Povestea pietrelor, spusa cu mult suflet de Irina Reisler!

La o cafea cu ingerul doamnelor care doresc sa fie frumoase si protejate energetic de pietrele cu povesti din bijuteriile create manual de minunea de om, Irina Reisler,

37741195_2151083921600368_6236022665291759616_n

„Fiecare bijuterie are povestea ei si primeste un nume potrivit. In fiecare piatra poti sa vezi un rasarit de soare, o inima inflorita, o poveste de iubire, o imbratisare, o pasare, o floare, un cer instelat…. Important este sa-ti deschizi inima, sa apreciezi darurile naturii – pietrele sunt daruri vesnice ale naturii, pentru noi, micii muritori – si sa intelegi ca exista lucruri si peste noi, peste ceea ce stim cu precizie si ceea ce este palpabil. Orice piatra este vie. Este energie. Este poveste. Eu chiar imi invat clientele ca, atunci cand o piatra se sparge, sa nu o arunce la gunoi, ci sa mearga sa o ingroape in pamant, sa o redea naturii care i-a dat nastere”.

Astazi, despre povestea pietrelor pe care Irina Reisler le aseaza cu multa iubire, istorie  si mult suflet, in diferite bijuterii, asa cum simte doar ea ca trebuie sa le aranjeze pentru ca ele sa dea viata povestilor din sufletul ei, stiute uneori numai de gandurile si de visele sale divine!

37917053_2151074304934663_7387323863421419520_n

Bijuteriile create de Irina Reisler, nu sunt doar ca sa ne infrumuseteze mainile, decolteul…, bijuteriile „Marysia” , vin cu un scop in viata noastra, sa ne protejeze, sa ne aduca iubire si sa umple golurile sufletesi!

 

 

Ana Magdin: Draga mea, Irina, te rog sa imi spui povestea pietrei tale pretioase…!

Irina Reisler: Povestea pietrelor este o poveste frumoasa, despre un om care descopera, la un moment dat, ca a primit un har: acela de a crea. Acum 2 ani, prin viata mea a trecut un om, pasager, exact atat cat sa descopar pasiunea pentru realizarea bijuteriilor din pietre semi-pretioase si pretioase. Initial, am lucrat bijuterii doar pentru mine, desi, foarte multe doamne si domnisoare din viata mea ma rugau sa le fac si lor. In Ajunul Craciunului din 2016, eram intr-un magazin de unde cumpar pietre si, deodata, a intrat pe usa o femeie, si-a dat ochii roata prin magazin si a venit direct la mine. Purtam la gat un colier facut de mine. A pus mana pe el si mi-a spus: “Tu l-ai creat. Expui undeva?” … “Nu, lucrez doar pentru mine”, i-am raspuns. A stat o secunda cu ochii in ochii mei si mi-a spus asa: “Incepe sa lucrezi si pentru alti oameni, ca sa ii bucuri. Altfel, iti vei pierde harul”. Dupa care a iesit pe usa si a disparut, exact asa cum a aparut. Am intrebat vanzatoarea daca o cunoaste si cine este… a zambit si mi-a spus ca este o vizionara minunata, un om inzestrat cu viziuni minunate. Atunci am inteles ca, pentru mine, femeia aceasta a fost un Mesager, un Inger trimis sa imi arate o Cale. Si, de la acel Craciun, am inceput sa lucrez bijuterii si pentru alti oameni. Bulgarasul a crescut, usor, usor… si uite cum se implinesc 2 ani, de cand am intrat in lumea magica a pietrelor.

37826191_2151074674934626_4608540629192933376_n

Ana Magdin: In ce moment al vietii tale ai descoperit aceasta mare pasiune si iubire pentru pietre?

Irina Reisler: Nu am reusit sa identific daca am intrat in lumea pietrelor intr-un moment cu semnificatie… Dar, sunt convinsa ca acest lucru s-a intamplat cu un scop. Iar pietrele au venit ca sa umple niste goluri din viata mea. Ele au energii puternice si speciale, menite sa acopere carentele energetice ale celor care le aleg si le poarta. Si tot cu siguranta pot spune ca, prin crearea acestor bijuterii, am alinat un mare dor: acela de a spune povesti. Practic, pietrele au luat locul personajelor din emisiunile pe care le realizam la TV. Imi era cumplit de dor sa pot “scrie” povesti frumoase, cu suflet, pentru suflet! Si, iata ca am gasit calea. Sau m-a gasit ea, pe mine… nu-mi dau seama care pe care s-a gasit si s-a ales.

 

Ana Magdin: Creezi bijuterii superbe, din pietre. Le gandesti cumva, au o anumita tema, un anumit mesaj?

37931431_2151080308267396_228024173136445440_n

Irina Reisler: Sigur, fiecare bijuterie are povestea ei si primeste un nume potrivit. In fiecare piatra poti sa vezi un rasarit de soare, o inima inflorita, o poveste de iubire, o imbratisare, o pasare, o floare, un cer instelat…. Important este sa-ti deschizi inima, sa apreciezi darurile naturii – pietrele sunt daruri vesnice ale naturii, pentru noi, micii muritori – si sa intelegi ca exista lucruri si peste noi, peste ceea ce stim cu precizie si ceea ce este palpabil. Orice piatra este vie. Este energie. Este poveste. Eu chiar imi invat clientele ca, atunci cand o piatra se sparge, sa nu o arunce la gunoi, ci sa mearga sa o ingroape in pamant, sa o redea naturii care i-a dat nastere.

 

Ana Magdin: Care este cel mai puternic talisman care poate fi cumparat de la tine?

Irina Reisler: Orice bratara din colectia Marysia. Pentru ca aceasta colectie are o poveste speciala, incepand cu numele si terminand cu felul in care s-a nascut. Marysia inseamna Marius + Anisia, sotul meu si fiica mea. Adica, este o colectie nascuta din cele doua mari iubiri ale vietii mele. Asadar, energia bijuteriilor din aceasta colectie se numeste Iubire. Iar bratarile Marysia s-au nascut exact in momentul in care m-am plans unei cliente ca nu pot spune povesti frumoase, in 20 de centimetri de pietre. In acea noapte, mana nevazuta care ne ghideaza m-a impins catre cutiile cu pietre si povestile Marysia au inceput sa se insire. Pur si simplu, de la sine. Eu, obisnuiesc sa spun ca, de multe ori, Portile Cerului se deschid si de acolo vine spre noi, oamenii, inspiratia Divina. Asadar, un alt mesaj pe care il poarta bijuteriile Marysia este Credinta in Divinitate. Ce alt talisman ar putea fi mai puternic, decat o piatra incarcata cu Iubire si Credinta in Divinitate?

37943287_2151081418267285_7816341334800728064_n

 

Ana Magdin: Cum deosebim o piatra pretioasa de un fals?

Irina Reisler: Cel mai sigur si simplu indiciu este pretul. O piatra naturala pretioasa sau semi-pretioasa nu poate costa 20, 30, 40 de lei. Sigur, vorbim despre categoria pietrelor fine, nu despre pietrele comune. O piatra semi-pretioasa sau pretioasa naturala si de calitate, costa. Din pacate, este greu ca un necunoscator sa poata face diferenta altfel, pentru ca deja copiile reproduc perfect pietrele, chinezii au reusit si aceasta performanta. Dar, tot ei, sunt si unii dintre furnizorii celor mai frumoase pietre adevarate. Si atunci, ma intorc la pret. Acesta este indiciul cel mai la indemana, ca sa putem alege pietre naturale, adevarate.

 

Ana Magdin: Cum te aleg pietrele…, stiu ca ai o poveste frumoasa de spus!

Irina Reisler: Am adus vorba si mai devreme despre cum vin pietrele, in vietile oamenilor, exact atunci cand au de indeplinit o Misiune, cand au de umplut niste goluri energetice. Sa nu ne facem iluzii ca noi alegem pietrele! Pietrele ne aleg pe noi si nu ne aleg intamplator. Acesta este si motivul pentru care azi ne place o piatra, peste o luna, alta, si peste alte trei luni, alegem o piatra diametral opusa cu cele purtate pana atunci. Nevoile noastre energetice si spirituale ne fac sa intindem mana spre o anumita piatra. Tocmai din acest motiv, eu imi las clientele sa aleaga, sa atinga pietrele, sa le puna pe mana sau la gat, le indemn sa simta pietrele, sa le mangaie, sa le tina in palma si, abia apoi, sa aleaga bijuterii.

37867640_2151085848266842_750851203503489024_n

Ana Magdin: Spuneai ca “pietrele sunt magice”, de ce?

Irina Reisler: Sigur ca sunt magice! Pentru ca pietrele sunt energie. Energie venita din sufletul pamantului – ce oare am putea cere mai mult? Pietrele intruchipeaza, in mod magic, Creatia Divina. Ele se nasc in adancul pamantului si acumuleaza in ele enegia a sute, mii de ani. O piatra, ca sa ajunga in bratara de pe mana ta, a avut nevoie de mii de ani de viata, in pantecele muntelui. Este fascinant, daca ne gandim cum se nasc pietrele… Odata ce-si gaseste stapanul sau stapana, piatra isi incepe Misiunea: repara goluri, inmagazineaza energii, dorinte, trairi, iar apoi le emana catre Univers, spre indeplinire. Da, pietrele sunt magice. Totul este sa credem!

 

Ana Magdin: Am vazut ca exista pietre in functie de zodia in care ne-am nascut! Crezi in asa ceva…?

Irina Reisler: Eu nu cred in asa ceva…. Sunt de parere ca povestea asta cu pietrele si zodiile este strict o poveste comerciala, de marketing. Pietrele sunt mult mai mult decat un talisman. Sunt Viata. Sunt Alinare. Sunt Iubire. Sunt Credinta.

37921561_2151072931601467_779853073248944128_n

Ana Magdin:  Acum, in An Centenar, te rog, un gand bun pentru dragii nostri romani de pretutindeni!

Irina Reisler: Sa creada! Sa creada, cu tarie in Bine, in Frumos, in Fericire, in Implinire, in Iubire. Oricat de urata ar deveni lumea, fiecare dintre noi are puterea sa o faca un strop mai frumoasa.

 

Ana Morosanu Magdin

 

12138538_954470261261746_5459679148754749103_o

 

Distribuie