Corin Romanescu, un român de succes!

De vorba cu omul de afaceri Corin Romanescu,

De multe ori, uitam sa fim buni cu cei din jur, sa zambim, sa facem fapte altruiste, sa ii incurajam pe cei dragi si sa folosim timpul in avantajul nostru, pentru a deveni mai buni si mai toleranti!”

 12745479_1061241177250404_3486481829176097475_n

 

Corin Romanescu, omul care s-a gandit la o afacere care sa bucure sufletele celor care doresc ca printr-o intalnire cu prietenii, sa-si marcheze momente frumoase din viata, de la nunti, botezuri si pana la evenimente care sa le deconecteze stresul zilnic!

Nu este usor ca in aceste vremuri sa ai si sa mentii o afacere, nu este usor ca aceasta afacere sa aiba legatura cu sufletele oamenilor pentru ca pretentiile sunt diferite, ideile si dorintele fiecaruia duc la noi si noi reinventari pentru ca toata lumea sa fie multumita!

Omul de afaceri Corin Romanescu, reuseste cu succes in aceasta afacere, unde toti cei care-i calca pragul se simt ca acasa, fara a simti raceala unei simple locatii sau stresul dintr-un restaurant in care ospatarul uita sa mai vina…!

La The President, totul este perfect, toti cei care calca pragul acestui loc superb,  se simt bine, relaxati si pleaca cu gandul ca se vor reintoarce ori de cate ori timpul le va permite sau vor dori sa-si petreaca timpul alaturi de cei dragi, marcand diverse evenimente de viata!

Intr-o locatie absolut mirifica, oamenii isi pot implini visele prin evenimente exact cum isi doresc!

 

 

Ana Magdin: Domnule Corin Romanescu, aveti una dintre cele mai frumoase si mai luxoase locatii pentru evenimente, “The President”, pe malul lacului Tei din Capitala! Cat de solicitat sunteti si care sunt cele mai speciale evenimente care va bucura sufletul?

 

17190666_1441563069218211_8382735575333357567_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Corin Romanescu: Centrul de Evenimente THE PRESIDENT este situat intr-o zona de vis din mijlocul Bucurestiului, in parcul Tei, pe malul Lacului, inconjurat de vegetatia parcului cu acelasi nume, saloanele #ThePresident  sunt locul ideal pentru evenimentele clientilor nostri.

Centrul de Evenimente THE PRESIDENT, este un loc prietenos, elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile fac diferenta, iar conceptul special pentru reusita organizarii evenimentelor clientiilor nostri este garantat de Echipa #ThePRESIDENT pe care cu onoare o conduc.

Reteta evenimentului perfect sau asa cum mentionati  dumneavostra,  evenimentele speciale care imi bucura sufletul sunt acele petreceri sau nunti/botezuri/evenimente corporate care se desfasoara intr-o atmosfera care sa denote originalitate si eleganta. Gandim aceste evenimente pentru a lasa amintiri placute tuturor clientilor si invitatilor, dar si pentru a va conferi mandria de a fi gazda unei seri de neuitat.

 

11903729_687448488023038_5713633260750802681_n

Ana Magdin: Se spune ca organizati cele mai reusite evenimente, ce faceti mai exact de i-ati cucerit pe cei care-si doresc sa va calce pragul la “The President”?

Corin Romanescu: Centrul de Evenimente THE PRESIDENT, situat intr-un decor exclusivist in centrul Bucurestiului, in parcul Tei – pe malul Lacului, va invita sa descoperiti rafinamentul produselor internationale preparate de Chef Romeo Dociu si Chef Gabriel Manea, doi dintre cei mai experimentati bucatari din Bucuresti, asa cum reiese din feedback-ul clientilor care ne-au trecut pragul, si care au incercat produsele pregatite de acestia. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul gastronomic, cu studii si workshop-uri absolvite in Centrele de Excelenta atat nationale, dar mai ales internationale, bucatarii nostri pot satisface cele mai exigente gusturi, pot reproduce cele mai dificile retete la care vor adauga o nota personala astfel incat experienta traita alaturi de echipa #ThePRESIDENT sa fie una memorabilia.

Echipa #ThePRESIDENT este o echipa de profesionisti selectata special pentru fiecare eveniment.Suntem alaturi de clientii nostrii ca sa ne povesteasca cum isi imagineaza nunta/botezul/petrecerea lor si sa-i ajutam sa transpuna dorintele in realitate.

Mai mult decat atat ii asistam la alegerea meniului, a muzicii, a decoratiunilor,  putem gandi impreuna momente artistice speciale pentru nunta/botezul/evenimentul fiecaruia si contam pe profesionisti cu mare experienta in domeniu care fac parte din echipa #ThePRESIDENT pentru a asigura gestionarea si supervizarea intregului eveniment.

11866391_687448538023033_169749954455235954_n

 

Ana Magdin: De cate locuri dispune locatia dvs?

 

Corin Romanescu: Centrul de Evenimente THE PRESIDENT dispune de 5 Saloane pentru Evenimente, Terasa, Piscina si Loc de joaca pentru Copii:

o         Salonul Roma cu o capacitate intre 60-150 de persoane

o         Salonul Milano cu o capacitate intre 100-200 de persoane

o         Salonul Verona cu o capacitate intre 150-400 de persoane

o         Salonul Florenta cu o capacitate intre 150-400 de persoane

o         Salonul Florenta-Verona cu o capacitate intre 401-800 de persoane

o         Terasa Venetia cu o capacitate de 600 de persoane

o         Piscina semi-olimpica cu o capacitate de 300 de locuri

o         Loc de joaca pentru copii cu o capacitate de 100 de locuri

Centrul de Evenimente THE PRESIDENT este un loc ideal pentru oficierea Cununiei Religioase sau pentru sedinta foto.

Echipa #ThePRESIDENT este o echipa de profesionisti care asigura clientii nostri ca petrecerea se va desfasura la cele mai inalte standarde.

 

13626378_1145516055508304_2648114004299334178_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ana Magdin: Cum merg afacerile in aceste vremuri, va ajuta statul, legile… in vreun fel? 

Corin Romanescu: Atunci cand te hotarasti sa fii unul din oamenii care se ocupa cu tot felul de afaceri, trebuie sa fii o persoana care are calitatile necesare pentru a conduce cu succes o afacere. Cum anume ar trebui sa fie o astfel de persoana? Ce calitati ar trebui sa aiba? Aici este mult de discutat…

Este de asemenea foarte important sa fii o persoana care are incredere in ceea ce ofera spre vanzare celorlalti. Trebuie sa ai incredere ca produsele pe care le vinzi sunt cele mai calitative, iar serviciile cele mai bune. Mai mult decat atat, trebuie sa ai in vedere faptul ca trebuie sa ii faci si pe ceilalti sa aiba incredere in produsele si serviciile tale.

Gandirea critica trebuie de asemenea sa fie nelipsita. Nu trebuie sa respingi ideile venite din partea altor persoane. Bineinteles, nu trebuie sa iei totul de bun, insa gandirea critica te ajuta sa selectezi acele idei care iti vor aduce doar beneficii in afacerea pe care o detii.

O alta calitate importanta este autodeterminarea. Autodeterminarea este acea convingere pe care trebuie sa o ai vis-a-vis de faptul ca totul depinde de ceea ce vei face tu, nu de mediu sau de alte persoane. Nu vei ajunge nicaieri daca mereu dai vina pe factorii externi cand ceva nu merge bine. Desigur, exista situatii in care cauza neplacerilor vine de la anumiti factori externi, dar este total gresit sa ai impresia ca asa este de fiecare data. Trebuie sa faci tot ce depinde de tine pentru a reusi.

Ultima calitate pe care o amintesc se refera la perseverenta. Nu trebuie sa lasi niciodata obstacolele sa-ti opreasca drumul. Fa totul pentru a trece peste ele si ramai eficient, chiar daca situatiile prin care treci nu sunt unele prea fericite. Trebuie sa rezisti chiar daca esti stresat, chiar daca presiunea externa este foarte mare. Fii perseverent si ai mult mai multe sanse sa ajungi acolo unde iti doresti.

Acestea sunt o parte din calitatile necesare unui om de afaceri.

10665294_1061234407251081_4998505809687245745_n

 

 

Ana Magdin: Cum este omul Corin Romanescu, cum va petreceti timpul liber?

Corin Romanescu: Corin Romanescu este un om simplu, modest, prietenos, grijuliu, intelegator, rabdator si iubitor! Sunt cateva dintre calitatile pe care doresc sa le mentionez.

In momentul de fata traim intr-o lume complicata, in care viteza, banii si satisfactia personala conteaza cel mai mult. De multe ori, uitam sa fim buni cu cei din jur, sa zambim, sa facem fapte altruiste, sa ii incurajam pe cei dragi si sa folosim timpul in avantajul nostru, pentru a deveni mai buni si mai toleranti. Timpul liber in cea mai mare parte il petrec muncind, studiind si cat mai ramane dintr-o zi si cu familia.

 

Ana Magdin: Cum decurge o zi din viata dvs?

Corin Romanescu: Nu este foarte usor sa te trezesti la prima ora a diminetii, mai ales dupa o noapte lunga, dar este incredibil ce poate sa faca o persoana care isi incepe ziua la sase dimineata asa cum incep eu aproape in fiecare zi!

Însă, dacă vei începe să te trezești mai devreme, vei avea destul timp să faci tot ceea ce ți-ai propus fără a mai te simți stresat. Ca de exemplu, să te bucuri de o baie relaxantă, să-ți alegi hainele cu care îți stă cel mai bine in ziua respectiva, să-ți prepari un mic dejun delicios pentru tine și pentru familia ta și să ajungi la serviciu la timp, toate acestea fără a mai avea impresia că te fugărește cineva. Timpul este una din cele mai prețioase resurse de care dispunem astăzi. Şi totodată, una dintre cele mai frecvente probleme cu care ne luptăm. O bună organizare a timpului duce implicit și la creșterea productivității și la rezolvarea unui număr mare de probleme. Pentru a deveni mai bun ȋn managementul timpului și pentru a maximiza beneficiile fiecărei zile, tin cont de urmatoarele  sfaturi: Programeaz fiecare zi ȋn avans, folosesc o agendă, impart sarcinile după priorități, las loc și pentru lucrurile neașteptate, organizez documentele eficient, investesc timp pentru a cȃștiga timp, nu ma las distras de activitățile preferate. Cam asa decurge o zi din viata mea.

 

12744145_1061234387251083_825309067193872691_n

Ana Magdin: Cum sunt vremurile in Romania pentru oamenii de afaceri?

Corin Romanescu:  In general, oamenii de afaceri romani sunt optimisti si majoritatea isi doresc politici fiscale mai bune care sa aiba un loc prioritar pe agenda factorilor decizionali si se asteapta ca guvernele sa simplifice sistemul de plata a impozitelor si procedurile administrative. Avem speranta ca dupa ce vom depasi criza pentru ca noi romanii suntem intr-o criza permanenta de orice fel, nu mai dau nume…, perioada de reformare a clasei politice romanesti… s.a. m d., vom reusi sa ne demonstram rolul nostru de oameni de afaceri in adevaratul sens al cuvantului, pana atunci ne ducem crucea asa cum putem fiecare dintre noi.

 

Ana Magdin: Ce trebuie facut pentru ca lucrurile sa mearga mai bine in tara noastra?

Corin Romanescu: In Romania totul merge dezastruos. Observam cu ochii nostri cum tara noastra e parca intr-un continuu regres in timp ce lumea din jur se schimba. In primul rand trebuie resetata toata legislatia din Romania. Trebuie sa avem o legislatie simplificata care sa fie adaptata la nevoile cu care ne confruntam in prezent, atat din punct de vedere economic, social cat si politic. Si de aici, putem discut orice.

 

11924971_687448501356370_4698179584728740895_n

Ana Magdin: Ce va doriti cel mai mult pentru sufletul dvs?

Corin Romanescu: Fiecare dintre noi isi face planuri, se nasc speranţe şi mai mari în sufletul fiecaruia dintre noi, dar cel mai important lucru este sa fim oameni de cuvant, cu credinta in Dumnezeu. Eu imi doresc ca Dumnezeu sa-mi dea intelepciune si pricepere in absolut tot  ceea ce voi face de astazi inainte.

 

 

Ana Magdin: Sunteti un om fericit?

Corin Romanescu: Sunt un om implinit care pana in momentul de fata a reusit sa faca ceva in viata lui atat din punct de vedere profesional cat si personal. Multumesc parintilor, dascalilor si lui Dumnezeu.

 

Ana Magdin: Un gand pentru romanii de pretutindeni!

Corin Romanescu: Sa fie sanatosi si sa se gandeasca la Romania. Pentru ca numai prin munca, speranta si credinta reusim absolut totul in viata. Si putin noroc fiecaruia, desigur… Sansa conteaza de asemenea.

 

17634429_1442223789170861_3144000519366836104_nAna Morosanu Magdin

Distribuie