Bobiță Cătușanu, de la Trupa Antract, invitat la RomâniaVipPress, ne vorbește despre concertul online cu sunet 3D…, se va filma cu 8 camere, drone…, și o cameră 3D!

RomâniaVipPress, mereu alături de Trupa Antract, iată, de această dată, prezintă în premieră un concert live, online, cu Sunet 3D…, Scenă 360 de grade!

 

Bobiță Cătușanu,

Ce ziceți, ne vedem? Nouă ne este foarte dor! Dor de voi! Și dacă chiar vrei să dai o mână de ajutor, ne poți ajuta cu un share!

„De mult am visat la producția unui concert Antract care să mă provoace atât de tare încât să fac unul memorabil! Acum cred că a venit momentul! Dacă distanțarea socială ne interzice să ne mai vedem cu voi o bună perioadă de timp, o să vă dau întâlnire pe 30 iunie de la ora 21:00 pe VStage.ro să scriem împreună istorie!
Pentru că tehnologia ne permite să experimentăm noi senzații vizuale și sonore, acest eveniment este o provocare atât pentru noi cât și pentru cei care vor dori să experimenteze aceste noi tehnologii. Scena va fi piramidală, 360 de grade, cu o cantitate impresionantă de echipamente de lumini, efecte speciale și ecrane led, dar marea noutate va fi redarea sunetului 3D care vă va permite să auziti concertul ca și cum v-ați plimba printre noi. Din punct de vedere al imaginii, concertul se va filma cu 8 camere, rezoluție 4K, două drone și o cameră 360 de grade care va culisa pe un cablu de 40 de metri. Vă las pe voi să descoperiți celelalte surprizele pregătite special pentru voi! Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim cu cei ce vor dori să pășească alături de noi într-o lume nouă, într-o altă dimensiune! Despărțiți și totuși împreună!

Ce ziceți, ne vedem? Nouă ne este foarte dor! Dor de voi! Și dacă chiar vrei să dai o mână de ajutor ne poți ajuta cu un share!”

Așadar, dragii mei, haideți să dăm share, ne vom bucura de cel mai fabulos concert online!

Ana Moroșanu Magdin

Distribuie