Maria Grapini, singurul europarlamentar și om politic din România, îngrijorat de soarta bătrânilor părăsiți!

Maria Grapini, a dat start lucrărilor pentru mult visatul cămin pentru persoanele în vârstă,

„Sperăm în ajutorul oamenilor de bună credință, care, vor putea direcționa 2% din impozitul pe venituri a persoanelor, sau, procent din impozitul pe profit, pentru o cauză nobilă!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Europarlamentarul Maria Grapini, este de câțiva ani, îngrijorată de soarta bătrânilor singuri, îngrijorată și îndurerată de situații în care mulți copii iau cu forța casele părinților, case, care au fost muncite cu lacrimi, sânge și sudoare, iar, după munca de o viață, bătrânii ajung neajutorați, în stradă, și, mai clar…, ai nimănui!

Pentru că a crescut la țară, unde, era sensibilizată de soarta bătrânilor, pentru că, mai târziu, a văzut cât de greu se construiește o casă, propria casă, pentru care, a muncit enorm, pentru că a văzut de-a lungul vieții, situații în care copiii își scot din casă părinții, Maria Grapini, dorește să fie cât mai aproape de nevoile persoanelor în vârstă, care, ajung în situații de mare neputință fizică și sufletească!

În acest sens…, s-a tot gândit ce ar putea să facă, pentru a veni în sprijinul acestei clase sociale marginalizate și, cum să îi aducă într-un singur loc, pe cât mai mulți bătrâni, pentru a-i putea ajuta mai ușor.

Europarlamentarul Maria Grapini, este președinta unei fundații și a unei asociații, așa că, într-o bună zi, și-a rugat colegele, doamne de afaceri, să înceapă să strângă fonduri, pentru a construi un cămin de bătrâni!

După mulți ani în care s-a luptat, fără ca să își facă un titlu de glorie din acest proiect social, Maria Grapini, reușește să pună bazele fundației acestei clădiri!

 

 

 

 

 

 

 

 

Așadar, a fost, ieri, 31 ianuarie, 2020, la locul unde au început lucrările de amenajare și pregătire a terenului pe care se va clădi căminul de bătrâni!

Acest loc este donat de primăria din Giroc, jud. Timiș!

Pentru că este un om credincios și cu frică de Dumnezeu, Maria Grapini, l-a invitat pentru sfințirea terenului pe care se va începe lucrarea acestui proiect social, pe Mitropolitul Banatului, IPS Ioan Selejan.

Alături i-au mai fost și colegii de la Fundația Speranță pentru voi și AFAR-Asociația Femeilor de Afaceri din România!

Cu lacrimi de fericire și mari emoții, Maria Grapini, a spus, „azi, este o zi mare pentru mine și pentru colegele mele! La ora 16.00, vom sfinți cu ajutorul Mitropolitului Banatului, IPS Ioan Selejan, începerea construcției Căminului pentru persoane în vârstă, la Giroc, lângă Timișoara!

Doamne ajută!

Fundația” Speranță pentru voi”, și-a sumat acest proiect social și speră să-l ducă la bun sfârșit!

Sperăm în ajutorul oamenilor de bună credință, care, vor putea direcționa 2% din impozitul pe venituri a persoanelor, sau, procent din impozitul pe profit, pentru o cauză nobilă!”

Mult noroc, Dna Maria Grapini, Dumnezeu să binecuvânteze acest proiect și să se bucure cât mai mulți bătrâni părăsiți de familie și de cei dragi, iar Dvs, să aveți viață lungă și sănătoasă, pentru a-i ajuta pe cât mai mulți români cu probleme, așa cum vă știu de mulți ani, că faceți!

Ana Moroșanu Magdin

 

 

Distribuie