Pe langa afacerile de succes, Corin Romanescu, se gandeste si la oamenii cu nevoi sociale!

La o cafea… cu omul de afaceri, Corin Romanescu,

Asociaţia pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane (ACSAU) şi-a stabilit misiunea de a contribui la activitatea socială si spirituala a persoanelor din Bucuresti, la dezvoltarea conştiinţei spirituale a cetăţenilor Municipiului Bucuresti”!

20863836_1652328861474963_1757021797_n

 

Ana Magdin: Domnule Corin Romanescu, am tot vorbit despre afacerea dvs, The President! Ce noutati aveti pentru anul acesta?

Corin Romanescu: In lupta pentru mentinerea profitabilitatii, managerii companiilor au tot mai mare nevoie de informatii de ultim moment despre ceea ce se intampla in interiorul companiei si in piata, care sa le permita sa ia deciziile potrivite intr-un timp cat mai scurt.

Asa cum spuneam, 2018 pentru mine reprezinta un nou inceput, un  an mai bun. Si plecam cu optimism, asa cum am plecat si la inceputul anului 2017 si nu pot decat sa sper ca lucrurile se vor desfasura asa cum ne-am propus.

Va spun sincer ca acum, dupa 4 ani de la implementarea unui proiect de succes, nu pot decat sa ma bucur ca am facut aceasta alegere, pentru ca si pe vremuri grele, si pe ploi cu tunete si fulgere macar avem o imagine clara a ceea ce se intampla in interiorul acestui business. A fost greu la inceput, in special in primele luni de la implementare. Acum pot sa zic ca  toata lumea, toti angajatii Centrului de Evenimente The President, care se afla in parcul Tei pe marginea lacului, sunt foarte bine pregatiti, stiu mereu ce au de facut, dar lucrurile deja functioneaza in normalitate, nu mai avem nici un fel de  sincope. Am reusit sa facem o echipa redutabila, performanta care lucreaza la un  nivel superior si va marturisesc ca oferim servicii premium clientilor nostri.
Sfatul pe care il pot da managerilor este sa aiba incredere in ceea ce fac, sa fie deschisi la nou, si sa invete cum trebuie parcurs drumul unei afaceri pana la destinatie. Daca nu stii sa parcurgi drumul pana la destinatie intr-o afacere, este mai greu sa reusesti ceea ce ti-ai propus. Pentru anul acesta mi-am propus găsirea celor mai bune noi idei sau strategii de marketing pe care să le implementez pentru a-mi crește afacerea. Doresc sa-mi optimizez prezența online, să promovez vânzările sau pur și simplu să încerc noi metode de marketing.

Anul acesta as dori sa  implementez pentru afacerea mea cateva idei eficiente și creative.

Idee: Încearcă promovarea pe alte rețele sociale: Exemplu Instagram

Idee: Folosește-te de strategiile avansate de targetare pe Facebook

Idee: Folosește Lookalike Audiences pentru a găsi clienți noi

Idee: Folosește ad-urile de tip carusel pentru a spune o poveste

Idee: Convertește mai mult din traficul de pe site prin retargeting

Idee : Idei pentru viral marketing

Idee: Adu trafic masiv cu un giveaway

Idee: Crează un program de recomandare

Idee: Fă ușor ca fanii să îți distribuie conținutul

Idee: Fă parteneriate cu cei care vând aceluiași public țintă ca tine.

Idee: Folosește echipa internă pentru a avea tracțiune

Idee: Răspunde întrebărilor de pe forumuri pentru a construi autoritate

Idee: Intervievează experți din industrie pentru conținut ce va fi distribuit (shareable content)

Idee: Oferă „sfaturi pro” și alte metode de upgradare a conținutului

Idee: Refolosește conținutul pentru a atrage mai mulți oameni către afacerea ta

Idee: Oferă instrumente gratuite

Idee: Folosește idei generate de clienți

Idee: Crează scurte ghiduri

Idee: Răspunde la cele mai simple și „stupide” întrebări din industria ta

Idee: Nu uita de retenția clienților

Idee: Revezi secțiunea de prețuri

Idee: Fă interviuri cu clienții pentru a descoperi puncte dureroase

Idee: Adaugă dovadă socială pe pagina de produs/serviciu.

Inainte de a lansa o idee intr-o campanie este de bun augur sa te intrebi: Ce sentiment transmiti utilizatorilor despre brandul tau pe social media? Parerea mea este ca trebuie sa fii autentic!

26994696_1843813695659811_1725076203_n

Ana Magdin: Ati infiintat “Asociatia pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane”, pe ce principii functioneaza si ce asteptari sa aiba oamenii de la acest program de suflet?

Corin Romanescu: Asociaţia pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane (ACSAU) şi-a stabilit misiunea de a contribui la activitatea socială si spirituala a persoanelor din Bucuresti, la dezvoltarea conştiinţei spirituale a cetăţenilor Municipiului Bucuresti.
În scopul îndeplinirii acestei misiuni, Asociaţia pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane (ACSAU) şi-a fixat un obiectiv major si anume de a ajuta cat mai multe persoane de a trece de perioada critica prin care orice persoana poate sa treaca la un moment dat si de a avea o relatie cu Dumnezeu.
Ca principala misiune pe care o are Asociaţia pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane (ACSAU) consta in organizarea de acţiuni cu scop social si spiritual in Municipiul Bucuresti si in zonele limitrofe.

26996771_1843715892336258_1869836424_n

Asociaţia pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane (ACSAU)  este o organizaţie non-profit  dedicata activitatii sociale si spirituale integrate pentru persoanele din Municipiul Bucuresti.

Reprezentantii Asociaţiei pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane (ACSAU)  isi propune ca sa ajute si sa sprijine persoanele aflate in nevoie prin imbunatatirea calitatii vietii.

Asociaţia pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane (ACSAU) a fost infiintata de catre  Corin Romanescu impreuna cu sotia,  Cristina Romanescu.

Aceasta asociatie am infiintat-o din entuziasm si cu credinta in Dumnezeu si dorim ca aceasta asociatie  sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii sociale si spirituale a cat mai multor oamenii din Municipiul Bucuresti.

De ce Asociaţia pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane (ACSAU )?
Din recunostinta.
Pentru cine?
Pentru Dumnezeu.
De ce pentru Dumnezeu?
Pentru ca Dumnezeu a facut miracole in viata noastra si inca face si noi vrem sa fim mai departe o binecuvantare pentru ceilalti.

 

 26996507_1843814632326384_673681402_n

Ana Magdin: Vacanta sarbatorilor de iarna, ati petrecut-o impreuna cu familia dvs, in America! Ce a schimbat in sufletul si in gandurile dvs vizita in SUA?

Corin Romanescu: De obicei, eu si familia mea, petrecem sarbatorile de iarna impreuna. Anul acesta am petrecut aceste sarbatori de iarna  in America. Am petrecut  Craciunul si Revelionul, impreuna cu familia in Hawaii.  Va marturisesc ca a fost o vacanta reusita. Priveliste minunata, mancarea foarte buna, oameni primitori. Foarte cald si curat in camerele de hotel. Pentru petrecerea de Revelion, am avut muzica si un DJ foarte tare. Mancarea a fost exceptionala. Multe preparate si foarte gustoase. Recomand, mai ales in timpul sarbatorilor de iarna. Pentru cei care doresc sa faca surfing este cel mai potrivit loc. Aceasta vacanta a fost foarte buna pentru mine si bineinteles si pentru sotia si copiii mei, in principal, pentru a-mi aseza  lucrurile in minte intr-o ordine si pentru a-mi fixa noile proiecte pe care vreau sa le dezvolt in Bucuresti.

27044656_1843814065659774_1481376326_n

Atunci cand esti rupt de locurile unde traiesti zi de zi, reusesti sa te relaxezi si sa poti sa gandesti noi proiecte, noi activitati si tot ceea ce este frumos pentru tine si cei dragi. America, intr-adevar este ceva deosebit si merita vazuta si va marturisesc ca ce m-a impresionat foarte mult, a fost ca majoritatea oamenilor cred in Dumnezeu.

 

26995030_1843814005659780_1621687067_n

 

 

 

Ana Magdin: Ce simtiti sa faceti pentru angajatii dvs si ce proiecte aveti in acest sens?

Corin Romanescu: Nimic nu m-ar bucura mai mult decât să am unul sau mai mulți angajati  care să mă poată înlocui, pentru că atunci înseamnă că mi-am făcut treaba și am construit ceva sustenabil. Mai înseamnă și că eu pot merge mai departe și face noi lucruri. Scopul meu e să  dau destulă informație și destulă autonomie încât oricine din firma/firme sa poata lua aproape toate deciziile fără să fie nevoie de mine.

Angajatii din firmele pe care le conduc cand vin la mine cu propuneri sau probleme, ii încurajez să se gândeasca la opțiuni cât mai clare și concrete, ca să pot zice da, sau nu, cât mai ușor. Pe de altă parte, dacă nu știu ce e de făcut, i-am rugat sa nu țina pentru ei, problemele trebuie discutate rapid si rezolvate.

Sunt un om moral. Nu scorțos, nu închistat, nu pudic, dar țin foarte mult la onestitate, la transparență, la încredere. Ne tratăm unul pe altul cu respect, ne zicem ce avem de zis, nu ne bârfim pe la spate, nu ne sabotăm, suntem împreună și dăm unul altuia doar ce avem mai bun.

Ce caut eu la fiecare angajat, este ceva valoros, și anume, relații profesionale de încredere, bazate pe libertate, demnitate și respect reciproc.

Ex: Echipa The President, este o echipă puternica și ne bazăm pe încredere.

26995012_1843813675659813_1183461152_n

Ana Magdin: Pana unde va duce gandul atunci cand doriti sa ajutati oamenii care au mari probleme sociale?

Corin Romanescu: Asa cum am mai spus, am infiintat o asociatie care are misiunea de a contribui la activitatea socială si spirituala a persoanelor din Bucuresti si zonele limitrofe, iar obiectivul principal al acestei asociatii este de a ajuta cat mai multe persoane de a trece de perioada critica prin care orice persoana poate sa treaca la un moment dat si de a avea o relatie cu Dumnezeu. Este un proiect nou pe care l-am gandit de ceva vreme, iar  in vacanta de iarna din America, am hotarat ca trebuie sa fac acest lucru, sa pornesc acest proiect prin care pot ajuta oamenii aflati in nevoie  si cred cu tarie ca va avea un mare succes. Cu ajutorul lui Dumnezeu membrii acestei asociatii vor ajuta oamenii sa treaca mai usor peste problemele pe care le au fiecare si fiecare om la randul lui trebuie sa se hotarasca ce vrea de la viata si sa actioneze in directia respectiva cu incredere si curaj.

 

Ana Magdin: Ce proiecte aveti in lucru, in acest an, 2018?

27046836_1843853528989161_54348893_o

Corin Romanescu: In anul 2018 am in executie un proiect imobiliar in centrul Municipiului Bucuresti care se va numi Business Center The President. Este un imobil compus din 2S+P+5E care are o suprafata construita desfasurata de aproximativ 5000 mp. La sfarsitul anului 2018 va fi dat in folosinta. Este un proiect unicat in Bucuresti prin pozitia unde este amplasat si prin arhitectura acestuia. Va marturisesc ca este un proiect la care lucrez din anul 2015 si sper cu ajutorul lui Dumnezeu ca la sfarsitul anului 2018 va fi finalizat si dat in folosinta.

27049177_1843853535655827_794934214_o

 

Ana Magdin: Doriti sa va extindeti mai mult afacerile, cu alte idei, sau va concentrati pe cele pe care le aveti deja?

Corin Romanescu: Sunt o persoana cu viziune si un intreprinzator in adevaratul sens al cuvantului si doresc ca pana la sfarsitul vietii mele sa construiesc si sa dezvolt cat mai multe afaceri, activitati  de pe urma carora sa se bucure cat mai multi oameni. Va marturisesc ca lucrez de aproximativ 20 de ani, mai bine spus de cand am absolvit Universitatea, mai precis, Facultatea de Constructii Civile Industriale si Agricole  si peste tot pe unde am lucrat am lasat cate ceva in urma mea de care sunt mandru, atat eu, cat si cei care le folosesc in momentul de fata. Am in vedere mai multe proiecte pe care cu ajutorul lui Dumnezeu as dori ca in perioada urmatoare sa le pot pune in opera. Sunt proiecte cu un impact mare social si comercial. Ideea de baza este  sa imbunatatim ceea ce avem si sa ne extindem in alte domenii. Asta imi doresc legat de afaceri.

26994673_1843813808993133_1020714863_n

Ana Magdin: Ce va doriti cel mai mult pentru familia dvs, dar pentru prieteni?

Corin Romanescu: Cel mai mare dar pe care mi l-a dat Dumnezeu  este ca suntem o familie fericită,  cu prieteni dragi, pe care ii simtim tot timpul aproape. Eu imi doresc o viata de familie linistita si frumoasa,  plina de  bucurii.

Dorinta mea cea mai mare este sa fiu intotdeauna impreuna cu sotia mea Cristina, cu cele doua fetite, Maria si Ioana, si baiatul meu, Andrei. Imi doresc ca eu si familia mea sa fim sanatosi, copiii mei sa aiba un viitor mult mai bun si mai lipsit de griji decat al meu, sa fie sanatosi si sa aiba noroc in viata.

 

Ana Magdin: Ce este credinta pentru sufletul dvs?

Corin Romanescu: Pot sa va dau un raspuns simplu si anume ca fiecare om ar trebui sa abia o relatie personala cu Dumnezeu. Eu va pot spune ca am aceasta relatie cu Dumnezeu, dar ca sa inteleg acest lucru a trebuit sa citesc Biblia in integralitatea ei si, bineinteles sa o recitesc tot timpul. Eu pot spune asa, ca  Sufletul omenesc are nevoie de toate cele pe care le ofera Isus Hristos Domnul si Mantuitorul nostru.

27042728_1843813742326473_1587957574_n

Ana Magdin: Un gand pentru romanii de pretutindeni!

Corin Romanescu: Sa fie sanatosi si sa se gandeasca fiecare la Dumnezeu. Pentru ca numai prin credinta putem sa reusim absolut totul in viata.

 

Ana Morosanu Magdin

 

Distribuie