Să-l ajutăm pe compozitorul Marius Țeicu, să-i salvăm unica fiică!:(

Să-l ajutăm pe compozitorul Marius Țeicu, să-i salvăm unica fiică!:(

Patricia are nevoie urgentă de sânge – grupa A2, RH pozitiv!!!

Compozitorul Marius Țeicu trece printr-o dramă care pare să nu se mai termine: unica lui fiică, Patricia (39 de ani), mamă a doi copii, este bolnavă și are nevoie urgentă de transfuzii cu sânge grupa A2, RH pozitiv, inexistent sau disponibil în cantități foarte mici în toate centrele specializate. De aproximativ o lună, fata lui Marius Țeicu este internată în stare gravă la Spitalul Fundeni din București, la Secția de Transplant Medular și are nevoie de donații de sânge special pentru ea.

imageedit_2_3892998374

După mai multe apeluri umanitare menite să aducă sângele necesar pentru Patricia, Marius Țeicu a trimis din nou un mesaj prietenilor și admiratorilor săi, rugându-i să-i salveze fata. În urmă cu trei luni, Patricia a trecut cu bine peste o situație critică după ce a primit transfuzii cu sânge grupa A2, RH pozitiv. Atunci, compozitorul le-a mulțumit donatorilor, precizând că Patricia se afla în afara oricărui pericol. Din păcate, boala a recidivat rapid, iar Patricia a ajuns din nou la spital.

Cei care vor să o ajute pe fata lui Marius Țeicu pot dona sânge grupa A2 (RH pozitiv) la Centrul de Transfuzii Central (strada Doctor Felix), menționând „Pentru Rădulescu Patricia Rodica”.

Distribuie