Am descoperit-o în Los Angeles…, o minune de copil, la numai 6 ani, Sophie, va înregistra primul ei album solo, cu muzica unor mari artiști, precum Frank Sinatra, Dean Martin, Nina Simone și Frankie Lymon!

 

 

 

Noua Shirley Temple a lumii, este o fetiță cu origini în România, născută în America!

Se numește Sophie Fătu, are părinți artiști, mama, pianistă iar tatăl, violonist…

A fost aleasă pentru un rol într-un film alături de Mel Gibson și Charlie Hunnam,

Sunt foarte încântată, este prima oară când joc într-un film. Partenerul meu din film, Charlie Hunnam, este foarte drăgut și astept cu nerăbdare să lucrez cu el și cu Mel Gibson. Am un rol important în acest film!

 

 

 

Ana Magdin: Sophie, faci parte dintre cei mai talentați copii din lume! La ce concursuri ai participat, te rog, povestește-ne, cum a fost, ce ai cântat…?

Sophie: Am participat la concursul  “America are Talent” și am ajuns până în semifinală. De asemenea, am participat la emisiunile “Ellen Show” și “Little Big Shots”.

 

Ana Magdin: Ce amintiri ai de la acest concurs, dar și de la emisiunile la care ai fost invitată, dragă Sophie?

 

Sophie: M-am distrat grozav…, a fost minunat să cânt pentru așa de mulți oameni și să întâlnesc atât de multe celebrități.

 

Ana Magdin: Ce faci acum, pentru ce concursuri te pregătești, ai invitații pentru concerte…?

Sophie: Nu mă mai pregătesc pentru concursuri. Am invitații pentru concerte peste tot…! Luna aceasta, înregistrez primul meu album solo cu muzica lui Frank Sinatra, Dean Martin, Nina Simone și Frankie Lymon.

 

Ana Magdin: Ești o fetiță talentată și norocoasă, ai primit un rol într-un film, vei juca alături de fabulosul actor, Mel Gibson! Ce simți, cum crezi că va fi la filmări, care este rolul tău…?

 

Sophie: Sunt foarte încântată, este prima oară când joc într-un film. Partenerul meu din film, Charlie Hunnam, este foarte drăgut și astept cu nerăbdare să lucrez cu el și cu Mel Gibson. Am un rol important în acest film.

 

Ana Magdin. Cum este copilăria ta, Sophie, ce faci când ai mai mult timp liber, îți place să te joci, să te plimbi?

 

Sophie: Cel mai mult îmi place să mă joc cu sora mea, Vivienne. Îmi place să văd filme pentru copii și să merg în parcuri de distracție cu familia mea.

 

Ana Magdin: Ce îți place cel mai mult să mănânci?

Sophie: Îmi place să mănânc supă, deoarece mă ține sănătoasă. De asemenea, îmi plac prăjiturile cu ciocolată și înghețată de vanilie.

 

Ana Magdin: Ce îți dorești pentru suflețelul tău, pentru viața ta…?

 

Sophie: Doresc să cânt pentru toată lumea și să aduc bucurie tuturor celor care mă ascultă. De asemenea, doresc să-i ajut pe alți copii care au probleme de sănătate și care nu au avut noroc în viață.

 

Ana Magdin: Ce înseamnă familia pentru tine?

 

Sophie: Îmi iubesc familia foarte mult. Știu că ei mă vor fericită, sănătoasă și în siguranță în tot ceea ce realizez. Facem foarte multe lucruri distractive împreună.

 

Ana Magdin: Cum îți dorești să fie oamenii din jurul tău?

 

Sophie: Vreau să fiu cu familia mea și cu prietenii mei ca să ne distrăm tot timpul.

 

Ana Magdin: Un gând pentru copiii de pretutindeni!

Sophie: Doresc să le spun tuturor să creadă în visele lor și să lucreze din greu ca să își împlinească aceste visuri.

Faceți totul cu dragoste și cu pasiune, credeți în voi, munciți din greu și visele voastre se vor împlini chiar dacă sunteți foarte mici…!

Ana Moroșanu Magdin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie