Maria Ghiorghiu vrea sa scoata o carte!

Maria Ghiorghiu vrea sa scoata o carte,

„Jucam fotbal cu baietii, oina pe varful dealului, ne dădeam pe derdelus in tiparul în care făcea mama chirpici (vălătuci) din pământ, pentru a-i vinde celor care-si făceau case…”!

12592319_1001586909915504_1952419616946613348_n

 

Ana Magdin: Dupa foarte multe mesaje divine, iata ca vine si mult asteptata carte! Se pare ca ati inceput sa lucrati la ea. Cand doriti sa o duceti la tipar?

Maria Ghiorghiu:  Da! Am început sa lucrez la aceasta primă CARTE, doar de câteva zile. Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului mi-au deschis multe usi, si totodata, multe inimi din randul cititorilor Blogului meu, DUMNEZEU EXISTA – MARTURII (http://mariaghiorghiu.blogspot.ro ) Imi doresc ca aceasta CARTE sa cuprinda circa 150 de pagini. Nădăjuduiesc că DUMNEZEU PREA BUNUL , mă va ajuta s-o duc la tipar prin luna iulie-august. Poate chiar mult mai repede; depinde de cât timp liber voi avea anume pentru CARTE, deoarece, eu mai scriu si pe Blog.

 

Ana Magdin: Ce doriti mai exact sa cuprinda aceasta carte?

Maria Ghiorghiu: Aceasta CARTE, fără nume deocamdata, va cuprinde Viața mea de când m-am nascut si până in prezent, precum si multe TAINE pe care nu le-am putut publica pe Blog, din motive obiective. Cum ar fi: SFARSITUL LUMII, SEFI de STATE, DEZASTRE, AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, si EXPERIENTA pe care am dobandit-o in cei 18 ani , de când traiesc asemenea MINUNI pe care le-am notat in peste 200 de caiete. Dar va mai cuprinde si Povete duhovnicesti, de la Duhul Cel Prea Sfant; POVETE, ce le-am primit din CERUL LUI DUMNEZEU.

Ana Magdin: Presupun ca doriti sa scrieti inclusiv amintiri de cand erati mica! Apropo’, cum a fost copilaria Mariei Ghiorgiu? Ce va placea sa mancati, pe unde va jucati…? Primeati mesaje si pe atunci?

photo

Maria Ghiorghiu: Da! Înca de când eram mică, simteam ca se petrece ceva mai special cu mine, fata de ceilalti frati si surori, eu provenind dintr-o familie cu noua copii. Eram singura din casă, care le ghicea pe toate, asa credeam atunci. Am avut o copilarie minunata, crescând la țara, undeva intr-o comuna din judetul IASI. Toata șoseaua era a noastra, in sensul că, erau foarte putine masini pe atunci, iar locul nostru de joaca, era strada, pe care trecea din cand in cand cate o masina. Pe atunci treceau multe cărute, de spatele cărora ne agățam pentru a ne plimba fara stirea cărutasului. Jucam fotbal cu baietii, Oina pe varful dealului, ne dădeam pe derdelus, in tiparul în care făcea mama chirpici (vălătuci) din pământ, pentru a-i vinde celor care-si făceau case. Era un lut galben adus din varful dealului, in care mama punea paie în lutul făcut cu apă, iar noi copiii, inclusiv eu, intram desculță si frământam lutul cu picioarele, după care il puneam in tiparele (in formele) speciale facute din lemn, il netezeam si-l rasturnam jos pe pământ, iar lutul cu paie lua forma dreptunghiulara, se usca in timp, după care erau folositi la costruirea caselor, in locul boltarilor de astazi. Imi plăcea foarte mult când eram copil, să mânânc laptele din ceaunul in care mama facea mămăliguța, precum si acele turte (gogosile de astazi) coapte pe plita incinsă. Era ceva si ce nu-mi plăcea, tăierea porcului! Nu puteam să-l aud țipând, si din aceasta cauza mă ascundeam sub pat, ținând mâinile la urechi. Imi placea foarte mult să stau in natură, si-atunci mă ofeream eu ca sa merg cu vaca la păscut. Primeam Mesaje si atunci, dar copil fiind, le luam doar intamplari. Toti din casă erau fascinati de felul cum le spuneam lor toate câte avea să li se intample.

Ana Magdin: Aveti o familie foarte frumoasa, cu copii realizati, studiati, ce spun ei despre toata aceasta experienta a dvs., legata de mesajele pe care le primiti?

media_144792293153698600_36446600_74373200

Maria Ghiorghiu:  Multumesc Bunului Dumnezeu si Măicutei Domnului, pentru că ne-a dăruit doi copii frumosi, buni la inimă si la suflet si cu frică de Dumnezeu. Băiatul este pasionat de Fizică si Astronomie, fiind in ultimul an la Facultate, urmand sa faca un Master in domeniu, din păcate în strainatate, deoarece în România nu exista o astfel de specializare. Iar fata, este avocat, având ca discipol chiar pe tatăl ei . De la fată, avem si o nepotica de aproape doi anisori . Un Îngeras de copil, care stie sa-si caute singura pe tableta si telefon, desene animate si cântecele pentru copilasi. Copiii mei, nu au spus niciodata că ar crede in ceea ce eu traiesc cu Voia Lui Dumnezeu, dar nici nu au avut curajul sa nege. Mi-au spus că dacă eu sunt fericita, atunci totul este minunat. Dar îi vedeam cum de fiecare dată, rămâneau uimiti de felul cum se adevereau. Asa cum si pe 22 martie 2016, la Bruxelles, au avut loc mai multe detonari de bombe, iar eu am scris despre aceasta incă din noaptea de 6 august 2015, intr-un articol cu titlul: BRUXELUL VA FI BOMBARDAT! POSIBIL ATAC TERORIST. Iar din nefericire, astazi s-a intâmplat exact asa cum am scris, nu de la mine, ci de la Duhul Cel Prea Sfant, acum mai bine de 6 luni. Copiii mei, au rămas uimiti de astadata. Sotul meu, este un om minunat, un avocat de exceptie, dar nu crede in ceea ce eu traiesc, si nici nu se opune in vreun fel.

Ana Magdin: Revin cu o intrebare, unde se duc sufletele celor care parasesc aceasta lume si ce se intampla cu ei acolo?

Maria Ghiorghiu: Sufletele celor care părăsesc aceasta Lume, timp de 40 de zile sunt duse de SFANTUL ÎNGER PĂZITOR, prin toate locurile in care a trait pe Pământ. Li se arată ce au facut rău, si ce au făcut bine. Li se mai arată ce nu au facut si ce ar fi putut să facă in timpul vietii. Iar în a 40 a zi, Îngerul Păzitor zboară ca gandul, printre toate Cerurile (Vămile), care duc la TRONUL ÎMPĂRATULUI HRISTOS.

Am trait live o asemenea experiență. La fiecare trecere intr-n alt Cer, stau duhurile rele, care colcaie pur si simplu, si care intind ghearele ca sa prinda sufletul din mâinile Ingerului Păzitor. Exista un Cantar cu două talere, iar inainte de a merge in Fața Lui Hristos, am vazut cum două brate păroase, a luat în căusul palmelor ceva de jos, si a pus in talerul din dreapta, acestea era păcatele. TALERUL din drepta s -a aplecat fireste, căci suntem oameni si păcătuim. Apoi, vedeam cum in stanga, alte doua maini rozii si placute, s-au aplecat si au luat de jos, in căusul palmelor, Faptele bune, eu stand la un metru in fața cântarului, asezat ca pe o măsută mai înalta. Cel cu bratele păroase si negre, se bucura si credea că sunt a lui, dar Ingerul meu Păzitor, i-a spus,  stai asa: si cand a inceput sa tot puna pe talerul din stanga din FAPTELE bune, diavolul a urlat puternic a scrâșnit din dinti, si a disparut.

IngeriCosmonauti

In fața Lui HRISTOS, când sufletul ajunge însotit de Sfantul sau Inger Păzitor, isi astepata ”sentința!” Îngerul Păzitor ÎL roaga pe Mântuitorul sa tina cont si de faptele cele bune ale acelui suflet. Până la Judecata Universala, fiecare suflet va sta in RAI, sau in IAD. Între aceste două, exista o văgăună mare, că nu poti trece dintr-o parte in alta. Am vazut cum sufletele, ce aveau trup si după moarte, se chinuiau in focul iadului, tipau si erau aruncate de flacarile inalte, până deasupra lor, apoi iar cădeau in focul cel vesnic. Trupurile sareau ca pe arcuri in focul gheenei. Trebuie sa va spun că, nu conteaza că nu mai avem trupul pământesc . Cand ajungem la Domnul, ne vedem tot cu trup. Daca in RAI, TRUPUL ceresc poarta vesminte, in IAD ,trupul ne este gol golut. E cumplit! Este bine ca in viata de pe pământ, să facem cât mai multe FAPTE bune, ca nu cumva sa ne osandim vesnic in Iad.

 

Ana Magdin: De curand, am vazut povestea unui om de varsta a doua, care a stat 13 ore la morga, declarat mort, evident! Dupa 13 ore, a inviat si a povestit prin ce experienta a trecut. Ce parere aveti despre acest caz?

Maria Ghiorghiu: Acest om, pe numele său GAVRIL BĂRNUTIU, spune adevarul. Dar fiecare suflet, traieste cu totul o alta experienta acolo Sus, asa cum si pe Pământ, oamenii traiesc diferit ca și mod de viata, unul față de celălalt. Si aici intervin faptele bune si Credinta fiecarui suflet.

O MARE MINUNE s-a infaptuit cu acest om intors din morti.

Ana Magdin: Un gand pentru romanii de pretutindeni!

Maria Ghiorghiu: Cititorii Blogului Dumnezeu Exista – MARTURII, mă pot gasi atat pe Blog, cât si pe facebook.. Am deschis un CONT la BANCA RAIFFEISEN, pentru a putea aduna suma necesara editarii a circa 3000 de exemplare a CARTII. Cine vrea sa faca DONATII in bani, in orice moneda, poate sa o faca in conturile de mai jos!

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Contul pentru România:

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Maria Ghiorghiu

Ma rog la Bunul Dumezeu si la Măicuta Domnului, ca sa deschida inima a cât mai multor oameni cu suflet mare si bun, si sa depuna in acest Cont, fiecare după puterea sa, după bunătatea inimii sale. Tuturor donatorilor, le voi asigura CARTEA GRATIS, si voi scrie cu inima , un gand si o Rugaciune de multumire, pentru ajutorul care mi l-au dat, pentru a scoate CARTEA LUI DUMNEZEU, asa cum imi place mie sa spun.

Ana Magdin: Un gand pentru romanii de pretutindeni!

Maria Ghiorghiu: Dragii mei, oriunde vă veti afla, pentru a asigura o pâine mai buna celor dragi si scumpi de-acasa, sa nu uitati de unde ati plecat; sa nu uitati că sunteti români! ROMÂNII si ROMÂNIA sunt oamenii alesi ai LUI DUMNEZEU, care, IL vor primi pe MANTUITORUL la cea de-a Doua Sa Venire pe Pământ romanesc. ROMÂNIA este CEL de-al Doilea Ierusalim, precum si Gradina Maicii Domnului. Oriunde vă veti afla, sa nu vă rusinati nicidecum, de faptul că sunteti români. ROMÂNUL sfinteste locul, acolo pe unde trece, asa graia de curand Duhul Cel Prea Sfant, referitor la Români si România.

Vă multumesc anticipat, din inima si din suflet, pentru ajutorul vostru, in a scoate la lumina aceasta frumoasa si adevarata CARTE, cu al Lui Dumnezeu Cuvant.

Va iubesc si vă imbratisez cu multa dragoste sufleteasca.

 

Interviu realizat de Ana Morosanu Magdin

si Geo Morar din America

 

Distribuie