi minunat daca fiecare om ar putea ajunge la MORMANTUL SFANT macar o singura data in viata,daca nu se poate de mai multe ori.

 

În ziua de26 Aprilie ,Parintele organizator ne-a dus si la Iordan.

Fiecare dintre pelerini îşi cumpărase cate o cămaşă alba, chiar de la Iordan sau de oriunde erau magazine.

Ne-am îmbracat cu aceasta cămasă alba si asteptam la rând ca sa coborâm treptele de sub Apa Iordanului, si s-ajungem la Părintele care ne binecuvanta si ne scufunda cu capul sub apă de trei ori la rând.

În timp ce eram deja in Apa Iordanului, si mai aveam vreo 4 -5 persoane in faţa mea, privesc Cerul insorit si vad un norisor umbros, care se misca încontinuu.

Închid ochii mei, deoarece ,eu asa vad majoritatea Minunilor ,iar ceea ce vedeam m-a facut sa plang de bucurie.

Fratilor, DUHUL  CEL  PREA SFANT era deasupra noastra, exact ca în timpul Botezului Domnului.

Era foarte aproape de Pămant; coborâse pentru noi toti cam la înăltimea pe unde zboară elicopterele cel mai sus.

colind-la-botezul-domnului

Priveam dragii mei cu ochii inchisi fiind ,dar si în apă cu trupul pana dincolo de brâu, priveam cum Duhul Sfant a apărut deasupra noastra, si-a întins Aripile Sale peste noi toti,deasupra noastra , a celor catorva persoane in apă (nu puteam intra toti odata)printre care si eu.

Era un Soare stralucitor,un Soare alb deasupra Iordanului.

Lumea trecea pe langa mine în apă,iar eu priveam la DUHUL SFANT cum si-a intins Aripile Sale,după care, le-a strâns la fel de lent pe sub burta Sa, de parca ne-ar fi îmbratisat pe toti cei din apă, pe toti cei care erau prezenti acolo.

Aripa dreapta a Sa, a dus-o spre partea stanga, iar cea stanga, a dus-o spre partea dreapta, astfel incat, la final vedeam un Porumbel alb orbitor,ce-si tinea Aripile Sale sub forma de X .

Sau mai corect spus, precum îsi ţin aripile HERUVIMII aripile lor.

Iata:inger2

Părintele care ne boteza (simbolic spunand BOTEZ)ma striga pe nume,iar eu ma contopeam pur si simplu cu Duhul Cel Prea Sfant de deasupra noastra.

images (1)

Într-un final deschid ochii,ajung la Părintele, si după ce m-a scufundat cu totul sub apă de trei ori, i-am soptit la ureche MINUNEA pe care tocmai o vazusem ,in timp ce el „boteza” pe crestini. S-a bucurat tare mult, s-a luminat la faţă si mi-a spus că este fericit pentru ceea ce traisem.

Cand grupul nostru de români au iesit din apa Iordanului,Cerul s-a înnorat si chiar cadeau cateva picaturi de ploaie ,iar vantul incepuse sa bata puternic, ridicand in aer nisipul de pe jos .

In aceste momente de schimbare a vremii,am inteles ca, noi grupul de români eram asteptati acolo de Duhul Cel Prea Sfant,

pentru ca eu sa vad toate aceste Minuni, si sa vi le impărtasesc si vouă dragi Prieteni,ca sa credeti in toate cate spune SFANTA  EVANGHELIE, deoarece ,asa s-au petrecut toate ,precum sunt scrise acolo de cei patru Sfinti evanghelisti :

 

 • Evanghelia după Matei.
 • Evanghelia după Marcu.
 • Evanghelia după Luca
 • .Evanghelia după Ioan.
  • Dragii mei, asa am trait MINUNEA BOTEZULUI in apa sfanta a Iordanului, si pot sa va marturisesc cu mâna pe inima că, nimic nu este întamplator in viata noastra de zi cu zi. Nici măcar lucrurile mai putin bune din viata noastra,nu ne sunt date intamplator.
  • Totul ne conduce la un anume punct in care ,avem binecuvantarea Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului.
 • Sa ne rugam fratilor, sa ne rugam cu glas sau fara glas, iar Rugaciunea fiecaruia dintre noi sa plece din inima noastra,din sufletul nostru ,si fara nicio indoiala va ajunge in urechile PREA SFINTEI TREIMI, precum si la PREA CURATA FECIOARA MARIA care mijloceste pentru noi,se roaga pentru noi la Prea Scump Fiul Său si Mântuitorul nostru al tuturor ,.
 • Si iata ca in alta zi, mă aflam in Autocarul care ne ducea în Ierihon pe Muntele CARANTANIEI,munte care mai este numit si :Muntele Ispitirii Lui Iisus Hristos de către diavol.

Deşi în autocar se vorbea, era galagie, se cântau cântece religioase,eu am văzut acest Munte ,chiar înainte de a ajunge cu trupul pe el.

muntele_carantaniei_-_foto_ioana_stoian_0155

Atentă fiind la ghidul nostru din autocar, ma strecor totusi cu sufletul,departe de tot ce este lumesc si ajung pe Muntele Ispitirilor,(pe muntele Carantania).

Aici fratilor, ÎL văd pe IISUS HRISTOS în carne si oase, îmbracat cu vesminte aurii ca din Soare rupte,stand pe un Tron din Lumina aurie si orbitor de stralucitoare.

MANTUITORUL nostru drag si scumpa,ţine în Mâna Sa stângă SFANTA  EVANGHELIE deschisă pe mijlocul ei.

Chipul Lui Iisus era roziu,ca din carne si oase,doar vesmintele -I erau rupte ca din Soare, precum si Tronul înalt pe care statea asezat.

MÂNTUITORUL mă priveste cu Dragoste si blandete ca un Dumnezeu ce este, după care ,tresalt puternic pe locul meu din autocar, si-mi deschid agenda notandu-mi toate câte mi s-au arătat.

 • Dragii mei,în călătoria mea pe urmele Mântuitorului nostru IISUS HRISTOS, trebuie sa va spun că, înainte sa ajungem la locurile programate de ghid ca sa le vizitam,mie-mi erau arătate înainte de DUHUL CEL PREA SFANT,chiar daca ma aflam cu trupul in autocar.

Aşa încât, atunci când ajungeam acolo, puteam face o comparatie între cele văzute cu sufletul ,cu toate cele vazute si cu prezenta trupului.

Diferenta fiind ,ca de la CER la PĂMANT.

Ceea ce vedem noi acum dragilor,cu ochii firesti în TARA SFANTA,nu corespunde in totalitate cu ceea ce a fost in mod real, pe vremea cand MANTUITORUL strabatea la pas aceste meleaguri sfinte.

 

Dragilor, mai am multe MINUNI pe care le-am trait in ŢARA SFANTA ,dar pe care ,o sa vi le marturisesc cu toata iubirea si cu toata dragostea intru MANTUITORUL IISUS HRISTOS , intru MAICA  DOMNULUI si pentru iubirea faţă de Aproapele, pe BLOGUL meu DUMNEZEU EXISTA  MARTURII dar si pe Facebok Maria Ghiorghiu.ro

Aceasta calatorie sfanta, iti schimba pur si simplu viata; ti-o schimba in bine; te face mai bun,mai milostiv, mai credincios.

Asadar ,daca aveti posibilitate financiara,nu mai stati pe ganduri,si mergeti spre IERUSALIMUL zilelor noastre,deoarece,in curand, vom  trai în NOUL IERUSALIM ,adica,în ROMANIA  DUHULUI SFANT.
Ana Magdin: Maria, ce te-a impresionat cel mai mult in Israel?
Maria Ghiorghiu: Offf! Oare cum sa incep si ce sa spun mai întâi? Cu ceea ce m-a impresionat in mod placut ,sau intr-un mod mai putin placut?

Dar voi incepe ,cu ceea ce m-a impresionat într-un mod mai putin placut.

Am simtit în inima si-n sufletul meu, că IERUSALIMUL de astazi, a devenit un loc in care poti sa faci negot cu absolut orice.

Toata lumea alearga ca sa vanda, toata lumea alearga ca sa cumpere .

Majoritatea pelerinilor cand pasesc in ISRAEL, pana sa ajunga la SFANTUL MORMANT si la toate celelalte locuri sfinte, isi umplu sacosele cu suveniruri.

Cand se sta la rand pentru a ajunge la locul de inchinare, fie la mormantul Sfant, fie la Piatra Ungerii,sau pe Golgota,oriunde in alt loc, aproape nimeni nu tine cont de bunele maniere. Nici chiar preotii care stateau la rand cu noi.

In forfota mare din BISERICA SFANTULUI MORMANT,in care fiecare vorbea pe limba lui, mai tare sau mai incet, cand am vrut sa scot o esarfa dintr-un celofan ca sa o pot atinge de MORMANTUL SFANT al MANTUITORULUI,am primit o cruda observatie si-o privire taioasa ,de la un PREOT din AUTOCARUL nostru, precum ca-l deranja foarte tare fosnetul celofanului de la esarfa, dar galagia infernala din BISERICA MORMANTULUI SFANT,nu o auzea.

Si daca ar fi fost numai atât!

Dar sa trecem la partea pozitiva a lucrurilor, si anume,la tot ce m-a impresionat cel mai mult in ISRAEL.

Fiecare locsor pe unde păseam, fiecare SFANTA BISERICA in care intram, MUNTELE SINAI pe care mi s-au arătat de DUHUL CEL PREA SFANT TABLELE LEGII,

Pădurea GHETIMANI in care m-am întepat intr-un spin si despre care se spune ca IISUS HRISTOS a avut COROANA pe cap, si care spin era lung si foarte ascutit,toate m-au facut sa ma cutremur in mod placut si sa traiesc si sa retraiesc trup si suflet, inima si cuget, toate cate IISUS HRISTOS si MAICA SA le-au trait.

 

Ana Magdin: Cate zile ai stat si ce locuri ai vizitat?                           

Maria Ghiorghiu: Pelerinajul nostru a durat 10 zile.

O zi, a fost drumul spre ISRAEL, iar o alta, de reintoarcere in Romania.

Iar celelalte opt zile am calatorit atat pe jos dar si cu autocarul, prin cele mai de nepretuit locuri pe unde IISUS HRISTOS a pasit si a trait.

As incepe cu orasul NAZARET, orasul BUNEI  VESTIRI si locul copilariei Lui Iisus, apoi Betleemul locul nasterii Lui Iisus din Prea Curata Fecioara MARIA.

IERUSALIMUL  cu BISERICA  SFANTULUI  MORMANT, PIATRA  UNGERII si MUNTELE GOLGOTA, ZIDUL PLANGERII – locul in care crestinii vin sa se roage si chiar pun biletele cu dorintele lor, prin crapaturile zidului.

Am mai vizitat Pădurea Ghetsimani, Poarta Oilor, Marea Galileii,Marea Moarta, Râul Iordan precum si Biserica  Adormirii Maicii Domnului din IERUSALIM de pe MUNTELE SION.

Este locul unde MAICA  DOMNULLUI S-a intins pe pat ,si-a adormit pentru vesnicie.

Via Dolorosa, e drumul pe care Iisus a mers de la judecata spre rastignire. Aici se afla cele 14 opriri ale Crucii care duc spre Biserica Sfantului Mormant din Cartierul Crestin, cunoscut ca si locul unde a fost ingropat si unde a inviat Mantuitorul Iisus Hristos.

Apoi în EGIPT, pe MUNTELE SINAI cu BISERICA  SFINTEI  ECATERINA ,si pe varful caruia se afla o Capela Crestina in care sunt Tablele Legii . Acestea fiind de fapt, doua lespezi de piatra pe care sunt scrise cele Zece Porunci, primite de Moise pe Muntele Sinai. Placile de piatra fusesera scrise de Insusi Dumnezeu, ele fiind inmanate lui Moise, conducatorul evreilor din Egipt spre Canaan, spre a fi predate poporului.

În IORDANIA am vizitat CANIONUL din PETRA, care este una dintre cele 7 Minuni al Lumii, Capitala Amman cu Muntele Nebo unde MOISE s-a urcat sa vada ISRAELUL, precum si MAREA MOARTA în care nu exista vegetatie, de aici si numele de MAREA MOARTA. Doar sare si nisip exista in MAREA MOARTA; bulgari mari de sare mare alba si grunjoasa.

marea-rosie-3

Am văzut MAREA ROSIE , Marea peste care MOISE si-a întins mâna sa,la PORUNCA LUI DUMNEZEU si a despartit apa pentru a putea trece Fiii lui ISRAEL ca pe uscat, după care MOISE a intins din nou Mana sa asupra MARII ,iar apa a venit la loc,iar carele si calaretii intregii ostiri a lui FARAON s-au înecat în mijlocul Mării.

Apoi, MUNTELE  FERICIRILOR care este un deal mic în faţa Mării Galileii ,fiind locul în care IISUS a  tinut Predica de pe Munte

MUNTELE  TABOR,

care se afla in Galileea si este locul in care MANTUITORUL S -a schimabt la FAŢĂ. Aici, daca vom urca  cu microbuzul ,ajungem foarte repede la SFANTA BISERICA SCHIMBAREA LA FAŢĂ, un loc in care gasesti atata liniste si atâta pace sufleteasca..

Biserica SCHIMBAREA  LA FAŢĂ !

Am vizitat si CAPERNAUMUL  oras situat pe malul nordic al LACULUI GHENIZARET (MAREA  GALILEII)  fiind Casa Sfintilor Apostoli Petru si PAVEL ,dar si locul unde MANTUITORUL a savarsit multe MINUNI.

Orasul CAPERNAUM mai era numit si orasul LUI IISUS HRISTOS,deoarece, MANTUITORUL a locuit aici o lunga perioada de timp; si tot aici au locuit si Sfintii Apostoli Petru si Andrei, Iacov si Ioan, dar si MATEI vamesul.

Pe MUNTELE CARMEL , care se afla in ISRAEL deasupra MARII MEDITERANE ,am vizitat PESTERA  SFANTULUI ILIE TESVITEANUL peste care s-a construit MANASTIREA  SFANTULUI GHEORGHE  HOZEVITUL.

În varful acestui munte se gaseste BISERICA STELLA  MARIS- STEAUA MARII inchinata SFINTEI  FECIOARE MARIA.

Prieteni dragi, multe alte locuri am mai vizitat,dar mi-ar trebui mult timp si mult spatiu ca sa va pot povesti.

O sa primesc DVD -ul cu toata filmarea Pelerinajului si va promit ca o voi publica pe BLOGUL meu,dar si pe pagina mea de Facebook.

Ana Magdin: Venind din acele locuri sfinte, ce mesaje ai pentru romani?

Maria Ghiorghiu: Dragii mei, oricât de greu este in ROMANIA DUHULUI SFANT, trebuie sa va intoarceti la un moment dat acasa,deoarece aici va fi VIITORUL al DOILEA IERUSALIM.

ROMANIA este cu adevarat TARA DUHULUI SFANT si GRADINA MAICII DOMNULUI.

Urmariti acest Blog,care vă va vindeca ranile inimii si sufletului , deoarece aici veti gasi ADEVARUL DUHULUI SFANT,aici veti gasi CUVANTUL LUI DUMNEZEU asa cum L-am primit eu de SUS.

Ana Magdin: La ce carte mai lucrezi in aceasta perioada?

Maria Ghiorghiu: Prieteni dragi sufletului meu, as dori sa va aduc VESTE Bună, Veste pentru inima si suflet.

In aceasta perioda scriu la doua viitoare CARTI , si anume:

„ROMÂNIA, VIITORUL AL DOILEA

IERUSALIM”, precum si „EXTRATERESTRII

EXISTA si sunt CREATIA LUI DUMNEZEU” !

Ei se vor arăta pentru prima oara

oamenilor si anume, poporului român.

Luna aceasta Iunie 2017, aceste doua minunate CARTI vor ajunge la EDITURA KITCOM,unde vor vedea lumina tiparului.

Si asa cum primul volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT l-am editat numai cu ajutorul vostru al cititorilor si-al iubitorilor de DUMNEZEU, si aceste doua volume le voi edita tot cu ajutorul vostru de nepretuit, urmand ca sa primiti CARTILE TOATAL GRATUIT,acolo unde va aflati.

Cine doreste ca sa puna „o caramida” la ZIDIREA CUVANTULUI o poate face astfel:

Al doilea volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT, adica, ROMANIA NOUL IERUSALIM, va merge spre EDITURA in luna IUNIE 2017.

Va fi aceeasi EDITURA care a editat si primul volum al CARTII-ADEVARUL DUHULUI SFANT, adica:

EDITURA KITCOM reprezentata de :

GEORGE  si RODICA  TULEA, sunt doi oameni cu suflet mare si foarte credinciosi, doi oameni la care tin foarte mult.

Ma rog pentru ei, ca sa le dea BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI un copilas atât de mult dorit si atât de mult asteptat.

Din inimă si din suflet, aduc multumiri tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!

Vă asigur pe toti dragilor, că mă rog pentru fiecare in parte, iar DARUL vostru, vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului, înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului

Lui Dumnezeu, este de nepretuit!

Ajutorul vostru Prieteni dragi, este de nepretuit pentru mine.

Fara voi, eu nu as fi putut scoate Cărti după Cărti.

Vă iubesc cu sufletul, si ma rog pentru voi toti si pentru cei dragi voua!

Iata detaliile:

 

Contul pentru strainătate:

 

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU

 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill.
Contul pentru România:

 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Cine nu are inca primul volum, il poate comanda pe blogul meu, la doar 28 lei exemplarul.

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 

 

Ana Magdin:Ce mesaje divine ai mai primit pentru Romania?

Maria Ghiorghiu: ROMÂNIA va fi VIITORUL al DOILEA IERUSLAIM, este deja GRADINA MAICII DOMNULUI.

În ROMANIA DUHULUI SFANT va curge lapte si miere,dar mai intai trebuie sa trecem prin multe incercari grele si pline de suferinta trupeasca si sufleteasca.

Va trebui sa trecem prin foc, prin tot felul de DEZASTRE naturale, dar ce este mai rau, prin ATENTATE TERORISTE puse la cale de oameni care, nu au niciun DUMNEZEU, nu au Iubire si nici milă faţă de Aproapele Său.

 

Ana Magdin:  Avem surprize neplacute in perioada urmatoare sau anul acesta?

Maria Ghiorghiu: Va trebui sa trecem prin foc, prin tot felul de DEZASTRE naturale, dar ce este mai rau, prin ATENTATE TERORISTE puse la cale de oameni, care nu au niciun DUMNEZEU ,nu au Iubire si nici milă faţă de Aproapele Său.

Nu stiu ziua anume sau anul, dar vom avea parte de ATACURI TERORISTE (imi spune chiar acum un glas).

Ramane in vizorul Teroristilor, BUCURESTIUL, CLUJ NAPOCA, iar un glas imi spune chiar acum precum că, si IASUL este pe lista neagra a teroristilor.

Sa nu uitam de DEVESELU, care va fi sters de pe faţa Pămantului, atât de tare va fi bombardat. Oamenii vor fugi de acolo, precum fug oile de lupi.

 

Ana Magdin:Un gand pentru romanii de pretutindeni!

Maria Ghiorghiu: Dragi români!

Oriunde vă veti afla pe acest Pamant, sa nu uitati de mama care v-a nascut si crescut, de tată, de frati si de surori.

Sa nu va parasiti familia voastra scumpa si draga pentru un pumn de maruntis.

Căci maruntis se cheama, banii pe care îi castigati cu sudoarea fruntii, sacrificandu-va familia si copilasii.

Sa nu ezitati a reveni in TARA voastra MAMĂ, aici unde painea are gustul de acasa, aici unde va asteapta cei dragi cu lacrimi in ochi si inima franta de dor si de durerea despartirii.

Veniti in Bratele sfinte ale MAICII DOMNULUI, sub Ocrotirea Aripilor Duhului Sfant, veniti in ROMANIA DUHULUI SFANT in care IISUS HRISTOS va veni pe norii Cerului insotit de SFINTII SĂI ÎNGERI, pentru a judeca si Viii si Mortii,după care fiecare isi va primi rasplata după faptele sale.

Multumesc din inima si din suflet, doamnei ANA MOROSANU MAGDIN, Sef Departament Interviu la Romania Press, si Presedinte la RomaniaVipPress, pentru că a facut posibil acest minunat INTERVIU prin care am putut ajunge la sufletul si inima fiecarui dintre voi.

Va îmbratisez cu drag Prieteni,ma rog pentru voi si cei dragi voua, si nu uitati ca va iubesc asa cum si MANTUITORUL ne iubeste pe noi toti.

Cu recunostinta si cu multa pretuire si dragoste sufleteasca, Maria Ghiorghiu.

 

Ana Morosanu Magdin

 

Distribuie