Ediție Specială de Crăciun!

RomâniaVipPress își încheie misiunea pe anul acesta!

Ediție Specială de Crăciun cu toate gândurile colaboratorilor și prietenilor mei dragi!

Vă rog să citiți ce au răspuns o parte dintre colaboratorii mei, cum a fost pentru domniile lor anul 2018, cum își doresc să fie anul 2019 și ce înseamnă RomâniaVipPress pentru fiecare în parte!

Vă mulțumesc tuturor pentru aprecieri și pentru că am avut un an frumos împreună! Sunt fericită pentru că am descoperit români atât de valoroși care se luptă să facă lucruri bune, oriunde-ar trăi în această lume!

Îmi doresc ca și anul viitor să vă am alături și să îmi bucurați sufletul cu activitățile dvs frumoase care ajută România!

Să fiți sănătoși și fericiți de aceste sfinte sărbători de iarnă! Bucurați-vă de viață!

La mulți ani!

Ing. Ioan Bogdan Codreanu, Primar al Comunei Pojorîta!

Cum a fost pentru mine anul 2018?

Anul 2018 este și va rămâne în sufletul meu, având o semnificație deosebită pentru locuitorii legendarului ținut al Bucovinei, dar și pentru tot neamul românesc – sărbătorind cu responsabilitate, împlinirea a 100 de ani de la făurirea României Mari.

Împreună cu membrii Consiliului Local ne-am preocupat pentru a marca acest înălțător eveniment, lansând proiectul ,,100 de motive să fii mândru că ești român”.

Am continuat cu realizarea proiectelor care să contribuie la dezvoltarea comunității pojorâtene, ele să devină realitate.

M-am călăuzit după cugetarea Părintelui Iustin Pârvu:

,,O țară nu înflorește din parlament, nici din guvern, înflorește din strădania și din conștiința fiecărui individ în parte”.

Nu am iubit niciodată vorbele deșarte, întotdeauna am făcut ceea ce am promis, ce trebuia de făcut pentru ca localitatea noastră împreună cu toți cetățenii să se folosească de finalitatea proiectelor din toate domeniile (economic, cultural, turistic).

Acest an a însemnat pentru mine și echipa mea, un an în care am muncit foarte mult, depășind piedicile ivite, răutățile unor oameni. Pe toate le-am depășit cu răbdare, înțelepciune și sănătate pe care bunul Dumnezeu ni le-a dăruit.

Fiecare român ar trebui să aibă mereu în viața de zi cu zi exemplul înaintașilor noștri: munca cinstită, jertfă, unitate și demnitate. Fără aceste valori nu poți construi nimic durabil.

Să fim mândri că aparținem unui neam vrednic de toată cinstea, să nu ne fie rușine de identitatea noastră, cea de român, oriunde ne-ar purta valurile vieții.

Ce îmi doresc de la 2019?

Îmi doresc ca anul 2019 să ne aducă sănătate multă, nouă, tuturor, familiei mele, echipei precum și tuturor cetățenilor comunei noastre.

În anul în care vom păși, nu peste mult timp, să avem parte de pace, liniște, să fim mai buni unii cu alții, înțelepciunea să ne fie o bună călăuză în tot ceea ce vom face, să ne păstrăm cu vrednicie demnitatea pe care dacă o pierdem nu o mai putem recupera niciodată.

Iubirea de neam și țară, cinstirea eroilor neamului, păstrarea tradițiilor și obiceiurilor, a limbii române să le avem permanent cu noi, să nu facem din ele anumite perioade de campanie.

Ce înseamnă pentru mine ROMÂNIAVIPPRESS?

ROMÂNIAVIPPRESS este locul prin care am simțit că sunt susținut în acțiunea de promovare a comunității pojorâtene pe toate planurile.

Este locul în care am simțit că suntem buni și adevărați români, că dragostea de neam și țară, că istoria românilor scrisă cu atâta sânge este percepută așa cum trebuie.

Prin intermediul ROMÂNIAVIPPRESS, comuna Pojorîta, gospodarii acestui ținut fermecător, tradițiile și obiceiurile, realizările obținute printr-o muncă anevoioasă, dar rodnică, sunt cunoscute nu numai în țară, ci, pretutindeni unde trăiesc românii.

Aflându-ne aproape de sărbătorile care aduc bucurie și liniște: Nașterea Domnului Iisus Hristos, Anul Nou (Sfântul Vasile) și Botezul Domnului – Boboteaza, vă urez cu multă bucurie să aveți parte de sărbători binecuvântate și LA MULȚI ANI!

Bogdan Piperiu-Pictor român stabilit în Germania

Las în urmă un an 2018 bun. Din toate punctele de vedere. Profesional (un an prolific, am pictat foarte mult) și familial…! Bucuros că suntem bine și sănătoși. Nu pot însă să îmi ascund tristețea și furia pentru ceea ce se întâmplă acasă în România, politic și social. Sper din tot sufletul ca anul ce vine să fie unul bun pentru toți. Să reușim ca țară să ne înzdrăvenim. Să ne însănătoșim și să arătăm lumii că ne merităm locul acolo, în primele rânduri, în cele ale țărilor culte, curate, cinstite, civilizate. Resursele le avem în noi, în oameni, în români. Exact cum arătați și dumneavoastră, prin intermediul RomaniaVipPress. Este remarcabil că evidențiați aceste lucruri prin materialele despre românii de pretutindeni. Doresc cititorilor dumneavoastră multă sănătate, putere de muncă și creativitate! Un 2019 bun și rodnic!” Cu drag, Bogdan Piperiu

Dr Evandro Rossetti, un doctor extraordinar si un artist fara egal!

Daca stau sa ma gandesc, pot sa spun acuma, cand a mai ramas putin pana la sfarsit de an, ca nici nu-mi am dat seama cum a trecut timpul!

A fost un an nici bun nici rau, sa spunem “echilibrat”.

Multumind lui Dumnezeu am fost cu totii sanatosi si asta conteaza cel mai mult!

Profesional, cabinetul meu de stomatologie a lucrat bine si mult si nici cu partea artistica nu pot sa ma plang.

Am compus melodii noi care vor face parte din noul cd, am participat la mai multe spectacole de muzica folk in Italia si in Romania, ultimele din acest an, pe 3 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti “Cenaclul Flacara” 100 de ani de la Marea Unire, 75

de ani de la nasterea lui Adrian Paunescu si 45 de ani de la infiintare

a Cenaclului, deci o editie speciala si pe 2 decembrie “Remember Cenaclul

Flacara” la Roma de ziua Nationala a Romaniei!

Ce asteptari am pentru anul care vine?

Ca deobicei speram cu totii sa fie mai bun, dar eu nu cred ca schimbarea

unui numar de pe calendar face cine stie ce minune. Ce o vrea cel de sus!

Noi nu putem decat se speram ca va fi mai bine, de ce nu? Ceea ce desigur imi doresc este pace in lume, nu mai vreau sa vad copii care mor de foame si de boli, nu mai vreau razboi, nu mai vreau sa aud ca s-a mai stins o specie de animale, sa nu mai fie saracie, sa fie bine pentru toti.

E prea mult? Eu cred ca depinde numai de noi. Da, asta este visul meu pentru anul care vine.

Pentru mine, RomaniaVipPress inseamna o mare oportunitate, o

onoare si un prilej de a “vorbi” cu miile de cititori care urmaresc

acest fantastic mijloc de comunicare. Cu Romanii din toata lumea.

Sa petreceti un Craciun de suflet si imbelsugat impreuna cu cei dragi.

La multi ani, fericiti, din inima, al vostru Evandro Rossetti!

Dr. Ciprian Tănăsescu, europarlamentar

Pentru mine, 2018 a fost un an plin de provocări, atât pe plan profesional, cât şi personal. Însă, într-un fel sau în altul, am reuşit să „navighez” printre obstacole şi să ajung la liman, fără să „naufragiez”. Sper ca 2019 să fie ceva mai liniştit, ceea ce le doresc şi tuturor cititorilor RomaniaVipPress, unul dintre puţinele ziare în care profesionalismul şi bunul-simţ jurnalistic încă mai fac casă bună. Să aveţi un Crăciun de vis şi un An Nou 2019 de poveste!

Cu drag, Ciprian Tănăsescu

Costi Cămărășan, formația Compact

Pentru mine, anul 2018 a fost revenirea la normalitate și punerea la punct a problemelor juridice care existau de mai mult în jurul formației Compact. Reluarea activității muzicale alături de membrii marcanți care au activat la Compact, cum ar fi Leo Iorga, Adi Ordean, Leluț Vasilescu și Adrian Coco Tinca ,imi permite să cred că această formulă va ridica ,,după 20 de ani” nivelul artistic al formației. Vreau să transmit cu această ocazie prietenilor de la RomaniaVipPress, oglinda realității culturale românești, un final de an fain, și ,, Sărbatori Fericite”.

Clara Popescu, patroană de cluburi de fotbal în Viena

Am avut un 2018 puțin cam zgârcit si monoton, dar, Doamne ajuta ca sunt sănătoasă si încă optimista! Am cunoscut oameni noi, am depășit cu activitățile noastre Europa, si, sper ca la anul sa mergem mai departe cu implementarea proiectelor noastre. Anul 2018 a fost un an cu sentimente amestecate, cu surprize plăcute si mai puțin plăcute, cu dezamăgiri mai mari sau mai mici, dar acum il las in spate si cele bune sa se adune. Imi doresc mie si tuturor prietenilor un 2019 sănătos si norocos, ca pana la urma in toate trebuie sa fie si puțin noroc!  Pentru mine, RomâniaVipPress înseamnă Ana Morosanu Magdin si munca ei de a promova Romanii de Pretutindeni, si asta eu apreciez enorm. Este din ce in ce mai greu ca presa din România sa fie interesata de activitățile de bine ale unor asociații, ale unor oameni din afara granitelor si este de înțeles, ca poate nu mai prezentam interes noi si munca noastră, la câte subiecte sunt in fiecare zi acasă!

RomâniaVipPress și doamna Ana Morosanu Magdin, descoperă mereu oameni de excepție si ne povestește noua, tuturor, despre ei. Eu cred ca acest lucru este de admirat si implica profesionalism  jurnalistic de înalta valoare!

In  încheiere, vreau sa urez Romanilor de Pretutindeni, Sărbători minunate alături de cei dragi!

Corin Romanescu, om de afaceri în București

Anul 2018 a fost marcat de o serie de provocari, cărora, zic eu ca le-am facut fata cu brio cu ajutorul lui Dumnezeu. Pot spune că sunt mulțumit de ceea ce am realizat in acest an pe toate planurile, cu mentiunea ca se putea si mai bine, de fapt tot timpul este loc de mai bine. Viața noastră trebuie să fie plină de oameni buni, în general mi-a plăcut să fiu înconjurat de ei. A fost un an plin din toate punctele de vedere. Cu bune, cu rele, cu lucruri frumoase și mai puțin frumoase. Am învățat că nu sunt bătute toate în cuie, că viața poate lua întorsături neașteptate și oamenii sunt diferiți și nu e cazul să te chinui să-i faci să stea, nici să te chinui să accepți pe cine nu-ți împărtășește valorile și stilul de viață. Am nevoie de oameni buni în jur meu, nu de cineva extrem de diferit. Nu va ieși nimic ok. Am învățat că orice final e un nou început. Am învățat că niciodată nu încetăm din a învăța și mai ales, că nu există Nu pot. Există doar Nu vreau, Nu am chef acum…etc. Anul 2019 va fi un an al finalizărilor proiectelor incepute, deoarece o mare parte din ceea ce am început în anii anteriori acum se va încheia și voi culege roade fructuoase ale muncii mele intense din trecut, iar alte proiecte se vor naste si vor lua fiinta in anii ce vor urma. Anul 2019 va fi un an foarte bun pentru afaceri, am certitudinea ca voi trece la un alt nivel si ca tot ceea ce am inceput se va extinde foarte mult.  Simt ca voi cunoaste persoane noi, sper ca toate aceste persoane pe care le voi intalni sa fie oameni buni si cu credinta in Dumnezeu.

RomaniaVipPress înseamnă dragoste de tara, prin care se promoveaza valorile acestei tari, iar pentru mine este o mare satisfactie ca am avut sansa sa-mi pot experima ideile in aceasta revista. Cu aceasta ocazie vreau sa-i multumesc inca odata doamnei Ana Morosanu Magdin. Cu speranţa că anul 2019 va fi mai bun decât anul 2018, va rog sa primiti urările mele de bine însoţite de îmbrăţişări si multa dragoste.

Un An Nou Fericit!

Acelasi prieten, Corin Romanescu

Diana Stoica- solist vocal trupa rock Kunnstra-România

Pentru mine, anul 2018 a insemnat o adevarata provocare, foarte multa munca si sunt norocoasa pentru ca ceea ce fac, fac cu pasiune si reusesc sa transmit aceasta pasiune si oamenilor din jur. Anul acesta am petrecut multe ore in studio lucrand la un proiect de compozitie care sper sa se materializeze in 2019. De asemenea, in 2019 ma asteapta multe concerte Kunnstra si imi doresc sa transmitem publicului in continuare dragostea noastra pentru rock. RomaniaVipPress inseamna pentru mine un loc minunat virtual de intalnire al romanilor de pretutindeni. Aici romanii din tara si strainatate sunt primiti cu caldura si dragoste sa isi impartaseasca gandurile si proiectele de viitor.

Felicia Mihali-profesor și scriitoare, stabilită în America

Anul 2018 a fost extrem de spectaculos, cu evenimente tot atat de surprinzatoare si inedite ca cele din anul 2000, anul in care am emigrat in Canada. In primul rand, este anul in care am facut experienta Marelui Nord, la Iqaluit, in vecinatatea cercului polar, unde am lucrat ca profesor de franceza la scoala Trois-Soleils. Este o experienta care sper sa devina roman intr-o zi. In al doilea rand, 2018 este anul in care am infiintat Éditions Hashtag, cu sediul la Montreal si care isi propune sa dea vizibilitate minoritatilor de tot felul, dar mai ales celor etnice, sau ceea ce eu numesc minoritati audibile, cei care vorbesc limba tarii de adoptie cu accent. Editura este de asemenea foarte interesata de traduceri din literatura universala si mai ales din spatiul est european. Pentru mine revista RomaniaVipPress este un spatiu de comunicare, de intalniri si mai ales de amintiri. Fiecare interviu este o ocazie de rememorare, de reevaluare a trecutului. Ma bucur de fiecare data sa va raspund la intrebari, un bun prilej sa mentin legaturile cu tara de origine. Visul meu este ca intr-o zi, Hashtag sa isi deschida portile si in Romania cu traduceri din autori canadieni.

Sarbatori fericite si un an 2019 plin de impliniri!

Flora Năstase-regina blănurilor din România

Un an greu dar bun. Dumnezeu mi-a întins un covor roșu și m-a împins pe el !Am reușit să revin acolo unde nu mai credeam că voi putea. Și am fost sănătoasă. Am avut oameni buni in jurul meu și am primit dragoste și am dăruit dragostea și tot ce am mai bun in mine!Mulțumesc Doamne!

De la anul viitor aș dori Sănătate. În rest, am învățat să nu mai doresc eu nimic, fiindcă viața îmi va da numai ceea ce merit. Deci, trebuie sa fac totul pentru a merita!

George Rotaru-artist român stabilit în America

An după an obișnuim să vorbim cu noi înșine …, după 65 de ani, că îmbătrânim, că rămânem cu amintiri …., asta, în general, pentru că eu …, pe zi ce trece întineresc. Sunt gata de drum oricât de lung ar fi …, asta e…., avionul mă așteaptă. Așa cum am făcut-o anul acesta, ca și în cei 30 de dinainte, sunt ready și pentru anul viitor. Deja contractele sunt făcute și eu gata de drum.

Iubesc acest ziar, RomaniaVipPress, care știe să pună în valoare atâtea nume cunoscute dar și mai puțin cunoscute de marele public.

Mulțumim, Ana Moroșanu Magdin, La mulți ani!

Irina Radu-Senior Media Officer la OSCE Presence în Albania

Fiecare an inseamna cate ceva pentru noi in functie de locul din care il privim. Cand l-am privit din spate, 2018 parea confuz, avea mersul nesigur, nu promitea mare lucru, venea dupa un 2017 incheiat cu multe dezamagiri.

L-am ajuns insa din urma si am mers cu 2018 la pas intr-o directie necunoscuta. Daca imi spunea cineva ca voi incepe un serviciu nou, intr-o alta tara, la 50 de ani ( fara 5 luni ), i-as fi spus ca nu e cum trebuie cu logica si cu judecata. Dar, 2018 mi-a aratat ca se poate. Am zis ca e de datoria mea sa incerc si sa caut mereu echilibrul, lucrurile frumoase, activitati care sa ma bucure, prin care sa fiu utila si sa fac diferenta; si am pornit la drum, in aprilie, catre o tara pe care o vazusem o singura zi in viata mea.

Acum vreo 4 ani, in timpul unei vacante in Corfu, ne-am luat o excursie de o zi in Albania; am vazut Saranda, Blue Eye si Butrint. Mi-a placut ce am vazut, am simtit atunci ca ma intorc in timp, pentru o zi, in Romania anilor 90.

Dar mi-au placut oamenii care erau amabili si se straduiau sa faca turismul sa functioneze, mi-a placut mancarea, evident mi-a placut marea, mi-a placut ce-am vizitat.

Asa ca in momentul in care un email ma anunta ca am trecut in selectia pentru job in urmatoarea etapa- am zis, ok, merg mai departe; toata lumea s-a mirat ca ma indrept spre Albania. Eu am avut mereu un sentiment bun si nicio retinere. Asa ca, in 2018, primavara, am ajuns in Tirana, la miezul noptii, singura , cu trei valize mari si intrebandu-ma daca agentul imobiliar gasit pe net imi va trimite soferul la aeroport.

Asa ca, 2018 mi-a dat o multime de lectii: mi-a aratat ca niciodata nu-i tarziu sa o iei de la capat; mi-a adus in viata prieteni noi si oameni deosebiti; mi-a aratat ca pot contribui la lucruri pozitive si in alt colt de lume; mi-a desenat o viata simpla, intr-un apartament inchiriat unde nu mai sufar ca in primele zile ca nu am eu nu stiu ce rochie la mine sau nu stiu ce castron care ar fi fost potrivit pentru cantitatea de mancare preparata; am descoperit nu numai ca istoria se repeta, dar si trairile oamenilor, votantilor, actiunile partidelor, vorbele actorilor sociali, reactiile media, greselile, aproape totul. M-au ajuns din urma lucruri de care am fugit mereu, dupa regula “de ce ti-e frica, de aia nu scapi “ – sa nu intram in amanunte, poate altadata.

2018, i-a deschis si baiatului meu drumul aici intr-o scoala internationala, cu copii diferiti, cu sistem de invatamant diferit  iar fetei mele i-a aratat ce frumoasa poate fi facultatea la Praga.

Mi s-a mai aratat cine si cum imi sunt prietenii, am primit dezamagiri legate cu funda, dar si cadou de la viata oameni minunati cu care sper sa interactionez multi ani de-acum inainte.

Tot 2018 m-a despartit de casa mea veche si mi-a adus o casuta noua dar in care nu am apucat sa stau , plecand din tara.  Ceva suferinte au existat- o vedem pe mama mai rar, dar ca orice mama se bucura daca noi suntem bine.

Am lasat in urma 3 pisicute, dar care sunt pe maini bune, ca si cele doua cateluse care au noroc cu cei mai minunati stapani pe care ii puteau avea, oameni speciali care mi-au devenit si prieteni.

Tot 2018 m-a impins sa renunt la doctorat, asta e, nu se pot face toate lucrurile dorite sau planificate. Trecem acolo, la minusuri, ca oameni suntem.

Cam asa a mers de mana cu mine 2018; incet –incet , in numai cateva zile, il voi depasi, il voi lasa in urma si-mi voi continua drumul cu 2019. Imi imaginez cum il voi privi pe 2018 intorcand capul peste umar; cu siguranta ii voi zambi complice pentru ca sunt multe lucruri pe care numai noi le stim.

2019- sper sa fie o companie placuta, sa-mi lase linistea dobandita si bucuria de a ma fi regasit si reimprietenit eu cu mine, fugind dintr-o lume tensionata si apucata; vreau sa fim sanatosi la minte, la trup si la suflet si atunci vom sti sa discernem intre bine si rau, ca si saracul 2019, n-o sa vina numai cu brate de flori. Dar conteaza cine va mai merge de mana cu noi si cu 2019 ! A! Cum am uitat ? Iarta-ma, 2018, ni l-ai adus in casa albaneza si pe Joel – o minune de motanel care ne face viata mai frumoasa, cum spuneam, fericirea o descoperim in lucrurile cele mai simple.

Pentru mine, RomniaVipPress inseamna fragmente din ceea ce vad eu intr-o Romanie frumoasa, o Romanie care se intinde intre granitele ei dar si departe – in cele patru zari – prin oamenii care traiesc in lumea larga, inca isi iubesc tara si sunt mandri sa spuna ca sunt romani. Inseamna un loc din care poti sa te incarci cu o stare buna si care te inspira sa iei si tu decizii care sa sprijine oamenii, tara, o actiune, o comunitate. Succes si La cat mai multi ani !

P.S. Multumesc, Ana , ca mi-ai dat ocazia sa imi evaluez acest an. Multumesc 2018 si nu te supara ca plec mai departe cu 2019 ! E loc in albume pentru tot ce a fost si ce mai urmeaza.

Maria Ghiorghiu – Vizionar

Doresc tuturor romanilor de peste hotare, un SFANT CRACIUN FERICIT, sa nu-i uite pe cei dragi de-acasa, sa-i sune ori de cate ori ei pot si sa le spuna cat de mult îi iubeste si le e dor de ei. Dragi romani,oriunde va veti afla pe acest pămant, sa nu uitati de ROMANIA,sa fiti mandri ca sunteti romani si sa va intoarceti acasa la un moment dat, sa va intoarceti in ROMANIA NOULUI IERUSALIM.

Pentru mine, RomaniaVipPress inseamna un punct de LANSARE al oamenilor valorosi, al oamenilor care nu au iesit in evidenta pana acum, desi au multe lucruri frumoase de oferit. RomaniaVipPress este puntea de comunicare cu cei dragi de peste hotare dar si cu cei ramasi acasa in Romania.

Prin Dna Ana Morosanu Magdin, RomaniaVipPress ocupa in fiecare zi un loc în inimile romanilor, si-i descopera Lumii intregi pe semenii nostri care pot face ceva bun pentru Romania, care sunt Solii Romaniei peste hotare. Dna ANA MOROSANU MAGDIN, este un om cu un suflet nobil si cu o inima mare pentru toti romanii care vor sa se afirme prin munca lor cinstita. Dna ANA MOROSANU MAGDIN, ridica prin reportajele pe care le face, ROMANIAVIPPRESS, pe cele mai inalte culmi ale comunicarii, al deschiderii pentru tot ce este nou si benefic sufletului fiecaruia dintre noi. FELICITARI din toata inima dnei ANA MOROSANU MAGDIN, pentru tot ce a realizat la ROMANIAVIPPRESS, si-i multumesc din suflet ca m-a ajutat si pe mine ca sa fiu cunoscuta si peste hotare, si-n acest fel, CUVANTUL  LUI DUMNEZEU sa intre si-n casele romanilor de peste hotare. Cu iubire si cu multa pretuire pentru dna ANA MOROSANU MAGDIN si pentru toti cititorii ROMANIAVIPPRESS, Maria Ghiorghiu.

LA MULTI ANI, tuturor romanilor, oriunde s-ar afla!

Maria Grapini-europarlamentar

Anul 2018, a fost un an greu, cu o activitate intensa, dar a fost un an bun.

Pe plan personal nu pot sa nu spun ca a fost excelent atâta timp cat sunt sanatoasa, toată familia este sanatoasa, nepotelul a început cu bine scoala, nepoțica a împlinit doi ani si ne umplu sufletele de bucurie amandoi.

Pe plan profesional cred ca am avut un an cu multe rezultate in activitatea mea de europarlamentar dar si in calitatea mea de președinta de onoare si fondatoare a mai multor asociații si fundații.

Închei si acest an cu numarul cel mai mare de amendamente (peste 2300) cu cele mai multe actiuni de promovare a Romaniei, practic am avut cel putin o acțiune pe luna in Parlamentul European, dedicate Centenarului si foarte multe in tara.

Daca anul trecut am fost  premiata la Gala Bursa, pentru ca am fost  votată de romani ca fiind europarlamentarul care i-am reprezentat cel mai bine, in acest an sunt  europarlamentarul care a înregistrat cel mai mare număr de vizualizări a unei intervenții in Parlamentul European (cca un milion) – intervenția legată de Rezoluția nedreaptă adresată Romaniei.

Voi oferi, ca in fiecare an, un raport al activității mele pe patru ani, cetatenilor, romanilor care doresc sa stie ce-am facut.

Ce-mi doresc in 2019?

Sincer, imi doresc cel mai mult sa fie liniște si pace in tara. Doar asa putem construi, imbunatati si alege binele de rau. Sunt vremuri tulburi in lume si nu trebuie sa cădem in capcanele din diferite alte state si sa distrugem ce avem frumos si bun: spiritul romanesc, dragostea de tara, respectarea valorilor, credința!

Nu am decizia finala daca candidez sau nu, dar daca voi candida pentru un nou mandat mi-as dori sa fie propuși candidați valoroși, iubitori de neam, profesioniști, cu caracter, curajoși si cu disponibilitate la munca. Mi-as dori ca România sa aibă 33 de eurodeputați mai buni si mai uniți decât cei 32 din acest mandat. Mi-as dori ca in tara lucrurile sa meargă mai bine, sa se ințeleagă democrația corect, sa se respecte rezultatul alegerilor si odata aleși, indiferent ca este Președinte, Parlament, Guvern, sa lucreze in interesul Romaniei si pentru romani. Si as mai dori ca romanii-cei care au facut-o, sa nu mai faca compromisuri privind criteriul valorii in alegerile locale, parlamentare sau europarlamentare. Binele sau Raul vor fi mai mari sau mai mici in funcție de cui încredințam puterea de a decide in locul nostru.

Personal, imi doresc sa  fiu sanatoasa si eu si familia.

RomaniaVipPress a fost o mare surpriza pentru mine inca din prima zi de cand am descoperit-o si ramane o surpriza placuta! In tot hățișul media,  RomaniaVipPress si-a păstrat calitatea mesajului, deontologia focusată pe știri pozitive – de care avem atâta nevoie! Cand citesc RomaniaVipPress devin mai optimista, mai încrezătoare.

Te felicit pentru ca esti fondatorul acestei reviste si pentru ca faci sa existe aceasta excelenta publicație!

La multi ani, RomaniaVipPress, La multi ani, Romania, La multi ani, dragi romani.

Si sa nu uitam: viața este ce lăsam in urma!

Maryellen Badea-solistă de muzica ușoară – România

Decembrie ma gaseste anul acesta foarte fericita, implinita din toate punctele de vedere. A fost un an foarte greu in care am muncit mult, atat pentru rezultatele scolare cat si pe plan personal, am participat la o multime de spectacole si concursuri la care am obtinut premii importante si unde am avut placerea de a cunoaste mari artisti de la care am avut multe lucruri de invatat. Privesc cu speranta si optimism catre 2019, va veni cu multe provocari si proiecte noi. RomaniaVipPress este un prieten de nadejde al micilor si marilor vedete, promovand talentele Romaniei si oferindu-le suportul de care au nevoie in viitoarea cariera.

Nelly Năstase, fotomodel și patroană atelier de modă la New York

RomaniaVipPress este o revista cu caracter, jurnalism de inalta clasa care aduce in atentia publicului romanii valorosi, oamenii de cultura, ne ajuta pe noi, publicul, sa descoperim o lume frumoasa, civilizata, exemple de viata…!

Am avut un an greu in care am muncit sa pun pe picioare o linie de imbracaminte, „NellN”, un an cu multe incercari, cu rele si bune si cu realizari frumoase si experiente noi,  mai ales cand acestea vin din partea fiului meu, MG Nastase, care a intrat la unul dintre cele mai bune licee din lume.

Ne dorim un 2019 cu multa sanatate si cu pace in lume!

La multi ani, RomaniaVipPress, La multi ani, draga mea, Ana Magdin!

Oana Chiriac-artistă, România

Va multumesc din suflet ca aveti grija sa promovati micii artisti, printre care ma numar si eu! Anul 2018 a fost un an foarte frumos, plin de realizari si proiecte noi. Pe plan scolar, am sustinut examene la instrumentele pe care le studiez ( pian si flaut) si am obtinut nota 10, iar clasa a VI-a, am terminat-o cu media generala 9,56. Sunt foarte multumita de aceste rezultate, deoarece la toata munca depusa pentru scoala si examene se adauga 80 km zilnic de naveta, care aduce un plus de oboseala. Anul acesta sunt in clasa a VII-a si sunt tare fericita ca am reusit sa intru in orchestra Colegiului National de Arte Regina Maria din Constanta, care este condusa de dl. Prof. Tanase Garciu. Tot in anul 2018, impreuna cu mai multi colegi am jucat in opera TURANDOT, la Teatrul National de Opera si Balet, Oleg Danovski din Constanta si mi-a placut extrem de mult. Pe plan profesional am mai multe realizari si satisfactii, de la invitatii la emisiuni, la diverse televiziuni, pana la invitatii in direct la Radio Constanta (multumesc dlui Liviu Predescu). – Favorit – la emisiunea ,, Familia Favorit” moderata de Paul Surugiu Fuego, pe care il pup si il iubesc. Emisiunea era dedicata in memoria Mihaelei Runceanu, alaturi de Silvia Dumitrescu, Marina Florea, Carmen Trandafir, Xenti si Andreea Runceanu, Ionut Dulgheriu, etc – Antena 1 Constanta – Wekend cu Mihai, moderata de Mihai Traistariu – Nasul TV – Caravana Istetilor, moderata de Gabriela Calitescu – etc Am participat si la cateva concursuri, pentru ca timpul nu mi-a mai permis sa merg la mai multe… Am fost in iunie la Festivalul Mihaela Runceanu de la Buzau si la festivalul Axiopolis de la Cernavoda. Tot in aceasta vara am participat la Mamaia la un spectacol „Seara slagarelor romanesti” unde s-a cantat numai muzica usoara romanesca. Am primit Diploma de Excelenta in cadrul proiectului educational „Caravana Istetilor” sustinut de Ministerul Invatamantului si ii multumesc dnei Gabriela Calitescu – sufletul acestui proiect. In anul 2018 am avut si o colaborare cu Aurelian Temisan si Ciro de Luca, unde, impreuna cu alti colegi si prieteni ( de breasla), am filmat videoclipuri la melodiile „Of, ce doare”, in statiunea montana Moeciu si „Dance amore”, la Valea Sipotului. Si in acest an am avut marea onoare de a merge in concert alaturi de trupa PHOENIX, de aceasta data la mine acasa la Constanta, respectiv, la Teatrul National de Opera si Balet Oleg Danovski. Recent, scriam intr-o postare ,,Nu mi-ar ajunge o viata sa va multumesc pentru TOT”, atat de multe le datorez acestor OAMENI… dlui Nicu Covaci care tot timpul ma incurajeaza sa merg mai departe si sa nu cumva sa ma las de muzica, lui Costin Adam care de fiecare data ma prezinta atat de frumos…, Marei, pe care o iubesc din tot sufletul meu si pe toti ceilalti… care ma fac sa ma simt ca intr-o familie, toti ma iau in brate, ma pupa, ma felicita… ma simt foarte bine in preajama lor. Mii de multumiri le datorez! In acest an am mai avut o experienta inedita, care, in curand, mai exact luna aceasta isi va arata rezultatul, mai exact, am fost cooptata intr-un proiect unic la noi in tara, la Teatrul de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, unde, alaturi de alti copii vom avea PRIMUL SPECTACOL DE REVISTA CU SI PENTRU COPII DIN ISTORIA ROAMNIEI si ii avem ca profesori pe dl Dan Dimitriu, compozitor si dirijorul orchestrei Teatrului Constantin Tanase si pe Alin Gheorghisan, actor la Teatrul Ctin Tanase, care este un artist complet, (canta foarte, foarte frumos, joaca la fel de frumos si momentan este si in sezonul 9 la ,,Te cunosc de undeva’’). Vreau sa le multumesc din suflet pentru aceasta oportunitate! In acest spectacol avem si un moment alaturi de dl Alexandru Arsinel – directorul teatrului. Anul 2019 astept sa vina in primul rand cu multa sanatate ca sa pot realiza lucruri frumoase. Voi intra in clasa a VIII-a si va trebui sa ma pregatesc intens pentru examenul de capacitate, ma voi pregati pentru concursurile cu orchestra live deoarece o sa implinesc varsta de 14 ani si pot participa, ca tinta am concursul Aurelian Andreescu si Florin Bogardo si voi mai vedea…

Pentru mine, RomaniaVipPress, inseamna o modalitate de a spune tuturor celor care ma urmaresc, ma sustin si ma indragesc, despre ce am realizat si ce imi doresc sa realizez, mai inseamna o rampa de lansare care in alta parte greu o gasesti…, nu multi fac ce faceti dvs, adica sa promovati artisti, actori, scriitori, poeti, etc( ps: Toma Enache a fost colegul mamei), pentru ca tot citeam de el in ziarul dvs, dar mai ales ca promovati si mici artisti. Eu personal, va multumesc ca in preajma sarbatorilor ma primiti pe paginile dumneavoastra si ca nu ma uitati! Vreau sa multumesc tuturor celor cu care interactionez real si virtual, tuturor prietenilor, sustinatorilor care sunt mereu alaturi de mine, parintilor, rudelor si tuturor celor care imi urmaresc activitatea, ma incurajeaza si felicita! Sunt foarte multe persoane carora trebuie sa le multumesc si care au pus umarul la formarea mea, dar in primul rand vreau sa le multumesc tuturor profesorilor care si-au pus amprenta in educarea mea, dnei Magda Ghilescu (prof. flaut), dnei Oprea Gabriela (prof. pian), dlui Teodor Radulescu (prof canto), dlui Dorian Parvu ( prof pian), dlui Dan Dimitriu (prof canto), dlui Alin Gheorghisan (prof actorie), tuturor profesorilor pe care i-am avut si nu in ultimul rand dnei diriginte Irina Vranceanu. Multumesc, ziarului ROMANIAVIPPRESS pentru promovare! Multumesc doamna Ana Magdin pentru sustinere si promovare! Doresc tuturor ,, Sarbatori fericite” si ,,La multi ani”!

Onu Pavelescu-artist, România

Anul 2018 a fost pentru mine un an bun, atât pe plan profesional cât și pe plan artistic. După aproape 30 de ani de „pribegie” prin întortocheatele căi ale privatizării, în domeniul IT, am revenit la meseria mea de bază ca inginer mecanic cu specializare în mecanica navală. Între decibelii din sala motoarelor mă simt… ca pe scenă! :))) În rest… pregătim, printre altele, concertul aniversar „Trupa Micul Paris – 9 ani”, care va avea loc pe 15 martie 2019, în București, la Cafeneaua Actorilor, un local mare și frumos aflat pe malul lacului Tineretului. După cum vezi, dragă Ana, fac ce fac și tot în preajma apei ajung.

Mulțumesc, Ana, mulțumesc revistei RomâniaVipPress și vă doresc un an nou cât mai bun cu cât mai mulți cititori! Mult succes! La mulți ani!

Ovidiu Anton-solist trupa rock, ANTON

Salutare tuturor, Craciun Fericit! Pentru mine, 2018 a fost un an de travaliu, am compus si am imprimat cautand formula potrivita de sound pentru primul album ANTON. Pe langa munca de studio m-a bucurat enorm sa pot participa din nou la Cerbul de Aur si vreau sa multumesc oamenilor care m-au sustinut cat si presei de specialitate pentru premiul oferit. 2019sper sa imi aduca liniste interioara, armonie in juru-mi si putere de munca . Craciun fericit Romania VipPress, un colt de cultura atat de necesar zilelor noastre!

Rareș Dragomir-artist, România

Ii salut cu drag pe romanii de pretutindeni, mai ales pe cititorii „ROMANIAVIPPRESS” si le urez, La multi ani, cu ocazia unica a sarbatoririi „Centenarului Romania 100”. Este un moment foarte important si plin de incarcatura emotionala. Sunt practic 100 de ani de cand noi, romanii, suntem uniti nu numai in gand si suflet, dar si teritorial.

Iata, asadar, ca anul 2018 a fost unul cu adevarat important pentru noi toti.

Acum, la sfarsit de an, in cea mai frumoasa perioada a lui, Craciunul si Sarbatorile de iarna, daca fac o retrospectiva si un bilant al evenimentelor, nu pot decat sa fiu multumit si recunoscator Lui Dumnezeu pentru toate momentele frumoase din acest an.

Poate ca a fost un an cu mai multe reusite si mai multe clipe frumoase dacat m-as fi asteptat. Ca sa fiu fiu sincer, nu stiu cand a zburat asa repede timpul, parca ieri era Revelionul si inceputul lui 2018, iar acum, parca, dupa o simpla bataie de palme am ajuns in pragul Sarbatorilor de iarna, a Craciunului si a intampinarii unui nou an.

Spuneam ca 2018 a fost un an bun pentru mine si ma gandesc ca au fost evenimente deosebite care mi-au marcat existenta. In primul rand, multumesc pentru toate momentele petrecute impreuna cu familia. Au fost clipe frumoase, iar acestea ne definesc cu adevarat existenta.

Multumesc sotiei mele Simona, pentru ca imi este alaturi si pentru ca ma sustine, dar mai ales pentru ca ma suporta si cu cele mai putin bune.

Multumesc Divinitatii pentru ca sunt implinit cu copiii, iar acestia mi-aduc numai bucurie si fericire. Am petrecut impreuna de ziua mea si a lui Marc intr-un loc pe care noi il iubim, loc in care atat noi, cat si copiii ne simtim in largul nostru, relaxati, lipsiti de griji. Acest loc este minunata lume de basm, Disneyland, Paris.

In luna iunie, am trait momente unice devenind Campion Mondial alaturi de oameni frumosi, romani adevarati, colegi de scena. In Rusia, Nationala Artistilor Fotbalisti a castigat titlul de Campioana Mondiala invingand Columbia, Argentina si Italia in grupe, Anglia in semifinala si Rusia in finala.

In anul Centenar Romania 100, noi am adus glorie tarii urcand steagul tricolor pe prima treapta a podiumului. Cu aceasta ocazie, Guvernul Romaniei ne-a invitat oficial pentru a ne felicita.

In luna august, devenind deja ca o traditie, am sarbatorit-o pe Simona, la Poiana Brasov, ocazie cu care ne-am distrat, evident in formula completa.

In noiembrie, am sarbatorit-o pe Rebecca care a implinit 5 anisori facand o mare petrecere in stilul povestilor cu Printi si Printese, in care Rebecca a fost printesa Belle.

Cred si nu exagerez cand spun ca ma simt privilegiat avand o familie asa frumoasa, le avem pe mamele noastre, mama mea si a Simonei, ele ne ajuta in permanenta si ne sprijina in orice situatie.

Din pacate, in acest an nu am reusit sa vedem marea, desi am spus-o de cate ori am avut ocazia, iubesc natura si calatoriile, marea ocupand un loc special in inima mea, mai ales ca este si locul unde eu am cerut-o pe Simona de sotie.

In plan profesional, lucrurile au mers binisor, se putea mult mai bine dar, poate in noul an ce vine voi avea mai multe realizari.

Important e ca am facut ce-mi place, am fost alaturi de muzica si de copii, fiinte de care eu sunt foarte apropiat. Poate nu intamplator ma simt adesea un copil mai mare si pastrez copilaria ca stare in suflet. Este sigur si acest lucru un motiv pentru care eu ma inteleg atat de bine si empatizez cu copiii.

Orele de canto si de pian mi-au adus si in acest an satisfactia de a fi alaturi de copii, satisfactia de a transmite cunostintele mele muzicale, experienta mea, ajutorul pe care-l dau tuturor celor care vor sa invete si sa traiasca prin muzica.

In plan componistic si solistic, nu am avut noutati in acest an si din acest punct de vedere, undeva, in inima mea, exista si tristete.

Ma rog Bunului Dumnezeu ca 2019 sa fie un an frumos, sa ne aduca bucurie, prosperitate, intelegere si implinirea dorintelor.

Ma rog ca in plan profesional sa mearga mai bine, sa ma viziteze muza inspiratiei, dar si sa leg colaborari cu oameni frumosi.

Am in plan ceva proiecte legate de muzica, dar imi doresc foarte mult sa ma intorc in televiziune cu un proiect.

Nu pot sa inchei fara sa multumesc RomaniaVipPress pentru ca mi-a dat si imi da posibilitatea sa imi exprim gandurile, pentru ca aici regasesc oameni de valoare, romani cu povesti de viata frumoase si adevarate. Felicit si salut modul in care tu aduci in lumina oamenii si tot ce fac ei, prin interviurile tale, prin grija pe care o ai fata de cititori, oferind accesul acestora la cultura, la evenimente si la povesti de viata adevarate.

Sarbatori Fericite si Un An Nou frumos tuturor cititorilor !!!!

Sa ne revedem si auzim cu bine in 2019, sa fie un an cu sanatate si belsug pentru toti romanii !!!

La Multi Ani !!!

Răzvan Cojanu-boxeur profesionist, stabilit în America

Anul 2018 a fost  pentru mine un an bun care mi-a  adus o experienta foarte importanta pentru cariera mea, respectiv meciul cu Luis Ortiz, numarul 2 in lume la acel moment, este o sansa si o experienta pe care nu o are oricine. Desi nu a fost o victorie pentru mine, am avut foarte multe de invatat si in acelasi timp a fost o experienta de neiutat.

Pe scurt, 2018 nu a fost un an incarcat cu evenimente, spre deosebire de alti ani, important este ca sunt sanatos atat eu cat si familia mea.

Anul 2019 va aduce schimbari majore in ceea ce priveste cariera mea. Am semnat deja un contract in Anglia care imi va da sansa de a fi mult mai activ din punct de vedere profesional si nu in ultimul rand, ma va aduce mult mai aproape de casa (Romania). Sper sa fie o alegere  buna si un an cu multe victorii care sa ma ajute sa-mi îndeplinesc visul de a castiga un titlu suprem.

RomaniaVipPress, prin tine, Ana Morosanu Magdin, a fost intotdeauna alaturi de mine de-a lungul carierei mele si este ziarul care mi-a dat cu adevarat importanta in Romania, unde, de obicei, se promoveaza orice altceva decat performanta, excelenta, cultura si valorile.

Cu aceasta ocazie vreau sa iti multumesc atat tie cat si echipei RomaniaVipPress si va doresc Sarbatori Fericite si un an nou mai bun, cu sanatate si bucurii si sa fim mai intelegatori si mai iubitori unii cu altii!

Simona Tănăsescu-scriitoare, stabilită la Bruxelles

Să nu plângem după ceea ce nu ne-a fost dat și să nu sperăm la ceva bun, fără a depune efort.

Anul 2018, din punctul meu de vedere, urmează să lase pe umerii timpului o serie de momente ce nu merită a fi reamintite, pentru a nu împovăra viitorul. Poate au fost planetele de vină sau poate chiar noi ne-am lăsat angrenați în idealuri care nu ne aparțin.

Îmi doresc ca 2019 să reușească să ne adune în gânduri, trăiri, sentimente și emoții constructive. Îmi doresc un 2019 în care fiecare om să simtă că face cu adevărat parte dintr-un plan al Divinității. Îmi doresc ca oamenii să poată zâmbi din nou, să redevină buni și generoși așa cum marii cărturari ai vremurilor, descriau cu atâta iubire de neam, românii și România.

Îmi doresc pentru RomâniaVipPress să-mi poată imortaliza dorințele care, deși par utopice sunt împinse de o speranță încă vie.

În 2019 să fim binecuvântați de Dumnezeu pentru a ne permite să redevenim expresia zâmbetului Său în lume!

Să-i mulțumim lui 2018 pentru ce a fost, lui 2019 pentru ce ne va aduce și lui Dumnezeu pentru iubirea necondiționată!

La mulți ani, 2019! La mulți ani, RomâniaVipPress și un an extraordinar ție, Ana Moroșanu-Magdin, celor dragi ție și tuturor românilor, oriunde se vor afla!

Tudor Petruț, actorul român, „Șerban” din filmul Liceenii, stabilit în America

Anul de gratie 2018 a trecut ca o adiere de vant intr-o continua primavara. Punctat de evenimente picante, ca intr-o vilegiatura fara de sfarsit. Sau, cel putin, imbatranind cu inca un an, asa ne-am modelat perceptia trecerii inexorabile a timpului. Lasand spiritul poetic sa se domoleasca, in realitate, in anul care a trecut am reusit sa realizam un program lunar pentru ArcaTV – televiziunea romanilor de pretutindeni, care si-a sarbatorit in Decembrie un an de la lansare. Chiar am fost incantat sa produc emisiunea „ArcaTV: in direct din Bucuresti”, filmata in studiourile TVR International, ocazie cu care am petrecut o vacanta (ca de obicei) minunata in tara.

In premiera absoluta, anul trecut, doi actori de origine romana, Boris Krutonog si cu mine, am aparut in aceiasi reclama publicitara de televiziune. Asta dupa ce ani de zile am dat probe de filmare „la concurenta”, cam pentru acelasi gen de roluri. El a avut mai mult noroc, fiind unul din personajele principale din serialul de succes „The Americans”.

Tot in premiera, iata ca a fost un an de premiere, a aparut in Los Angeles revista de limba romana „HORA in America” care gazduieste in paginile ei si rubrica mea lunara „Minutul de Hollywood”. De fapt, puteti asculta intamplari povestite acolo si in emisiunea saptamanala a lui Gabriel Basarabescu de la Radio Romania Actualitati, unde sunt in emisie in fiecare miercuri noapte. Trebuie sa recunosc ca si RomaninVipPress prezinta unui public larg artisti romani din California care merita sa fie cunoscuti si acasa pentru realizarile lor. RomaniaVipPress, este o punte culturala necesara, extrem de importanta pentru artistii din diaspora.

Imi doresc ca in anul ce vine, scenariul surpriza pe care il scriu alaturi de o romanciera din Romania sa fie adjudecat si sa intre in finantare partiala. Cred ca este un subiect interesant pentru producatorii americani, care are si savoare romaneasca. Nu ma intrebati ca nu pot sa va spun mai multe!

Tuturor cititorilor RomanianVipPress, va uram cu drag, LA MULTI ANI, de pe malul Pacificului!

Liviu Marin –profesor și artist-România

Anul 2018, pentru mine :

Consider anul 2018 un an de împliniri și satisfacții atât profesional cât și spiritual. Sunt de profesie formator de viitor pentru adolescenți, profesor de discipline tehnologice. În domeniul educațional, am avut realizări atât alături de colegi, cât și de elevi . Am obținut numeroase premii, la concursurile și olimpiadele școlare la nivel județean și național.Sentimentul de bucurie și împlinire sufletească l-am avut în universul muzical, un an deosebit. Muzica, pentru mine, nu este un mod de petrecere a timpului liber, ci este pasiune și dăruire. Ca să ajung aici, am depus suflet și dăruire și rezultatele obținute acest an încununează implicarea mea. Exemple pot fi multe, mă opresc la o parte dintre ele , așa cum au rămas ele în amintirile dragi sufletului meu. – Participarea la Concerte de Caritate, prin Asociația  “ De profesie, OM” fiind și vicepreședinte al asociației, Asociația VALEX. Anul acesta, am fost coordonatorul mai multor activități caritabile și aici aș vrea sa reamintesc: “ Din suflet, pentru Vlad Constantinescu”( copil de 15 ani, bolnav de cancer limfatic ), “ Din suflet, pentru Darius”,  “ Din suflet, pentru Emanuela” (bolnavă de cancer), “Din suflet, pentru bunicii noștri“, în parteneriat cu Centrul Medical Darius din Plopeni și Centrul Medical Patrik din Băicoi, spectacol caritabil de Crăciun, organizat de Asociația „De profesie, Om”, “ Armata Salvării Ploieşti” şi Centrul de Zi Sf. Andrei Ploieşti din cadrul DGASPC Prahova, spectacol caritabil pentru copiii cu diferite tulburări în dezvoltare care frecventează Centrul de Zi.
Spectacole aniversare în diferite localități ale județului și din țară. Premii la Concursuri de interpretare, cum ar fi: Premiul I, Premiul Interpretare de nota 10, din partea domnului compozitor George Dragomir, membru al juriului, Premiul Interpretare Radio România Internațional,  din partea domnului  realizator Marian Stere, membru al juriului, la Festivalul Național de muzică pentru copii, adolescenți și tineri “ MUSIC, MY LOVE “ By Viorela Filip –secțiunea tribut cu melodia „Copacul ” Jolt Kerestely (muzica), Ovidiu Dumitru (versuri), Premiul III , Premiul „Diana Ion ”  la Festivalul national de muzică pentru copii, adolescenți și tineri “ MUSIC, MY LOVE “ By Viorela Filip –secțiunea pop românesc cu melodia „Oameni” Marius Țeicu (muzica), Ovidiu Dumitru (versuri). A fost și muncă , a fost și talent, dar mai ales implicarea în visul meu de ani și ani, muzica.

Ce înseamnă  RomâniaVipPress pentru mine?

Însemnă aceeași dragoste pentru toți românii în anul centenarului, stima pentru promovarea valorilor autohtone și autentice!

Același drum îl voi urma și în 2019 , cu aceeași dăruire. Mulțumesc , 2018 ! Bun venit , 2019 !

Urări de sănătate și bucurii sufletești tuturor , la ceas de bucurie sau de încercare, nu uitați , muzica să fie cu voi !

La mulți ani!

Cu iubire,

Liviu Marin

Raluca și Benjamin Vuță-oameni de afaceri în America

Anul 2018 a fost pentru noi un an bun, un an prosper, binecuvantat, de altfel, ca toti ceilalti ani.

In luna Martie ne-a daruit Bunul Dumnezeu o fetita adorabila, care este o binecuvantare mare pentru noi, atat ea cat si cei doi baieti ai nostri. Suntem foarte impliniti si copiii ne aduc numai bucurii si fericire.

Totul a decurs foarte bine, compania noastra, VUTA ELECTRICAL s-a dezvoltat destul de repede, la ora actuala fiind una dintre cele mai renumite si solicitate companii din Springfield, Missouri.

De serviciile noastre au beneficiat companii locale cat si internationale. Dorim ca VUTA ELECTRICAL sa poata sa isi extinda serviciile si in alte state americane oferind posibilitatea si altor electricieni de a beneficia de numele VUTA ELECTRICAL prin franciza.

Anul ce vine avem in plan, daca este dupa voia Lui Dumnezeu sa mai deschidem si alte afaceri. Ne dorim ca anul 2019 sa fie un an frumos, sa ne dea Dumnezeu in continuare sanatate, binecuvantare, intelegere, bucurie, prosperitate si intelepciune pentru a putea face toate lucrurile conform vointei Lui.

Sa avem liniste si pace in lume, noi, oamenii, sa redevenim mai buni, mai sensibili si mai generosi unii cu altii.

Romaniavippress este o revista care mediatizeaza oameni de insemnatate, cu o valoare, care au construit ceva frumos si au devenit oameni importanti ai societatii acolo unde locuiesc, pretutindeni.

Multumim, draga Ana Morosanu Magdin pentru implicarea si dedicarea ta neconditionata pentru acesti oameni cu care noi, Romania, ne mandrim!

Acum, la sfarsit de an, nu putem decat sa fim multumiti si recunoscatori Lui Dumnezeu pentru toate momentele frumoase din acest de an.

Multumiri fie aduse Lui Dumnezeu pentru ca El a avut si are in continuare controlul tuturor lucrurilor.

Sa aveti parte de sarbatori fericite alaturi de cei dragi, multa bucurie, binecuvantari si un An Nou cat mai bun!

George Cantea-artist

Anul 2018 a fost pentru mine un an cu de toate: si bune si rele. In acest an, 2018, am cantat in Bucuresti, pe litoral si am avut turneu in Barcelona! Cant in Spania, Germania, Franta, atat pentru romani cat si pentru straini. Pe toti cei care doresc sa ma aiba la evenimente,va astept sa ma contactati prin toate mijloacele posibile, pagina oficiala facebook si la nr de telefon pe care il gasiti afisat pe pagina  George Cantea Oficial si George Cantea.

As dori ca anul care vine, 2019, sa fiu sanatos, sa am putere de munca, mai multe turnee in tara si in strainatate. Doresc sa lucrez cu un IMPRESAR, care este necesar in cariera unui artist. Astept cu nerabdare!

Pentru mine, RomaniaVipPress este un editorial care promoveaza romanii valorosi si faptele lor bune, atat in tara cat si strainatate. Merita sustinut si apreciat pentru ca cititorii sai sa ia la cunostinta si sa aprecieze faptele semenilor nostri!

Mii de multumiri pentu tot ce faceti pentru noi!

Cu ocazia sarbatorilor, vreau sa va urez dvs, colaboratorilor si prietenilor mei, sanatate, belsug si fericire: Craciun fericit, iar pentru anul 2019‚ Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”

Ana Moroșanu Magdin

Distribuie