Acești doi oameni sunt îngeri!

Pe lângă tratamentele mele apicole pe care le ia de peste 20 de ani, de 13 zile, soțul meu, Petre Magdin, folosește produsele ROMVAC, Imunoinstant și Rodia, la sugestia celor care au înființat și conduc acest imperiu care vindecă oameni, animale și suflete, familia Dr Viorica si Ing. Constantin Chiurciu!

Foloseam și înainte produse de la această minunată companie, fără ca să știm că Dumnezeu a decis că acești doi oameni de o calitate umană rară, vor veni în viața noastră! Ei au menirea clară pe acest pământ, să vindece boli pe care nu le vindecă niciun medicament din lume, și, avem marea binecuvântare ca ei să fie în România!

Le mulțumesc din tot sufletul pentru că îmi sunt alături, pentru că le pasă și pentru că mă ajută ca soțul meu să fie tot mai sănătos!

Doar de 13 zile Petre folosește Rodia și după primele 4 zile, nu îl mai dureau articulațiile…! Rodia este un medicament care ne ajută să avem articulații de balerini și este foarte eficient, testat și cu rezultate rapide!

În continuare, vă las mici informații despre Compania ROMVAC, iar din toamnă, promit că vă voi prezenta și detalia toate produsele, cu exemple de oameni care au fost vindecați de Psoriazis și multe alte boli pe care niciun medicament din lume nu le vindecă!

Așadar…, România este Grădina Maicii Domnului, cu îngeri și cu sfinți, născuți pe acest pământ binecuvântat!

ROMVAC ASTĂZI, tratamente de uz veterinar și de uz uman!

Romvac este dotat cu laboratoare moderne de control al medicamentelor şi vaccinurilor.

Compania deţine propriul Laborator Sanitar – Veterinar și pentru Siguranța Alimentelor (LSVSA). Acesta esteautorizat sanitar – veterinar și posedă Certificatul de Acreditare RENAR. Aici se pot efectua toate analizele necesare, se indică schema de tratament şi se asigură produsele conforme.

Din anul 2010, în cadrul Romvac și-a început activitatea Laboratorul de Cercetare și Dezvoltare Imunoinstant, pentru produsele de uz uman, din gama Imunoinstant, pe bază de imunoglobulină Y.

Romvac Company S.A. deţine gama de produse IMUNOINSTANT recomandate pentru pacienţi umani, adulţi şi copii, pentru administrare pe cale generală sau locală, condiţionate sub formă de granule din ou integral, spray, creme, geluri, unguente, comprimate, suspensii şi şampon. Toate aceste produse conţin imunoglobuline( IgY ) monovalent, sau polivalente, cu activitate specifică faţă de 1-32 antigene specifice.

Ana Moroșanu Magdin

Distribuie