La povești cu Anca Verma…!

Anca Verma, frumoasa româncă bilionară în India, ajută sinistrații  și bolnavii de cancer, cu donații fabuloase!

Toate fondurile se vor dona pentru sinistrații din Kerala și pentru copiii bolnavi de cancer…„!

 

Pe lângă toate ajutoarele pentru bolnavi, sinistrați și săraci, zilele trecute, bilionara Anca Verma a defilat pe podium ca ShowStopper, pentru victimele din Kerala și supraviețuitorii de cancer, la un show de modă pentru designerii Sama Ali, Meera Ali și regizorul Muzzafar Ali, eveniment organizat de Fundația Speranța.

Această fundație, este implicată în realizarea programelor de conștientizare a cancerului, prin organizarea evenimentelor de caritate, spectacole de modă și ateliere de lucru. Fundația Speranța este cunoscută pentru eforturile imense și pentru parteneriatul cu experți la nivel mondial din diferite industrii și mari personalități , cum ar fi familiile regale din India, designeri de top, modele, persoane de afaceri. În acest context, Fundația Speranța,  a reușit să desfășoare cu succes evenimentele și  la ediția a XII-a,  la Sirifort Auditorium din New Delhi, la care au participat orchestra internațională Landwehr, Kamini Singh, Chandni Singh, Nawab Kazim Ali,  a familiei regale din India.

Fondatorul Shalini Vig Wadhwa, a colaborat cu Orchestra Landwehr, Kotwara, Mehraab & Rosetree pentru a găzdui acest eveniment.

 

Anca Verma,  este cea mai bogată româncă, potrivit Forbes România și  cunoscută pentru implicările sale umanitare în diverse programe de caritate și de ajutor, care lucrează pentru copiii și femeile sărace din toată Asia și Europa. Recent, ea a fost invitată în calitate de ambasador pentru copii și tineri în Orientul Mijlociu și India de către Asociația Federală pentru promovarea minorităților vizibile, FAAVM, Canada.

 

Anca Verma este soția miliardarului  filantrop, Abhishek Verma , fiul familiei Verma. Părinții săi, Late Shrikant Verma și Veena Verma, au fost  membri ai Parlamentului și ai Congresului.

Familia Verma deține „Olialia World” o corporație multinațională FMCG de 2 miliarde de dolari, care are afaceri  în infrastructură, hoteluri, domeniul bancar, produse  alimentare, țigări, băuturi spirtoase! Recent, au lansat si  Olialia Vazir Pan Masala în India.

Ana Moroșanu Magdin

 

Distribuie