Sterica Fudulea a lansat „Winterchalenge”!

La Tulcea, avem “Winterchalenge”, provocare 100% romaneasca, lansata de Sterica Fudulea, patronul “The Bakers”!

zapada 2

Sterica Fudulea, patronul “The Bakers”, lanseaza o provocare 100% romaneasca, extraordinara si unica “winterchalenge”, mai precis, cel provocat trebuie sa-si faca un cappuccino in zapada, iar ca o conditie demna de luat in seama si de respectat, cappuccino trebuie sa ti-l faci imbracat in tricou!:)
„Impactul este deja fenomenal , 25 de persoane au iesit in zapada cu laptele, pentru a face un cappuccino”, ne spune initiatorul acestui winterchalenge, Sterica Fudulea, unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Tulcea!
Primul provocat, a fost Paul Ungureanu, care este singurul barista roman, premiat la Campionatul Mondial de Cafea si Alcool- WCIGS!
Intrebat, “Care crezi ca sunt cele mai importante 3 calitaţi ale unui barista”?, Paul Ungureanu, raspunde cum raspunde marilor provocari, “În primul rând, PASIUNEA, sunt trainer de 5 ani, fără ea nu merge, majoritatea renunţă după maxim 2 ani. RESPECTUL, te-ai gândit vreodata câţi oameni muncesc pentru cafeaua pe care tu, barista, o prepari clientului? Începe de la fermieri, culegători, până la transportatori şi cei care o prăjesc. Fii recunoscator pentru efortul lor şi încearcă să intri în acest lanţ preparând, de fiecare dată, cea mai buna cafea. Ultima este ÎNŢELEPCIUNEA”!, spune cu toata credinta, Paul Ungureanu!
Cativa dintre cei care au raspuns provocarii ”winterchalenge”, sunt: Cosma Florin, Alexandru Niculae, Cezara Cartes, Sebastian Ioan Farcas, Silvia Constantin, si multi altii.
Prin aceasta initiativa, Tulcea devine unul dintre cele mai interesante locuri de pe planeta!:) Vizitati „The Bakers” si veti fi in grupul „winterchalenge” Romania!
Ana Morosanu Magdin

Distribuie