Irina Reisler, ingerul doamnelor care doresc sa inceapa o viata noua!

 

La o cafea cu Irina Reisler, povestindu-ne cele mai interesante lucruri din viata sa, si cum isi dedica zilnic un program pentru toti cei care-i cer sfaturi,

 „Pentru mine, a ajuta oamenii este la fel de firesc ca respiratia. Nu pot trai fara asta, de cand ma stiu pe lume. Putem sa o numim iubire pentru semeni si cred ca fiecare om ar trebui sa afle cum isi poate iubi semenii, daca vrea sa fie fericit si implinit. Eu am gasit, pe parcursul vietii mele, diverse cai de a ajuta oamenii. Sau ele m-au gasit pe mine, mai bine spus. In televiziune, campaniile umanitare au devenit lupta mea, pentru viata altora. Apoi, dupa ce am slabit, reusita mea a devenit motivatie in lupta pe care alti oameni au dus-o sau o duc cu kilogramele in plus. Lucrurile s-au petrecut pur si simplu, eu nu am facut nici un efort sa se intample astfel”.

 

 Irina Reisler este una dintre cele mai frumoase femei, emana atata iubire, bunatate, dragoste, mereu prezenta cu sfaturi pentru toti cei care au nevoie, este cel mai bun si mai de suflet psiholog, este neobosita, sta pe site-uri de socializare ajutand cu multe sfaturi si retete sanatoase pe toti cei care o solicita iar a doua zi, este ca scoasa din cutie, prezenta in saloanele ei de infrumusetare, unde, continua cu sfaturi si cu ajutor de specialitate toate doamnele care-i viziteaza salonul!

De ceva vreme, „construieste” o poezie din pietre prestioase si semipretioase, bucurandu-si clientele cu modele unicat de coliere si alte bijuterii, care imbraca orice suflet in multa dragoste, iubire si curaj! Cum sa nu o iubesti pe Irina Reisler, cum sa nu iti doresti sa-i vizitezi saloanele de infrumusetare si, cel mai important, cum sa nu-i urmezi modul de viata?

 

 

23561569_1752386191470145_6291495081074230182_n

Asadar, va invit sa citim impreuna, la o cafea, o poveste din aceasta viata a unui suflet foarte special!

 

 

 

20292662_1613182515390514_4391847142816376926_n

Ana Magdin: Draga mea, Irina, esti deja celebra pentru dieta 3+3, experienta ta, o aduci cu atata dragoste si daruire in folosul tuturor celor care aleg sa porneasca pe un nou drum pentru sanatatea lor, atat pe site-urile de socializare, dar, ai infiintat saloane de slabire si infrumusetare pentru toti cei care viseaza sa arate ca tine! De unde ai aceasta putere, sa fie de la bunatatea ta infinita si de la iubirea ta evidenta pentru oameni?

Irina Reisler: In primul rand, iti multumesc, Ana draga, pentru vorbele frumoase, la adresa mea, si pentru o noua intalnire, fie ea si virtuala! Despre puterea de a darui se pot spune multe, dar, eu cred ca “a darui oamenilor” face parte din Rostul meu, din menirea mea, pe acest pamant. Iar cand un om isi afla Rostul, totul vine de la sine, indiferent cat de complicat ar parea, si se transforma in firesc. Pentru mine, a ajuta oamenii este la fel de firesc ca respiratia. Nu pot trai fara asta, de cand ma stiu pe lume. Putem sa o numim iubire pentru semeni si cred ca fiecare om ar trebui sa afle cum isi poate iubi semenii, daca vrea sa fie fericit si implinit. Eu am gasit, pe parcursul vietii mele, diverse cai de a ajuta oamenii. Sau ele m-au gasit pe mine, mai bine spus. In televiziune, campaniile umanitare au devenit lupta mea, pentru viata altora. Apoi, dupa ce am slabit, reusita mea a devenit motivatie in lupta pe care alti oameni au dus-o sau o duc cu kilogramele in plus. Lucrurile s-au petrecut pur si simplu, eu nu am facut nici un efort sa se intample astfel. Si nu este un efort sa ajut, sa stau zile si nopti alaturi de cei care au nevoie de sfaturile mele, de ceea ce stiu despre slabit, nu este un efort sa corectez meniuri pana la 2, 3 dimineata si apoi sa fiu fresh pentru clientele mele de la salon. Totul este atat de natural, incat indraznesc sa il numesc Rostul meu.

 

21151701_1656916424350456_4332083758306407827_n

Ana Magdin: Cat de solicitata esti pentru sfaturi legate de slabire,  stiu, dar care sunt cele mai dureroase intrebari care ti se pun din partea celor care nu mai spera ca vor ajunge la o greutate sanatoasa?

Irina Reisler: Din pacate, desi traim in anul 2018, desi informatia de calitate, despre slabirea corecta si sanatoasa, exista, desi sunt voci pertinente care transmit aceasta informatie de calitate, oamenii inca viseaza la miracole, viseaza sa slabeasca 10 kilograme intr-o saptamana, viseaza ceaiuri si pastile de slabit magice, isi imagineaza ca pot slabi consumind tot felul de porcarii. Aceasta este zona care “doare” si, uneori, imi pare rau ca munca mea de 10 ani in zona nutritiei si slabirii nu a ajuns chiar la toata lumea. Asa ca, voi continua sa transmit oamenilor mesaje corecte, nu apa de ploaie, informatii de calitate, nu minciunele de marketing, si voi continua sa raman alaturi de cei care isi doresc sa slabeasca si sa invete sa manance corect si sanatos. Am avut 100 de kilograme, am slabit 50, de 16 ani mentin rezultatele si am invatat tot ce se poate invata despre alimentatie, despre slabire, despre terapii de slabire. Oricine poate slabi si isi poate mentine greutatea, daca intelege ca, in slabire, nu exista miracole, ci doar lucruri corect facute.

 

17458046_1443515425690558_4799249762397913840_n

Ana Magdin: Poti sa le dai cititorilor cateva sfaturi pentru a avea curaj sa inceapa o noua viata pentru sanatatea lor dar si pentru aspectul fizic?

Irina Reisler: Este complicat sa transmiti niste sfaturi generale, intr-o problema atat de personala, cum este slabirea. Totusi, am sa le spun cititorilor tai ca obezitatea, grasimea, cu alte cuvinte, reprezinta o boala. Care, netratata, poate chiar sa ucida. Nu este nici o gluma! Kilogramele in plus ne pot ucide si trebuie sa intelegem ca a slabi nu este un moft, ci unicul tratament care poate vindeca aceasta boala parsiva, numita obezitate. Primul sfat, asadar, este sa va apucati de treaba, daca aveti kilograme in plus. Al doilea sfat este sa nu cautati diete-minune si sa nu va faceti iluzii ca puteti slabi 30 de kilograme intr-o luna. Nici nu este posibil, nici nu ar fi sanatos, daca s-ar putea. Alegeti diete potrivite si echilibrate, fie ele si universale. Daruiti-va timp si invatati Lectia Rabdarii. Slabirea trebuie sa se produca in timp si dieta trebuie sa va invete sa mancati corect si sanatos, ca sa puteti mentine rezultatele. Lucrati cu voi, cu corpul vostru si cu mintea voastra. Slabirea inseamna mult mai mult decat ceea ce punem in farfurie. Inseamna schimbare profunda, la nivel mental, spiritual, sufletesc. Cine iese invingator din lupta cu kilogramele, va fi, cu siguranta, un om mult mai puternic, pentru care nimic nu va mai fi imposibil. Veti primi in dar o a doua viata. Si nu orice are acest privilegiu, ci doar cei care inteleg ca acest dar, care este viata, chiar merita pretuit, respectat, infrumusetat si imbunatatit. Slabirea poate fi o etapa superba din viata unui om, si nu o corvoada frustranta, daca stim cum sa o privim si cum sa o parcurgem!

 

thumbnail

Ana Magdin: Unde te pot gasi cei care doresc sa inceapa un program ordonat de slabire si de infrumusetare?

Irina Reisler: In fiecare zi, sunt in cabinetul meu, in cadrul salonului “Private Boutique Salon by Irina Reisler”. Este locul in care pun mai mult de jumatate din viata mea, de ani buni, si in care traiesc, alaturi de clientele mele, bucuria reusitei in lupta cu kilogramele. Cine se tine de treaba si de mine, nu da gres. Sunt un fel de antrenor al celor care vor sa afle si sa invete secretele alimentatiei sanatoase:).

 

Ana Magdin: Stiu ca ai solutii si pentru cei care nu au timp sa ajunga la salonul tau, despre ce tratamente la domiciliu este vorba?

Irina Reisler: Din 2009, exista magazinul on line store.irinareisler.ro, unde am adus cea mai eficienta gama de cosmetice profesionale, destinata atat remodelarii corporale, cat si ingrijirii tenului si parului. Produsele PostQuam vin din Spania si am fost primul magazin care a oferit persoanelor fizice produse profesionale, folosite doar in clinici medicale si de infrumusetare.

TFSC (1)

A fost ambitia mea, sa ofer clientelor mele si clientilor mei sansa de a folosi un produs profesional, acasa. Pentru cei din tara si din strainatate, care nu pot ajunge la salon, am creat pachete-tratament pentru tratarea celulitei, pentru slabire, pentru detoxifiere si pentru tonifierea pielii. Therma-Frio-Shock este un tratament anticelulitic deja celebru, care a facut fericite multe doamne!

 

Ana Magdin: Ce noutati mai ai, legate de acest mod de viata?

Irina Reisler: De la ultimul nostru interviu, pot spune ca am descoperit schema perfecta, care imbina dieta cu terapiile corporale. Rezultatele ultimilor 2 ani sunt fabuloase, pentru cei care au urmat corect un program de slabire care include alimentatie corecta si terapii corporale de calitate. Nu cred in “terapiile miraculoase, care reduc 25% din tesutul gras, dupa prima sedinta” (pot sa rad? :)), si nici in teoriile care azi ne indeamna sa mancam alimentul x si maine il pun la zid. Cred in terapiile care au proba timpului si in dieta care iti e prieten, nu dusman.

 

18485653_1515004245208342_2635629959691823445_n

Ana Magdin: Cum iti bucuri sufletul si viata?

Irina Reisler: De aproape 2 ani, imi iau energia din lucrul cu pietrele pretioase si semi-pretioase. Nu ma intreba de unde a aparut aceasta pasiune, de ce acum si catre ce ma indrept. Nu stiu sa raspund la nici una dintre aceste intrebari, ci doar sunt fericita ca am gasit o noua cale de a spune oamenilor povesti: creez bijuterii-poveste. Lucrez noaptea, dupa ce termin de corectat meniuri, si traiesc o frumoasa poveste de iubire cu aceste miracole ale naturii. O mica parte din bijuterii este expusa in magazinul on-line, o alta parte se afla in salon si cea mai mare parte sta frumos asezata pe sufletele clientelor mele. La inceput, lucram doar pentru mine. Apoi, doamnele din viata mea au cerut sa lucrez si pentru ele. Si, usor, usor, am ajuns sa am un cerc de cliente care poarta doar bijuterii lucrate de mine, carora le fac prezentari private de bijuterie si carora le daruiesc, mereu si mereu, franturi din sufletul meu. Dincolo de frumusetea pietrelor pretioase, este vorba despre dragostea si energia care incarca aceste bijuterii. Ele vin din sufletul unui om. Al meu.

 

23755194_1763575540351210_9123518735169675013_n

Ana Magdin: Un gand pentru romanii de pretutindeni!

Irina Reisler: Oriunde v-ati afla, sa nu uitati ca puteti reusi! Orice v-ati propune. Eu am o vorba: Tinteste sus! Limita e cerul.

Ana Morosanu Magdin

17362674_1437880172920750_5559781248475258354_n

 

Distribuie