„Aveti grija de voi, radeti cu tot sufletul si creati-va propriul rai oriunde ati fi!”

La un ceai cu una dintre cele mai talentate fetite, canta la pian si la tobe, este solista trupei KUNNSTRA, are foarte multe vise pentru care lupta sa si le implineasca,

„Visez sa fac in continuare ceea ce imi place, adica sa cant. E un privilegiu sa poti sa iti dedici timpul unei pasiuni. Visez sa le pot intoarce parintilor bucuriile pe care mi le-au facut ei mie. Am avut o copilarie foarte frumoasa!”

 

 

IMG_7337

Ana Magdin: Diana, la ce varsta ai inteles ca trebuie sa canti rock ?

Diana Stoica: Rock-ul mi-a placut dintotdeauna, iar cand mi s-a oferit posibilitatea, evident ca am acceptat cu bucurie.

 

Ana Magdin: Canti la doua instrumente , pian si tobe. Care dintre cele doua te atrage cel mai mult si de ce ?

Diana Stoica: Ambele instrumente ma atrag in felul lor. Tobele imi plac deoarece imi permit sa imi exteriorizez sentimentele altfel decat prin cuvinte intr-un fel unic, in timp ce pianul imi place pentru eleganta sa si pentru ca imi ofera posibilitatea de a ma acompania singura.

 

Ana Magdin: Vorbeste-mi te rog despre trupa in care activezi acum. Cum se numeste si care sunt colegii tai de trupa ?

Diana Stoica: De aproape 2 luni sunt solista in trupa KUNNSTRA. Aici am gasit oameni minunati de care m-am atasat foarte repede si multumita lor o sa ma apropii din ce in ce mai mult de visul meu. Colegii mei sunt: Andreea Zerstörer- fondator, chitara, Tibi Dragusin- bass, Cătă Petrescu- tobe.

 

IMG_7338

Ana Magdin: Ce repere ai in muzica si unde doresti sa ajungi ?

Diana Stoica: Oh, am mai multe, imi plac foarte mult: Avenged Sevenfold, WASP, Three Days Grace, Beth Hart. As vrea ca oamenii sa imi asculte piesele din placere. Visez sa ajung sa cant pe un stadion, in fata unui public larg care sa ne cunoasca piesele si sa le cante cu noi.

 

Ana Magdin: Stiu ca ai participat de mica la multe concursuri muzicale , care a fost cel mai important pentru sufletul tau si ce premii ai obtinut ?

Diana Stoica: Am participat la mai multe concursuri in Grecia, Turcia si Romania deoarece parintii mei au vrut sa ma obisnuiasca cu scena. Cand eram mica imi doream sa cant dar aveam emotii mari si raceam inainte de un eveniment important, asa ca ei au vrut sa ma ajute sa depasesc aceste momente. Eu cred ca nu premiile sunt importante, ci experienta dobandita in urma acestora.

 

Ana Magdin:  Pe cine iubesti cel mai mult pe aceasta lume si de ce ?

Diana Stoica: Evident ca imi iubesc parintii mai mult decat orice pe lumea asta. Ei sunt cei care m-au sustinut si care au fost langa mine cand am avut nevoie. Fara ei nu as fi putut avea posibilitatea de a-mi implini visele.

IMG_7339

Ana Magdin: Unde iti doresti sa traiesti in aceasta viata ?

Diana Stoica: Eu cred ca nu conteaza locul unde traiesti deoarece iti poti crea propriul rai oriunde ai fi. Adica sa faci ceea ce iti place si sa ai in preajma ta oameni de suflet, prieteni dragi.

 

Ana Magdin: Cum visezi sa fie viata ta peste multi ani ?

Diana Stoica: Visez sa fac in continuare ceea ce imi place, adica sa cant. E un privilegiu sa poti sa iti dedici timpul unei pasiuni. Visez sa le pot intoarce parintilor bucuriile pe care mi le-au facut ei mie. Am avut o copilarie foarte frumoasa.

 

Ana Magdin: Cum iti doresti sa fie oamenii din viata ta ?

Diana Stoica: Imi doresc sa fie fericiti, iar daca eu pot sa le creez un moment frumos prin muzica, asta ma face pe mine fericita. As vrea sa le multumesc colegilor si profesorilor mei in special lui Bebe Astur care a crezut si crede in mine si cu care am participat la evenimente deosebit de frumoase.

 

Ana Magdin: Ce iubesti si ce detesti la oameni ?

Diana Stoica: Imi place sa vad oameni care pun pasiune in ceea ce fac si sunt creativi. Ii iubesc. Imi place sa vad oameni care au timp sa se gandeasca la ceilalti. Sa imparta un zambet, o bucurie. Daca e sa spun ca imi displace ceva, imi displace ca de multe ori oamenii sunt mult prea grabiti si nu au timp suficient pentru lucrurile frumoase.

 

IMG_7340

Ana Magdin: Un gand pentru romanii de pretutideni

Diana Stoica: Aveti grija de voi, radeti cu tot sufletul si creati-va propriul rai oriunde ati fi.

Ana Morosanu Magdin

Distribuie