M-as bucura ca si alti oameni de afaceri sa ajute, sau toti cei care simt ca pot sa imparta alimentele cu cei care nu au o bucata de paine pe masa!

 

De vorba cu omul de afaceri, Corin Romanescu,

Nu este normal sa aruncam mancarea cand stim ca sunt familii care nu au ce sa puna pe masa copiilor cand pleaca dimineata la scoala sau cand stim ca foarte multi copii se culca flamanzi!”

 26996771_1843715892336258_1869836424_n

Ana Magdin: Domnule Corin Romanescu, de curand, v-ati decis sa ajutati o familie care are grija de mai multi copii! Va las pe dvs sa povestiti despre ce este vorba?

 

Corin Romanescu: Da, este vorba de o familie care a luat in grija foarte multi copii, si asa cum am mai declarat si pe pagina mea de socializare, pentru ca Dumnezeu a facut miracole in viata familiei mele si inca mai face si noi vrem ca familie sa fim mai departe o binecuvantare pentru ceilalti.

Dumnezeu ne-a dat absolut tot ceea ce ne-am dorit in aceasta viata, chiar si pe deasupra si atunci am hotarat impreuna cu sotia mea Cristina, cele doua fetite Maria si Ioana si baiatul nostru Andrei, ca trebuie sa facem si noi ceva pentru Dumnezeu, iar noi dorim din toata inima sa-l onoram cu tot ceea ce avem mai bun.

In preajma Sarbatorilor de Paste, am hotarat impreuna cu famila mea sa ajutam un Orfelinat care se afla in Satul Rosu, Comuna Chiajna, Str. Drumul Bacriului, Nr.44C, Judetul Ilfov,

site: www.mias-children.ro, tel: 0040726 77 22 82 in care se afla in momentul de fata aproximativ 50 de copii frumosi, inteligenti si binecuvantati de Dumnezeu.

Acest Orfelinat are o poveste de viata foarte interesanta. Cei care vor sa afle povestea acestor copii binecuvantati de Dumnezeu pot intra pe site-ul www.mias-children.ro sau sa o contacteaze direct pe doamna Mia Scarlat la tel:0726 772 282.

Fiti alaturi de noi in aceasta binefacere. Cauta-ne sa fim in aceeasi echipa. Va asiguram ca vom fi foarte transparenti in legatura cu actiunile derulate in acest proiect.

Date contact: 0720 047 541

Presedinte

Corin Romanescu

 

Ana Magdin: Tot in aceasta perioada, lucrati la un proiect foarte mare, mai precis, un Centru de Afaceri! Cand va fi gata si cine va putea sa inchirieze spatii…? Veti avea preturi accesibile?

 27046836_1843853528989161_54348893_o

Corin Romanescu: Da, este adevarat, in aceasta perioada, lucrez la un proiect foarte mare, care, vine in sprijinul oamenilor de afaceri. Pentru ca eu, sunt om de afaceri, sigur ca am contact foarte des cu acest segment social si, din foarte multe discutii, am inteles ca este nevoie de un loc civilizat, frumos, central, in care, toti cei care au nevoie de un spatiu in care sa isi desfasoare activitatile, unde sa se poata intalni la discutii linistite, discrete si, de ce nu, unde sa se semneze contracte care sa ajute la dezvoltarea economica a acestei tari! Preturile vor fi unele decente si negociabile, in functie de activitatea celor care vor alege sa isi aduca firma intr-un spatiu in Centrul meu de Afaceri!

 

Ana Magdin: Ce alte proiecte mai aveti anul acesta?

 27049177_1843853535655827_794934214_o

Corin Romanescu: Anul acesta l-am inceput facand multe donatii copiilor si persoanelor defavorizate. Impreuna cu familia mea, am dus daruri si ajutoare unei familii din comuna Rosu, langa Bucuresti, care si-au transformat casa intr-un Orfelinat in care au adunat foarte multi copii, care au avut noroc sa fie iubiti, alimentati, imbracati bine, unde sa fie educati si  sa aiba un loc curat, cald si civilizat in care sa doarma! Practic, acesti copii se simt ca intr-o familie cu doi parinti si cu multi prieteni, care-i iubesc si care fac tot posibilul sa nu le lipseasca nimic! Am mai multe proiecte in lucru, dar, promit sa va anunt cand se vor concretiza!

 

Ana Magdin: De Paste, ca in fiecare an, faceti donatii pentru persoane defavorizate! De aceasta data, unde v-ati decis sa faceti un bine, cine s-a bucurat de darurile dvs?

26994696_1843813695659811_1725076203_n

Corin Romanescu: Da, in fiecare an, de Sfintele Sarbatori de Paste, incercam sa bucuram cat mai multi copii si cat mai multe familii care nu au ce sa puna pe masa, asa ni se pare corect, eu si familia mea, asa simtim ca Dumnezeu vrea ca noi sa facem aceste gesturi pentru persoanele cu mai putine venituri! M-as bucura ca si alti oameni de afaceri sa ajute, sau toti cei care simt ca pot sa imparta alimentele cu cei care nu au o bucata de paine pe masa!

 

Ana Magdin: Aveti un sfat, o sugestie pentru oamenii de afaceri, considerati ca ar fi frumos si necesar ca si alte persoane sa faca donatii, sa ajute oamenii saraci, copiii care nu au o paine pe masa si pleaca flamanzi la scoala?

 27042728_1843813742326473_1587957574_n

Corin Romanescu: Da, exact cum v-am raspuns si la intrebarea anterioara, imi doresc ca si alti oameni de afaceri si toti cei care isi permit sa faca donatii, sa o faca fara sa mai stea pe ganduri. Nu este normal sa aruncam mancarea cand stim ca sunt familii care nu au ce sa puna pe masa copiilor cand pleaca dimineata la scoala sau cand stim ca foarte multi copii se culca flamanzi! Trebuie sa devenim mai buni, mai sensibili, mai iubitori, nu doar in teorie si in lozinci, chiar trebuie sa aplicam aceste ganduri bune si sa ajutam cu tot ce putem!

 

Ana Magdin: Cum este viata copiilor dvs?

 Cristina-Maria-Ioana-Andrei (59)

Corin Romanescu: Ar fi nedrept sa spun ca viata copiilor mei nu este una fericita, ba din contra, eu si sotia mea muncim foarte mult, tocmai pentru ca viata noastra si a copiilor nostri sa fie foarte buna, sa nu le lipseasca nimic! Dar copiii mei, familia mea, nu ne bucuram doar noi de tot ce avem, asa cum v-am spus, noi ajutam foarte multe familii, impartim cu cei nevoiasi.

 

Ana Magdin: Unde ati petrecut sarbatorile de Paste?

 Cristina-Maria-Ioana-Andrei (118)

Corin Romanescu: Sarbatorile de Paste le-am petrecut cu familia mea, la ferma noastra de langa Bucuresti. Acolo ne simtim foarte bine si relaxati, impreuna cu prietenii, copiii se joaca, se distreaza in aer liber. Facem lucruri normale, ne odihnim, povestim…

 

Ana Magdin: Ce inseamna pentru sufletul dvs Pastele si toata perioada aceasta frumoasa pana la Inaltare, ce amintiri aveti din copilarie, cum arata masa de Paste si de Inaltare in familia Romanescu?

 20891586_1653232968051219_1525573386_n

Corin Romanescu: In familia Romanescu se pastreaza traditiile, noi pastram toate sarbatorile de peste an, fiecare cu specificul ei, pentru sufletele noastre au o insemnatate foarte mare! Din copilarie, am foarte multe amintiri, de la mersul la denii cu prietenii, la ciocnitul oualor, la joaca de care nu ne mai saturam pana cand se lasa intunericul. Imi amintesc cat de fericit eram cand veneau vacantele pentru ca erau cel mai bun prilej de a ma intalni cu multi prieteni cu care ma jucam dar si depanam tot fel de povesti si amintiri. Masa de Paste este una traditionala, exact asa cum era in copilaria mea, este si acum! Nu lipseste nimic din tot ce tine de bucatele traditionale de pe masa Sfintelor Sarbatori de Paste si de Inaltare va fi la fel!

 

Ana Magdin: Un gand pentru romanii de pretutindeni!

 Cristina-Maria-Ioana-Andrei (124)

Corin Romanescu: Iubesc romanii de pretutindeni, le doresc multa sanatate, sa nu uite de Romania si de traditii, oriunde s-ar afla ei in aceasta lume, sa nu se rusineze ca sunt romani, sa nu confunde politica si diversele situatii din tara noastra, cu romanii si Romania, trebuiesc separate, politicile vin si se duc, romanii raman aici neclintiti orice-ar fi!

Ana Morosanu Magdin

 

 

1451424_1074899905884531_5072677405672550112_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie