Gala Trofeelor Alexandrion

Nawaf Salameh, îngerul românilor valoroși!

58567_362866333832256_409753696_n

Sportivi români de talie internațională, premiați la prima ediție a “Galei Trofeelor Alexandrion”, organizată de Fundația Alexandrion, a adus bucurie în sufletele a 10 sportivi români care au avut cele mai bune performanțe în anul 2015 dar și de-a lungul carierei lor sportive.
Așadar, o parte dintre elitele sportului românesc, au primit recunoașterea binemeritată.
Cei 10 sportivi premiati sunt: Simona Halep (tenis de câmp), gimnastul Marian Drăgulescu, Elizabeta Samara (tenis de masă), , Horia Tecău (tenis de câmp), Anghel Iordănescu (fotbal), Tiberiu Dolniceanu (spadă), Ana Maria Brânză (scrimă), Cristina Neagu (handbal), Cristiana Stancu (arte marţiale) şi Andreea Chiţu (judo).

 

12651152_881317131987171_6594096920586300537_n
Trofeele Alexandrion reprezintă un demers în premieră în România, care face parte din strategia Fundaţiei Alexandrion de a sprijini excelenţa şi performanţa sportivă. În paralel, Fundaţia este unul dintre cei mai activi susţinători ai culturii române, premiind, anual, personalităţi culturale consacrate sau aflate la început de carieră, prin cele două gale pe care le organizează – Gala Premiilor Constantin Brâncoveanu şi Gala Premiilor Matei Brâncoveanu.
„Prima ediţie a Galei Trofeelor Alexandrion s-a încheiat cu succes! Am avut alături pe unii dintre cei mai mari sportivi ai României, care s-au reunit pentru a celebra performanţa şi succesul unor cariere construite cu multă muncă şi dedicare. Felicitări câştigătorilor!”, declara la finalul evenimentului, patronul Alexandrion Grup România, dl Nawaf Salameh!
Să reamintin că Fundaţia Alexandrion organizează și Gala Premiilor Brâncoveanu, la Palatele Brâncoveneşti de la Mogoşoaia, acolo unde reprezentanţi de marcă ai culturii românești au fost onoraţi şi recompensaţi pentru contribuţia pe care o au la dezvoltarea unor domenii importante, precum Literatură, Muzică, Arte Plastice, Teatru, Cinematografie, Istorie sau Arhitectură.

646x404
Felicitări, pentru că vă pasă, domnule Nawaf Salameh!
Ana Moroșanu Magdin

Distribuie