Marga Delia Andreea, o fetiță frumoasă și talentată, olteancă din Bănie, invitată la RomâniaVipPress!

 

 

 

 

 

 

Este românca noastră, un copil frumos și talentat, din Craiova, o fetiță care știe ce vrea pentru viața ei, își divinizează părinții care o iubesc necondiționat și îi oferă o viață de prințesă, iar ea, îi răsplătește prin tot ceea ce face, prin toate reușitele ei de copil extraordinar, este bună, muncește foarte mult, a câștigat foarte multe premii, și…, a jucat în filmul „Școala de vară”, în regia lui Mircea Ghinescu, un film despre copii, adolescenți…, despre o generație specială!

Să îi citim povestea acestei frumoase și talentate oltence, atât cât a simțit ea să ne spună, acum, când, abia a împlinit 15 ani!

 

 

 

Ana Magdin: Dragă Marga Delia Andreea, ești un copil așa de frumos și talentat, povestește-mi, te rog, când ai început să cânți, unde…, și ce faci în această perioadă?

Marga Delia Andreea: Am început să cânt în joacă, la 4 ani, în fața oglinzii, iar apoi, am mers la Palatul Copiilor și după aceea, la domnul profesor Florin Enache, în Craiova. Îmi place să cânt, o fac cu mare drag în timpul liber.

 

Ana Magdin: Ai început școala, îți place mediul în care înveți?

Marga Delia Andreea: Am 15 ani și sunt în clasa a 9-a la Liceul Pedagogic din Craiova, la învățători-educatori. Am ales acest profil pentru că îmi plac copiii. Merg la dansuri de două ori pe săptămână și mă regăsesc în acest loc…, îmi place să fac mișcare.

 

Ana Magdin: Ce faci în timpul liber, ce faci în vacanțe, ce vise ai…?

Marga Delia Andreea: În vacanță am fost în tabere: cu școala și cu Marius Moga. Anul trecut am fost cu Aurelian Temișan în tabăra organizată de Belle Arti. Îmi plac astfel de provocări deoarece cunosc oameni noi cu alte idei, alte caractere și cu experiență. Îmi plac persoanele de la care am ce învăța.

 

Ana Magdin: Cum vezi tu viața aceasta, prin ochii tăi de copil?

Marga Delia Andreea: Ca pe o luptă în care câștigă cel mai mult cei care sunt serioși și muncesc în domeniul pe care și-l aleg.

 

Ana Magdin: Cum trebuie să fie prietenii?

Marga Delia Andreea: Prietenii…, trebuie să fie persoanele cele mai apropiate, însă, nu întotdeauna stau lucrurile așa. Există și prieteni „falși”care stau lângă tine o perioadă cu un anumit interes, dar, nu vreau să generalizez, am încredere că mai există persoane cărora le pasă cu adevărat și care sunt sincere.

Ana Magdin: Cine te susține cel mai mult în tot ceea ce faci?

Marga Delia Andreea: Sunt susținută de părinții mei: moral și material.

 

Ana Magdin: Cum visezi să fie viața ta, ce îți dorești pentru suflețelul tău ca să fii fericită?

Marga Delia Andreea: Fericirea vine din lucrurile mici, așa simt eu. Cel mai mult îmi doresc să fiu sănătoasă. Pentru o persoană care muncește constant în pregătirea ei, fericirea vine pe parcurs, la final, când se culeg roadele muncii.

 

Ana Magdin: Ce muzică iubești, ce gen muzical îți place să cânți?

Marga Delia Andreea: Cânt orice gen muzical, important este să îmi placă piesa, interpretul, în linii mari, iubesc muzica ușoară.

 

Ana Magdin: Cum este copilăria ta?

Marga Delia Andreea: Copilăria mea a fost și este plină de surprize plăcute, fiindcă părinții mei au avut grijă de asta. Am fost plecată în multe țări, am multe diplome, medalii, am jucat în filmul „Școala de vară”.

 

Ana Magdin: Ce îți place să mănânci ca să crești mare și sănătoasă?

Marga Delia Andreea: Mănânc orice…, dar, iubesc salatele și fructele de mare!

 

Ana Magdin: Unde îți place cel mai mult să locuiești, la sat sau la oraș? De ce…?

Marga Delia Andreea: Îmi place să stau la oraș, dar uneori simt nevoia să profit de liniștea și de frumusețea locurilor de la țară.

 

Ana Magdin: Un gând pentru românii de pretutindeni!

Marga Delia Andreea: Un gând…, să le fie bine tuturor, oriunde s-ar afla, să fie sănătoși, responsabili în tot ceea ce fac și cu sufletul aproape de cei dragi!

Ana Moroșanu Magdin

 

Distribuie