Nelly Nastase isi face canal de Show Bizz pe youtube!

 

De vorba cu fotomodelul Nelly Nastase, stabilita de ceva vreme la New York,

„Uneori, avem momente in viata cand suntem la pamant si avem nevoie sa stim ca se poate sa o luam de la inceput si ca nu exista alta cale decat cea catre mai bine si succes!”

 

19866681_10209836921226404_309207538_n
Nelly Nastase

 

Stabilita de cativa ani la New York, faimosul fotomodel Nelly Nastase, face numai lucruri care o incanta, se ocupa tot timpul de cate ceva, la inceputurile ei in America, a avut linia proprie de produse de cofetarie, patiserie si paine de casa. Model, mereu in lumina reflectoarelor, prezenta in nenumarate emisiuni de stiri si divertisment, promotorul unitatii intre oameni si oameni de succes, femeie de afaceri in Wall Street, actrita de succes cu rol foarte bun in „Minte-ma frumos”, a fost fondatoarea primei scoli de modele din Romania, a facut multe  acte de binefacere iar gesturile ei, au bucurat sufletele a sute de oameni!

Pentru ca este o fire extrem de sociabila, Nelly Nastase este invitata saptamanal la intalniri cu oameni  de linia intai, pentru ca ea, se ocupa din umbra de imaginea unora dintre cei mai de succes oameni de afaceri, medici, regizori, diverse celebritati…

Asadar, cunoscand foarte multe elite ale Americii, Nelly, isi va lansa in curand canalul de show-bizz pe youtube, pentru a impartasi cu fanii si cu prietenii, toate momentele frumoase, toate evenimentele la care ea participa, dorind totodata, ca toti cei care ii vor urmari canalul pe youtube, sa afle povesti de succes, povesti interesante, momente de la evenimente importante, oameni de succes, celebritati de la Hollywood si din Romania. Are deja interviuri in exclusivitate care vor fi lansate foarte curand.

 

 

Nelly Nastase in filmul "MInte-ma frumos"!
Nelly Nastase in filmul „Minte-ma frumos”!

Ana Magdin: Nelly, ce iti doresti de la acest canal, ce doresti sa transmiti prin noua ta pasiune?

Nelly Nastase: Imi doresc foarte mult ca acest canal sa fie vizualizat de cat mai multe persoane, sa gaseasca in el un model de inspiratie, de motivatie, si, totodata, fun…

Uneori, avem momente in viata cand suntem la pamant si avem nevoie sa stim ca se poate sa o luam de la inceput si ca nu exista alta cale decat cea catre mai bine si succes.

Foarte multe mesaje pe care le-am primit de-a lungul timpului, ma indemnau  sa am emisiunea mea la tv, asa ca…, de acum incolo, toti cei care doresc sa afle noutati de la oameni care chiar au ceva de spus, ii astept pe canalul meu.

19832641_10209836957187303_1549534494_n
Nelly Nastase

Ana Magdin: Avand in vedere ca ai fost si esti una dintre cele mai frumoase femei, primesti intrebari si sugesti legate de fashion, de intretinere…?

 Nelly Nastase: Multumesc mult, Ana! Da, primesc multe intrebari despre cum sa te mentii mereu in forma, depre machiaj, par, fashion, sau mi-au cerut sfaturi cum sa faca sa fie mai bine pentru copii lor sau intr-o relatie.  Fiind aici la NY, am intilnit foarte multe persoane si celebritati, evenimentele de aici si viata sunt spectaculoase, de aceea vreau sa le impartasesc cu toti fanii mei.

Ana Magdin: Stiu ca esti foarte ocupata, MG, este prioritatea vietii tale…, cum reusesti sa iti imparti timpul in atatea locuri?

Nelly Nastase: Da, Ana, asa este, sunt o persoana foarte ocupata, alerg peste tot , MG face tenis si asta inseamna si majoritatea weekendurilor ocupate cu turneele. Uneori,  ma uit noaptea la ziua care s-a terminat si ma gandesc cum am reusit sa fiu in atatea locuri. Mi-ar trebui 48 de ore in care sa fie ziua!

Ana Magdin: Cum este pentru tine viata la New York?

 Nelly Nastase: NY este superb, un oras impunator, cultural , iubesc foarte mult partea de upper east side,  pentru ca este foarte multa liniste si foarte multe parcuri. Nu simti nebunia orasului, care, uneori, este obositoare.

 

Aici pot sa subscrie toti cei care vor sa intre pe canalul de show bizz  -Nelly Nastase!

https://www.youtube.com/c/NellyNastase

Ana Morosanu Magdin

 

Distribuie