Din prea multă durere, sângele străbunilor, îl cheamă pe Ioan Bogdan Codreanu, primarul Comunei Pojorâta, să candideze pentru Bucovina-Mama României, sigur va câștiga Președinția Consiliului Județean Suceava, dacă îl susținem, pentru că Dumnezeu îl iubește și îi dă putere!

Ing. Ioan Bogdan Codreanu, Primarul Comunei Pojorâta din Jud. Suceava, primul român valoros care a primit Trofeul RomâniaVipPress, Diploma de Excelență, Distincția de merit, este și cel cu care am început interviurile de colecție din cartea mea, Români de succes, la ei acasă și în lume, iar la sfârșitul anului trecut, a primit Placheta și Trofeul RomâniaVipPress, pentru Excelență în Guvernare Locală, acum, candidează pentru Președinția Consiliului Județean Suceava!

Așadar, cum să nu susținem un român atât de valoros? Ajută oamenii, ajută ca bisericile și mănăstirile din zonă, să fie adevărate lăcașuri sfinte, în care, gospodarii satului, să își liniștească sufletele obosite, duminicile și în zile de sărbătoare!

 

 

 

Le mulțumesc colaboratorilor mei, care, au înțeles exact mesajul meu necondiționat, din dragoste de neam, din dragoste de Bucovina și din dragoste pentru românii valoroși, pentru care, eu, mă lupt să nu se piardă, iar Dvs, să le cunoașteți povestea de viață!

Toată vara, voi promova filmările de suținere a candidatului Ioan Bogdan Codreanu, realizate de prietenii mei dragi, din Familia RomâniaVipPress!

 

 

În plină pandemie, am înțeles că România nu are suficienți lideri, pe care să ne bazăm, oricum, știm că trebuie să avem grijă, noi, de noi, când vine vorba de persoana noastră, dar, când România este în lacrimi, când Bucovina plânge, când cerul este plin de nori și nu mai lasă Lumina sfântă să cadă peste noi, când călcăm fără durere pe sângele vărsat de străbunii noști, care ne strigă, dar nu avem urechi ca să îi auzim, pentru că sufletul ni s-a retras supărat într-un colț de viață, în adormire, în durere, dar în nepăsare, când lacrimile, degeaba s-au transformat în râuri, pentru că ele sunt fierbiți, sărate și ard, degeaba așteptăm binele de undeva, dacă noi, nu ni-l alegem! Îmi place să cred, că durerea din ultimele luni, ne-a unit, ne-a făcut să vedem lucrurile mai clar, să avem dorințe mai multe, să alegem cu inima, nu cu o ștampilă rece și indiferentă, care, poate să facă rău, nu bine! Sigur, este necesară ștampila, nu alegem doar cu zâmbete, lacrimi și aplauze…, dar, pe cine sau pe ce o punem? Eu, iubesc fluturii, la fel, cum, cu siguranță, și Dvs îi iubiți, dar, nu pot să pun ștampila pe un biet Fluturaș, pentru că moare, vreau să pun ștampila pe pieptul unui bucovinean puternic, care, va aduce binele, Lumina, Credința, Curățenia, Ordinea, Iubirea, Pacea și tot ce are nevoie acest neam, în acel loc Sfânt, numit din sângele nostru, BUCOVINA!!!

 

 

 

 

RomâniaVipPress, fără a face politica unui partid, alege Ioan Bogdan Codreanu, împreună cu românii valoroși de pretutindeni, colaboratorii mei, care, nu mi-au spus, NU, atunci când i-am rugat să îl susținem pe acest tânăr puternic, valoros, cu frică de Dumnezeu, și, care, și-a transformat satul natal într-o mică Elveție! Păi, cum să nu ajuți un asemenea român valoros, un bucovinean pursânge, numai pentru că face parte dintr-un anumit partid? Am prieteni valoroși la toate partidele, din păcate, mulți, se pierd și sunt îngropați moral, din cauza culorii politice în care sunt! Dar…, haideți să scoatem la Lumină românii valoroși, tineri sau mai puțin tineri, altfel, nu vom avea schimbări nicăieri în acestă țară, ne vom plânge și vom fi mereu nemulțumiți, dar, vă rog, haideți să dăm șanse valorii, să nu ne mai încrâncenăm, că nu votăm pe X sau pe Y, pentru că face parte din nu știu ce partid! Nu trebuie să plătească oamenii care vor să facă treabă, greșelile colegilor lor de partid, nu trebuie să îi ținem pe loc, haideți, împreună, să îi eliberăm către bine, sunt atât de puțini cei care mai vor să facă ceva pentru neamul românesc…!

Haideți, să schimbăm în bine soarta Bucovinei, este mama României!!!

RomâniaVipPress, împreună cu o parte dintre colaboratori, îl susținem la cârma Bucovinei, pe Ing. Ioan Bogdan Codreanu!

Ana Moroșanu Magdin

Președinte RomâniaVipPress

 

 

Distribuie