Anca Verma, cea mai bogată româncă!

 

De vorbă cu Anca Verma, cea mai bogată  româncă!

„Iubirea pentru soțul meu și pentru copiii mei  îmi păstrează sufletul fericit…!”

Anca Verma for Cover Page October 2016

 

Ana Magdin: Cine este și ce face Anca Verma în acest Univers?:)

Anca Verma: Anca Verma este o femeie de afaceri, filantrop și o soție devotată! Sunt îndragostită de soțul meu, Abhishek  și îmi iubesc foarte mult familia. Avem doi copii, unul dintre cei doi este din prima căsătorie a soțului meu (Abhishek a divortat în 1997).

Ana Magdin: Cum este să fii milionară la o vârstă atât de tânară?:)

Anca Verma: Când ai mare putere, vine și o mare responsabilitate! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ales să duc pe umeri această responsabilitate la o vârstă fragedă, să fiu bogată, să trăiesc în  bogăție și m-a făcut capabila să pot  crea locuri de muncă, să fiu în măsură să ajut oamenii cu programe de caritate și să investesc înapoi în economie.

Anca Verma with Romanian and Indian national flag on Romanian National Day at Romanian Embassy

Ana Magdin: Care au fost primii pași către această reușită?

Anca Verma: Încă de când eram mică, părinții mei m-au învățat să respect ceea ce fac, să  mă concentrez asupra carierei mele și să pun efort de 110% în tot ce fac. Prima mea activitate a fost la compania GRAI. De foarte tânără, am avut un mare succes și a fost doar datorită dăruirii și concentrării pentru afaceri.

La al doilea loc de muncă,  la Atlas Telecom, am învățat și am folosit tehnici inovatoare de marketing, punctul de vânzare a crescut pentru că am  angajat grupuri comunitare pentru a merge din ușă în ușă și s-au făcut promoții de vânzări în marile instituții. Dimensiunea rețelei a crescut considerabil și nici o altă rețea, nici măcar Orange nu a fost capabil să ajungă la succesul nostru.

Am mai lucrat în apărare, (sectorul armamentului), în calitate de președinte al SIG SAUER India și alte companii de apărare, asociații…,  am fost responsabilă în vânzări de mare valoare și proiecte între aceste companii și guvernul din India, de mai multe miliarde de dolari.

Anca and Abhishek with Ukraine Ambassador in India & his wife

 

Ana Magdin: Ce face Anca Verma în aceste vremuri?

Anca Verma: În acest moment sunt ocupată cu lansarea  „Olialia Cola”, în India și subcontinentul asiatic. Olialia, este un brand Lituanian de mare succes. Ne dorim să-l ducem la nivel global, iar rampa nostră de lansare pentru extinderea la nivel mondial, este India. În 2017, pe lângă lansarea de produse și servicii Olialia în India și, desigur, în România, am de gând să vizitez circumscripția electorală a familiei noastre să mă reconectez cu oamenii de acolo. Având în vedere rădăcinile adânci ale familiei mele în India, totuși nu exclud orice posibilitate de a intra în politică în România, în orașul meu natal Galați și poate, în viitorul apropiat, pentru alegerile parlamentare din România, astfel încât să pot servi oamenii din India, familia mea din India și oamenii din România direct ca un membru al Parlamentului, ori poate din India, și de ce nu, poate și din Lituania, având în vedere că eu sunt atât de profund conectată cu Lituania! După aceea, ne dorim ca Olialia să se extindă și în alte părți ale Asiei și subcontinentului indian. În 5 ani, ne-am dori să acopere Rusia, Orientul Îndepărtat și Africa, iar în 10 ani, America! Noi vedem Olialia ca fiind un brand foarte mare, care este  o valoare de 20 de miliarde de dolari.

Abhishek & Anca Verma

Ana Magdin: Ce vă bucură sufletul și viața?

Anca Verma: Iubirea pentru soțul meu și pentru copiii mei,  îmi păstrează sufletul fericit, iar provocările de la locul de muncă și din viața de zi cu zi, îmi dau un sentiment de realizare și mulțumire.

Ana Magdin: Ce faceți ca să arătați atât de bine?

Anca Verma: Gene bune, sănătatea interioară și vibrațiile pozitive mă păstrează să arăt bine și să întineresc. Nu am nici măcar o singură intenție negativă în mine.

 

Ana Magdin: Cum este viața în India și ce vă încântă cel mai mult la cultura indiană?

Anca Verma: Viața în India este de lux. Aici avem 103  persoane care lucrează la noi în casă pentru a avea grijă de nevoile noastre de zi cu zi. Oamenii din India iubesc și adulează familia mea. Am devenit o figură bine cunoscută în  viața sociala din India, în politică și în cercurile de afaceri. Este foarte dificil să merg oriunde în India, fără a fi recunoscută. Uneori, femeile și copiii se apropie de mine pentru fotografii și autografe. La petreceri, suntem în centrul atenției, cu toate acestea, există și un dezavantaj. Când  ajungi la acest nivel de recunoaștere, atunci există probleme cu securitatea, siguranța și amenințările de la răpitori și șantajiști și, astfel, toți trebuie să fim înconjurați în mod constant de bodyguarzi înarmați și echipa de protecție.

India, este o țară foarte primitoare și afectuoasă. Ei iubesc occidentalii și europenii, a existat o istorie de aflux de cultură ariană și civilizație din Europa în India, cu 5000 de ani înainte de Hristos și limba indiană hindi, este un derivat din sanscrită, care este mama tuturor limbilor slave și a limbilor europene.

Există cel puțin 50-60 festivaluri în India, anual. Oamenii se îmbracă bine și  sărbătoresc, datele respective sunt declarate ca fiind  vacanțe. Atmosfera de aici este foarte relaxată. Este o cultură tipică insulară în care nimeni nu este în grabă, care este, spre deosebire de Europa și cele două Americi, în cazul în care toată lumea se află sub presiune constantă a performanței și a rezultatelor. Aici, în India, totul se întâmplă pe cont propriu și în propriul ei timp dulce, dar nu se întâmplă nimic sub presiune – ceea ce este bine într-un fel, pentru că aici, viața este mai puțin stresantă.

Anca Verma 2

Ana Magdin: Unde vă simțiți cel mai bine atunci când doriți să vă relaxați și să vă bucurați sufletul?

Anca Verma: Cel mai bine mă simt acasă, în compania soțului și a familiei mele. Sunt foarte fericită când stau la mine acasă cu picioarele pe ceva sus, așa mă simt eu foarte relaxată, asta-mi bucură mie sufletul! Am petrecut cu soțul meu în cele mai bune cluburi, în cele mai interesante locuri din această lume, atât pe apă cât și pe pământ, cu toate acestea, acasă mă simt cel mai bine, este locul din inima mea.

Ana Magdin: Un gând pentru românii de pretutindeni!

Anca Verma: Românii ar trebui să exploreze lumea, să se răspândească și să cucerească lumea. România a avut o istorie culturală bogată. Am avut un aflux de mai multe culturi în ultimii 5000 de ani, dar acum este momentul să exportăm cultura noastră, moștenirea noastră, muzica, arta, cunoștințele noastre și limba, duse în alte părți ale lumii și să strălucească pe harta lumii. Chiar și ocupația sovietică din România nu au putut distruge patrimoniul nostru cultural bogat și ne-am păstrat limba noastră intactă. Suntem 23 de milioane de suflete puternice în România, comparativ cu alte țări europene mai mici, în care populația este de doar 5 milioane, cu toate acestea, aceste țări și culturile lor sunt mai bine cunoscute în lume decât cea română!

Anca and Abhishek with Lithuanian Ambassador in India

Mesajul meu pentru toți românii este să se răspândească în întreaga lume. Aș dori să-i mulțumesc lui Nelu Defta, un cântăreț român care locuiește în Canada, care a compus un cântec frumos pentru mine și pentru soțul meu. Acest cantec aș dori să-l împărtășesc cu toți prietenii mei din România și de peste tot în lume. Link-ul cântecului este:

https://www.youtube.com/watch?v=797OxfbeqXs

Mulțumim tuturor românilor pentru urările de bine și încurajarile primite prin internet, scrisori, apeluri telefonice și flori, în timpul și după lupta noastră împotriva nedreptății.

Ana Moroșanu Magdin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie